гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
kupujes mazda tribute za 1000 e?
koje godiste , motor
2003, 2.0 16v, ful iservisirana
koliko da trazim kad je budem prodavao?
ali da se proda, ne da cekam nesto puno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kupujes mazda tribute za 1000 e?
koje godiste , motor
2003, 2.0 16v, ful iservisirana
koliko da trazim kad je budem prodavao?
ali da se proda, ne da cekam nesto puno
ne znam mozda 4000
ne znam mozda 4000
Golf II i Mazda imaju istu cijenu.......
http://www.njuskalo.hr/auti/vw-golf-ii-1.6-d-oglas-13895994
jel moze neko da mi da mislenje o ovom autu?
http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/8672650/volkswagen-passat-b6-20-tdi
Treba proveriti koju kodnu oznaku nosi motor tog Pasata jer mu je godina kriticna i obicno su iz te godine imali BKP oznaku a to je znacilo da suimali lose Siemens dizne i problem sa glavama. Ako ima BMP motor onda je dobro.
Porediti Pasat sa Mondeom i modelima drugih brendova je smesno jer sto npr nisi poredio cenu sa cenom BMW-a ili Audi-ja?
Ti Pasati su bar presli toliko i preci ce jos toliko a ta Epica moze da sanja te kilometraze.
Vec sam izdeklamovao kakav je to motor u Epici i kako su ga napljuvali u radionici Cubi gde redovno stize na generalke.
Ko pamti pamti a ko ne sta cu mu ja.
naravno da ce nemac kupovati nemacki automobil
kvalitetni su i njihovi
pa i ako nemac da malo vise na ime brenda razumem ih
ali ne razumem da srbin da 55oo umesto 3500
a razlika u kvalitetu je mozda 500 evra
izmedju mondea i pasata tog godista iz ove perspektive i 2016 godine
- - - - - - - - - -
ako su dobri na isti nacin
dobri motori , trapovi i limarija
1500 je samo znak
Za te pare, ja bih gledao Megana 3, Lagunu 3 i slicno.
Za te pare, ja bih gledao Megana 3, Lagunu 3 i slicno.
Tihi ovde se pricalo o Pasatu iz 2005 godine kao i Mondeu iz iste godine.Sad da mi neko objasni zasto bih kupio VW Passata i dao 10-12.000 evra vise u odnosu na recimo Corollu
Tihi ovde se pricalo o Pasatu iz 2005 godine kao i Mondeu iz iste godine.
A kao i obicno dokazujes da si srpski gedza jer je kod tebe misaona cinjenica za Pasat da je dizelas pa nam poredis cenu korejskih benzinaca sa cenom Pasata dizelasa.
Pogledaj malo cenu Pasata benzinca i obratno pa onda piskaraj tvoje nebuloze.
I te gluposti sa americkih sajtova o mestu i velicini gepeka nadi u evrposkim izvestajia pa ce sda vidis ko ima veci gepek i vise mesta na zadnjoj klupi jer to je izmisljotina koja se u praksi lako obori jer sam imao priliku da sedi i u jednom i drugom automobilu i pricati o komforu u Accordu je suludo. Za toliku karoseriju taj auto ima extra malo mesta kao i Alfa 159.