botr
Iskusan
- Poruka
- 6.165
trwba da pogledam ovaj auto....isplati li se?
http://www.mojauto.rs/polovni-automobili/2340392_Peugeot_307_2005_god/?cena=low
Za taj motor vazi da se nije proslavio, a neki kazu da je ok. Gledanje nista ne kosta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
trwba da pogledam ovaj auto....isplati li se?
http://www.mojauto.rs/polovni-automobili/2340392_Peugeot_307_2005_god/?cena=low

nemacki konkurent u ovoj klasi VW T-1 Caravelle kosta duplo vise novca
A nema cak ni kozni enterijer i unutra vas deluje jeftino
Ovaj Hyundai H1 u full oprem ise prodaje za 27.000 evra
- - - - - - - - - -
Ovde kazu da Toyota Alphard trosi 12 l prosek. Verujem da je prava potrosnja tu oko 15-16
Ali auto je ogroman
Ko omanji autobus
Plus motor 280 KS
Pa zato i mora da trosi.
Inace auto ubrzava od 0-100 za vrlo respektabilnih 8.3 sekundi za ovu klasu vozila tesko da moze bolje
fenomenalan auto za velike porodice i ceo je perverzija unutra
Narocito mi se svidja otvaranje zadnjih vrata preko daljinskog
pogledajte samo sedista pozadi. Maksimalni luksuz
@De Sisti
Ne primas PP pa cu ti samo reci da dalje od ovog tesko da ima.![]()
E pa i ovo je benzinac i to iz Svajcarske gde se mahom voze benzinci usled visokog standarda i usled toga sto su mala drzava pa nemaju ogromne kilometraze .
Juce dobijem ponudu za Merecedes E220 2014 a na satu 308k km.
Ili A4 2013 sa 247k km.
I onda kad pacenici traze kola iz 2001 sa 150k km na satu a pritom hoce da ih plate kao da su najvece smece.
znaci dizelasi sa drugih trzista imaju ogromne kilometraze generalno?

Znaci po tebi su ovi sto voze po evropi u Austriji i Nemackoj finansijski nelikdvidni jer se na tim putevima uglavnom voze dizelasi tipa Dacia,Tata i kineski automobili?
Kakve cu ja sve odvale ovde procitati pa to je za anale.
Ti izgleda nisi bio skoro preko dok tako odvaljujes.
Audi,BMW i Mercedes dominiraju na tim autoputevima i skoro svi su dizelasi a samo nam nemoj reci da su ti ljudi finansijski nelikvidni.![]()

E pa izgleda da se u Bosanskom Grahovu voze benzinci dok tako bezveze piskaras.
Obrati malo opaznju sta se zaista vozi na putevima Evrope a ne da odvaljujes napamet tj sta se tebi svidja jer ti trenutno vozis benzinca.
Vozim ga i ja pa nisam pristrasan jer cinjenice su jedno a licno misljenje drugo.

juce odveo decu u tazbinu, kad kod suraka dignut golf 4 na dizalici reko sta je problem, kaze skidam turbinu, pustila ulje i znate vec dalje....
mene zanima kad će da se smanji porez na luksuz za automobile preko 2000 kubika, jer bi rado posedovao jedan jtd 2.4 motor
Izgleda da ce uskoro uh, je neki meštar kad mu se stalno vraća taj s turbinon.......ja za vikend opleo 1100 km potrošnja 5.2 litre na 100km.
Čestita san prvaku Europe i usput lupnio sličicu s njime! Vaš trenutno naj nadareniji vozač, 20 godina a prvak Europe...
Podrzavam ali cisto sumnjam da ce tu pravde biti za obican narod.
Uostalom dali uzeti Audi A6 2.0TDI koji trosi 8L ili 3.0TDI koji trosi 12L?
Isto tako tu su i dva cilindra vise sto podrazumeva i skuplje odrzavanje.
Vecina se lozi na konjske snage i brzinu ali tek ce da vide kako je to kad nabacujes Tigar gume na takav auto jer nije samo registracija u pitanju nego i potrosnja i odrzavanje.