gost 8170
Veoma poznat
- Poruka
- 10.924
ja koliko sam ranije primećivao, kada još nije bio ovoliko aktuelan uvoz polovnih, beše carina 20% itd... polovnu tojotu bi tad teško mogao da nađeš, neku staru 5-6 god. Niko neće da ih proda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad nemacki taksisti, drzavni zvanicnici, itd. masovno krenu da voze japance, onda cemo da pricamo o pouzdanostiOvako, Mercedes je i dalje no1, a prate ga drugi nemci
![]()
meni nije bitan da je auto startan brz i slicno jer ne jurcam, ne zanima me koliko sekundi mu treba za 100m i slicne po meni gluposti ali volim udobnost volim da ima nesto sto ce mi biti neobicno jer nisam nikad vozio nesto takvo. Uvek sam ugradjivao, budzio, namestao, placao i nikad to nije bilo kao fabricki.
Amonijak.. dobro je ima samo jedna u Beogradu Thesis koja je dosta losije od one gore a za NS nemam kako da odem da bi samo video auto..dobro jee... umalo me pokoleba. Mislio sam da ima neki u Bg pa da odem da ga pogledam
) zlo...
Zato ja ostajem pri e60 ili w211http://www.smedia.rs/biznis/vest/29...W-najprodavaniji-premium-brend-na-svetu.html#
Ako gledamo prodaju, a uvek vazi "kupac je uvek u pravu", onda nema potrebe da se razmilja o tome "Japanac ili BMW". Jer ljudi koji kupuju BMW-a, oni imaju novac da ga redovono servisiraju, i njima nije problem "koliko kosta".
Moj brat od strica ima Audi Q7, i skoro mu se desilo nesto, pukla mu je neka letva (mislim da je na predjoj osovini ili tako nesto) i cena nove + servis = 1700e. Ali on kaze " Jeste to skupo, ali dovoljno zaradjujem da imam novac da zamenim tako nesto". Nije uvek u pitanju pouzdanost automobila, jer se danas koristi savremena tehnologija, i kada se sve sabere i oduzme u pitanju su samo nijanse.
To je isto kao kad neko ode u Delta City i kupi patike od 15000 din, a mogao je da ih nadje u nekoj prodavnici u gradu, koja "nema" jako ime, i da ih kupi za 7000 din, ili na nekoj pijaci za 3000 din...

i ja sam u sat+ pročitao da se troše zadnje pakne

Cestitatm! Mozes i da okacis neke slike, necemo da se naljutimo![]()

A sto ga vlasnik ne skida kad ga je prodao? Ako neko nije provalio -kad se klikne na link i pojavi se osnovna strana polovnih automobila znaci da je oglas skinut a ako izbaci auto znaci da nije.Ovo je informacija za neupucene. A ovo je oglas BMW-a.
http://www.polovniautomobili.com/oglas1556595/bmw_520/#0