Dule 021
Veoma poznat
- Poruka
- 13.867
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
V6 je tata za sve cetvrtake
Da je registracija za sve aute ista siguran sam da bi vise ljudi vozilo npr ovako nesto nego male aute kao ta Alfa 147
![]()
![]()
prostora pozadi fudbala da igras
Da pare nisu problem svi bi vozili limuzine i dzipove
Dule, jel Alfa dizel, i koja je cena?
Uzmi onu od 120 pa onda pricaj kako slabo ide![]()
90% oldajmera ocuvanih u fabrickom stanju su auta sa velikim motorima
tako da ja uvek biram auto sa velikim jacim motorm i spremno placam vecu cenu goriva tj potrosnje
Inace odrzavanje auta sa velikim motorima je JEFTINIJE , osim malog servisa zbog vece kolicine ulja, jer cim je motor veliki radi rasterecenije te se mnogo manje kvari
kakav je 2.0 twin spark motor ?
a veca kubikaza mora vise da trosi
zakoni fizike
motor oko 1.5 je sasvim dovoljno jak a ne trosi puno
recimo http://www.cars-data.com/en/opel-astra-1.4-100hp-cosmo-specs/29030
gledam ovu astru , iste tezine kao granada koju sam spomenuo a koja je imala motor V6 2300
@BgHiglander
Popravka od 300 evra je krpljenje, ne verujem da ce neki majstor da uzme manje od 100 evra za otvaranje i sklapanje motora, na to treba da dodas dihtunge, sto je jos 50-ak evra, za ostalo mozes da zamenis karike i jos po neku sitnicu. Realna popravka motora je oko 500-1000 evra, zavisi od auta i stanja motora, da se odradi full generalna.
.
I ja pricam o benzinskom motoruNe pravi samo Fiat 1.2 motor, ima i drugih motora. Full generalna podrazumeva mnogo toga, zamenu klipova, ventila, vodjica i gumica ventila, obradu glave i bloka, nove klipove, karike, lezajeve radilice, semeringe, i jos svasta nesto, nakupi se, + rad najmanje 100 evra, izadje bar 600, ali imas nov motor.
Farbanje od 400e na gore, materijal za Punto nije vise od 200e u nekoj jeftinijoj, ali ne bas najgoroj varijanti, a vecina radi sa takvim materijalima. Ostatak
BTW, onu sliku haube sto sam okacio, vidi se da je radjeno u komori, eno su filteri na plafonu![]()
toliko uzimaju.
opaaa i dule poceo prodavati auta
ja dobio ponudu za mazdin zdzip tribjut, daje ga covjek za 1000e, dosao iz shvice, pojma nema posto su kola. sutra cu ga kupiti