mario80
Buduća legenda
- Poruka
- 44.659
Ma daj te bmw trojke su jedino za grbave patuljke. Konforniji je jugo 45!
Гдје несташица дизела, у огласима за половњаке дође један бензинац на 10 дизела.Nestasica dizelasad su benzinci super.
Znaci i ti si grbavi patuljak jer i ti vozis takvog BMW-a?Ma daj te bmw trojke su jedino za grbave patuljke. Konforniji je jugo 45!
Gde ti vidis da je nestasica dizela? I gde vidis da sam napisao da su benzinci super?Nestasica dizelasad su benzinci super.
Mozda kod nas ali u Svabiji nema ni 40 % dizela na oglasima, benzinci dominiraju.Гдје несташица дизела, у огласима за половњаке дође један бензинац на 10 дизела.
E sad si već preterao.Ma daj te bmw trojke su jedino za grbave patuljke. Konforniji je jugo 45!
Ma kakvi obrnuta priča dizeli idu na otpad a benzinci se prodaju.Hoces da kazes da se preko ljudi resavaju benzinaca i da nece da prodaju dizelase i da ih zato ima manje na oglasu?
Verovao ili ne ali ovo je cinjenica jer se dizelasi itekako voze preko vise nego benzinci kao i kod nas.
Zato jer na drumovima ima vise duzelasa, ceo tranpost ih koristiti a to se onda prebacuje na cene ostalih roba i usliga .Ubiranje para moj ti .Jos u ova histerija oko eko normi koja ne tesava problem nego ga prebacuje kod komisje ..Dizel je vec godinu i nesto skuplji od benzina u Nemackoj i Austriji. Ranije je uvek bio jeftiniji od benzina. Zasto je to tako ne znam, ali vise nismo poseban slucaj po tom pitanju.
Trzisno ucesce je realno, sve je manje dizela u ponudi.
Nisam neki fan dizela ali bas me zanima tvoje strucno misljenje o kamionima sleperima i autobusima na struju ili na benzin. Sta moze da zameni dizel kod velikih i teskih vozila koje se voze non stop?Kako god obrneš dizel nema budućnost jer su pokvareni i zli nemci izmislili eko standarde da bi izbacili konkurenciju iz igre.
Nista od odgovora na moje pitanje?Što je skuplja nafta? Da bi poskupeo transport i cena hrane?