botr
Iskusan
- Poruka
- 6.163
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ahahahaha, a budala traži soma eura za tu razlupanu kantu
gluposti nikad dosta
Imate li iskustva sa Roverom 75 sa BMW dizelom od 2.0?
o meganu ne znam da ti kažem ništa, osim da mi je plastičan unutra, gledao ih 2008 sam kada sam ja kupovao proceed, i on je bio u opticaju.Pozdrav ljudi.Sta Vi milsite?Sta je po Vama bolje za kupovinu?
Renault Megane Coupe ili Kia pro ceed-full oprema za obadva auta.
Francuz ili Korejac?
Cene su tu negde pa me interesuje ako neko od Vas ima reno ili kiu,molim da podeli utiske,znacilo bi mi!
Hvala.
Hej društvo...
Jel zna neko od Novosađana kako se zove onaj majstor u Petrovaradinu što radi auspuhe? (svi ga fale, svi ga cene)
Pregoreo mi prednji lonac, pa čogrlja...
Inače, sipao sam u BGu na jednoj pumpi premium gorivo sa 98 oktana... Da li je moguće da auto troši dosta manje zbog 3 oktana više?!
Hvala Dule na odgovoru. Meni ustvari i odgovara auto sa troja vrata (jos sam samacZa te pare mozes da uzmes samo sa 3 vrata a da bude dobar jer sa 5 sam ja prodao pa posle plakao sto sam ga dao za 5000 jer sam hteo da uzmem neki u boji (moj je bio beli).
Kod nas se dobro kotira i ljudi ne shvataju zasto je tako skup jer ga porede sa obicnim Puntom a auto je odlican a pogotovo sa 1,3 dizel motorom i iskljucivo od 75 ks koji nema plivajuci zamajac i FAP filter.
Moja preporuka za auto jer sam ga imao i vozio ,ne dugo,ali sasvim dovoljno da se zaljubim u njega.![]()
Hvala Dule na odgovoru. Meni ustvari i odgovara auto sa troja vrata (jos sam samac) a i naravno lepsi je bre brate nego sa 5 vrata, a i cvrsci
Nego imam jos neka pitanja ako ti nije tesko da odgovoris, posto sam zakljucio na osnovu citanja ove i nekih drugih tema da se razumes u polovnjake. Naravno, neka se ukljuce i ostali koji znaju nesto na ovu temu.
Na forumima se zale upravo na te bele autice iz inostranstva (ne samo za Punta nego generalno za sve marke i modele) jer su valjda bili u VAN kategoriji ili korisceni kao sluzbeni automobili. Kako najlakse ja mogu da prepoznam da li je auto bio VAN? Na sta bi jos trebalo da se fokusiram kad gledam auto, tj. koje mane da mu trazim? Koju bi mi jos alternativu preporucio (koji drugi model auta)?
Znam, ali se u vecini slucajeva pominju beli. Cak su im cene drasticno nize u odnosu na "obojene" automobile (zvucim kao rasistaNIsu samo beli automobili bili VAN-ovi, ima ih i u metalik boji i sa 5 vrata.
Hej društvo...
Jel zna neko od Novosađana kako se zove onaj majstor u Petrovaradinu što radi auspuhe? (svi ga fale, svi ga cene)
Pregoreo mi prednji lonac, pa čogrlja...
Inače, sipao sam u BGu na jednoj pumpi premium gorivo sa 98 oktana... Da li je moguće da auto troši dosta manje zbog 3 oktana više?!