Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad nemacki taksisti, drzavni zvanicnici, itd. masovno krenu da voze japance, onda cemo da pricamo o pouzdanosti :) Ovako, Mercedes je i dalje no1, a prate ga drugi nemci :)

Ih, pa promasio si poJentu - nisam ja rekao da nemci ne valjaju, taman posla, nego da se japanci manje kvare. A to sto u Nemackoj i kod nas drzavnici voze uglavnom nemacka vozila, to je zato sto jos uvek japanski luksuzni brendovi nisu u Evropi skoro uopste zastupljeni. Na primer, Infiniti, Acura, Lexsus, koji odlicno prolaze na americkom trzisttu vec vise od 2 decenije.

http://www.smedia.rs/biznis/vest/29...W-najprodavaniji-premium-brend-na-svetu.html#

Ako gledamo prodaju, a uvek vazi "kupac je uvek u pravu", onda nema potrebe da se razmilja o tome "Japanac ili BMW". Jer ljudi koji kupuju BMW-a, oni imaju novac da ga redovono servisiraju, i njima nije problem "koliko kosta".

Moj brat od strica ima Audi Q7, i skoro mu se desilo nesto, pukla mu je neka letva (mislim da je na predjoj osovini ili tako nesto) i cena nove + servis = 1700e. Ali on kaze " Jeste to skupo, ali dovoljno zaradjujem da imam novac da zamenim tako nesto". Nije uvek u pitanju pouzdanost automobila, jer se danas koristi savremena tehnologija, i kada se sve sabere i oduzme u pitanju su samo nijanse.
To je isto kao kad neko ode u Delta City i kupi patike od 15000 din, a mogao je da ih nadje u nekoj prodavnici u gradu, koja "nema" jako ime, i da ih kupi za 7000 din, ili na nekoj pijaci za 3000 din...

meni nije bitan da je auto startan brz i slicno jer ne jurcam, ne zanima me koliko sekundi mu treba za 100m i slicne po meni gluposti ali volim udobnost volim da ima nesto sto ce mi biti neobicno jer nisam nikad vozio nesto takvo. Uvek sam ugradjivao, budzio, namestao, placao i nikad to nije bilo kao fabricki.
Amonijak.. dobro je ima samo jedna u Beogradu Thesis koja je dosta losije od one gore a za NS nemam kako da odem da bi samo video auto.. :) dobro jee... umalo me pokoleba. Mislio sam da ima neki u Bg pa da odem da ga pogledam :)) zlo...

Gledaj to ovako: ako ti iz bmw serije 5 predjes u civik mozes samo da se razocaras :) Zato ja ostajem pri e60 ili w211

http://www.smedia.rs/biznis/vest/29...W-najprodavaniji-premium-brend-na-svetu.html#

Ako gledamo prodaju, a uvek vazi "kupac je uvek u pravu", onda nema potrebe da se razmilja o tome "Japanac ili BMW". Jer ljudi koji kupuju BMW-a, oni imaju novac da ga redovono servisiraju, i njima nije problem "koliko kosta".

Moj brat od strica ima Audi Q7, i skoro mu se desilo nesto, pukla mu je neka letva (mislim da je na predjoj osovini ili tako nesto) i cena nove + servis = 1700e. Ali on kaze " Jeste to skupo, ali dovoljno zaradjujem da imam novac da zamenim tako nesto". Nije uvek u pitanju pouzdanost automobila, jer se danas koristi savremena tehnologija, i kada se sve sabere i oduzme u pitanju su samo nijanse.
To je isto kao kad neko ode u Delta City i kupi patike od 15000 din, a mogao je da ih nadje u nekoj prodavnici u gradu, koja "nema" jako ime, i da ih kupi za 7000 din, ili na nekoj pijaci za 3000 din...

Bas tako, uvek ce postojati ovce za sisanje ;)

Evo i ja da napisem svoje mišljenje :)

BMW 5 o kome pričate ne troši 13l. Tj. ako se iživljava nad njim onda je moguće.
Ovo kažem jer ja vozim BMW 3.0 i u gradu mi trosi 13-13.2 uz normalnu voznju.
Za malo jaču nikad mi nije presao 14.5-15l.

Akorda sam vozio jedno vreme, dobar je auto i nije kvarljiv. Doduše, bio je jedan mali problem.
Auto je bio manuel i u tesnoj garaži je trebalo da se uziđe uzbrdo, ali naravno vrlo pažljivo, i auto je to
prešao bez problema. Ali, odmah posle u vožnji se osetio miris paljevine. Možda je to i zbog toga što mu je tada
za 10000km trebalo menjati set kvačila.

Ja bih ti rekao da pogledaš i ovaj auto. Kad sam bio službeno u Nemačkoj 2007, dali su mi baš takav i ja sam bio oduševljen!
Ovaj sa oglasa je ful, taj moj nije imao baš sve to ali slično. Isti motor koji je odličan. Potrošnja je bila 7-8l u gradu! Pogledaj i njega ;)
http://www.polovniautomobili.com/oglas1527270/opel_vectra_c_gts_full/

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back