neki_dr._mr.
Zainteresovan član
- Poruka
- 252
najbolja nova kupovina je honda civic 1.6. negde oko 16000 sa dosta opreme.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo citam u autobildu:jomini:Pa jeste, samo da je Subaru i da može neki pristojan kredit ili lizing...

Dolazi čovek u salon automobila:Dovla:U auto kuci Stojanovic juce i danas je popust 23% na sve modele Zastave i umalo ne kupih juga ali procitah svoj prethodni post![]()

A pošto su onda modeli, ima li neko cenovnik? Ili link ka istom?Dovla:U auto kuci Stojanovic juce i danas je popust 23% na sve modele Zastave i umalo ne kupih juga ali procitah svoj prethodni post![]()
Za sada ne kačimo ni znak i to se radi u Italiji.jomini:Nemam pozitivno mišljenje o Nivi, previše vuče na terensku vožnju i uslove.
Nego... Zastava 10. Da li se sklapa kod nas ili samo kačimo znak?
Cenovnik se može naći ovde http://www.autocentarstojanovic.co.yu/czv.html. Mada znajući aužurnost domaćih siteova poželjno je isti proveriti i telefonom.jomini:A pošto su onda modeli, ima li neko cenovnik? Ili link ka istom?
Ta dva dana su bili jugici od 2700EUR, a 10-ke od 6500EUR... 23% je ipak poprilican popustjomini:A pošto su onda modeli, ima li neko cenovnik? Ili link ka istom?
Pre svega ne bih rekao da je ovaj cenovnik validan... pre svega jos pre godinu dana kada sam hteo da kupim obican Koral receno mi je da se isti vise ne proizvodi vec da se pravi samo In varijanta. Takodje u ovom cenovniku ima i neki Cabrio In L a koliko ja znam Cabrio se odavno ne proizvodi.... ili sam mozda u zabludi :| :| :|jomini:Ebote, koliko modela, da zavidi i jedan Mercedes i VW...
A koji je onaj sa Pežo motorom? Sa oznakom ''i''?