Препоруке за куповину возила

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
27.jpg

nemacki konkurent u ovoj klasi VW T-1 Caravelle kosta duplo vise novca

A nema cak ni kozni enterijer i unutra vas deluje jeftino

Ovaj Hyundai H1 u full oprem ise prodaje za 27.000 evra

- - - - - - - - - -

Ovde kazu da Toyota Alphard trosi 12 l prosek. Verujem da je prava potrosnja tu oko 15-16

Ali auto je ogroman

Ko omanji autobus

Plus motor 280 KS

Pa zato i mora da trosi.

Inace auto ubrzava od 0-100 za vrlo respektabilnih 8.3 sekundi za ovu klasu vozila tesko da moze bolje

fenomenalan auto za velike porodice i ceo je perverzija unutra

Narocito mi se svidja otvaranje zadnjih vrata preko daljinskog

pogledajte samo sedista pozadi. Maksimalni luksuz

zet vozi mazdu, cx9 2015, 3.5l 280ks, i ubrzava za 7 do 60 milja
auto sad ima na satu desetak hiljada, i ukupna prosjecna potrosnja do sada je 13mpg

ovakvog pezoa 307 SW ako je to taj auto , vozi moj brat od tetke . Auto je benzinac na plin i on prelazi velike kilometraze i za sada ga auto sluzi dobro . Jedino je imao nekih problema sa elektronikom. U svakom slucaju mnogo mu je bolji nego prethodni Audi 100 koji je vozio , dizelas , kojem je vise puta reparirao dizne i turbinu i koji ga je u vise navrata ostavljao na putu...

E pa i ovo je benzinac i to iz Svajcarske gde se mahom voze benzinci usled visokog standarda i usled toga sto su mala drzava pa nemaju ogromne kilometraze .
Juce dobijem ponudu za Merecedes E220 2014 a na satu 308k km.
Ili A4 2013 sa 247k km.
I onda kad pacenici traze kola iz 2001 sa 150k km na satu a pritom hoce da ih plate kao da su najvece smece.

znaci dizelasi sa drugih trzista imaju ogromne kilometraze generalno?

PA zavisi sta je nekome ogromna kilometraza jer nekom kad kazes 250k km spusti ti slusalicu a nekom kad kazes 350k km izljubio bi te al da zna da je prava kilometraza.
Dizel se ne kupuje da se vozi malo jer trosi manje od benzinca i on treba sebe da otplati pa se zato i vise vozi.
Ima ih u redjim slucajevima i sa manje km ali to mora biti auto od fizickog lica a ne od firme kao sto se kod nas dovoze ova mladja kola od 2010 godine.
Evo i ovaj 307 je presao 189k km a benzinac je i to je nekom opet puno jer ih ima na oglasima sa manje km a izgledaju ko serpa naspram ovog plavog.

Znaci po tebi su ovi sto voze po evropi u Austriji i Nemackoj finansijski nelikdvidni jer se na tim putevima uglavnom voze dizelasi tipa Dacia,Tata i kineski automobili?:mrgreen:
Kakve cu ja sve odvale ovde procitati pa to je za anale.:hahaha:
Ti izgleda nisi bio skoro preko dok tako odvaljujes.
Audi,BMW i Mercedes dominiraju na tim autoputevima i skoro svi su dizelasi a samo nam nemoj reci da su ti ljudi finansijski nelikvidni.:)

Znaci po tebi su ovi sto voze po evropi u Austriji i Nemackoj finansijski nelikdvidni jer se na tim putevima uglavnom voze dizelasi tipa Dacia,Tata i kineski automobili?:mrgreen:
Kakve cu ja sve odvale ovde procitati pa to je za anale.:hahaha:
Ti izgleda nisi bio skoro preko dok tako odvaljujes.
Audi,BMW i Mercedes dominiraju na tim autoputevima i skoro svi su dizelasi a samo nam nemoj reci da su ti ljudi finansijski nelikvidni.:)

bio sam kod tetke u bosanskom grahovu

E pa izgleda da se u Bosanskom Grahovu voze benzinci dok tako bezveze piskaras.:mrgreen:
Obrati malo opaznju sta se zaista vozi na putevima Evrope a ne da odvaljujes napamet tj sta se tebi svidja jer ti trenutno vozis benzinca.
Vozim ga i ja pa nisam pristrasan jer cinjenice su jedno a licno misljenje drugo.

prica je bila o svajcarskoj, pa sam se nadovezao na pricu i rekao da se tamo obicno voze benzinci i to fulirani.
inace, imam i benzinca i dizela. ali dizel je kupljen ciljano, to nikad ne bi bio moj izbor.

juce odveo decu u tazbinu, kad kod suraka dignut golf 4 na dizalici reko sta je problem, kaze skidam turbinu, pustila ulje i znate vec dalje....

uh, je neki meštar kad mu se stalno vraća taj s turbinon.......ja za vikend opleo 1100 km potrošnja 5.2 litre na 100km.

Čestita san prvaku Europe i usput lupnio sličicu s njime! Vaš trenutno naj nadareniji vozač, 20 godina a prvak Europe...

Podrzavam ali cisto sumnjam da ce tu pravde biti za obican narod.
Uostalom dali uzeti Audi A6 2.0TDI koji trosi 8L ili 3.0TDI koji trosi 12L?
Isto tako tu su i dva cilindra vise sto podrazumeva i skuplje odrzavanje.
Vecina se lozi na konjske snage i brzinu ali tek ce da vide kako je to kad nabacujes Tigar gume na takav auto jer nije samo registracija u pitanju nego i potrosnja i odrzavanje.

uh, je neki meštar kad mu se stalno vraća taj s turbinon.......ja za vikend opleo 1100 km potrošnja 5.2 litre na 100km.

Čestita san prvaku Europe i usput lupnio sličicu s njime! Vaš trenutno naj nadareniji vozač, 20 godina a prvak Europe...

nije isti vec drugi . Takvih ima ovamo kod nas koliko hoces.

- - - - - - - - - -

Podrzavam ali cisto sumnjam da ce tu pravde biti za obican narod.
Uostalom dali uzeti Audi A6 2.0TDI koji trosi 8L ili 3.0TDI koji trosi 12L?
Isto tako tu su i dva cilindra vise sto podrazumeva i skuplje odrzavanje.
Vecina se lozi na konjske snage i brzinu ali tek ce da vide kako je to kad nabacujes Tigar gume na takav auto jer nije samo registracija u pitanju nego i potrosnja i odrzavanje.

90% oldajmera ocuvanih u fabrickom stanju su auta sa velikim motorima

tako da ja uvek biram auto sa velikim jacim motorm i spremno placam vecu cenu goriva tj potrosnje

Inace odrzavanje auta sa velikim motorima je JEFTINIJE , osim malog servisa zbog vece kolicine ulja, jer cim je motor veliki radi rasterecenije te se mnogo manje kvari

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back