Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma kakvi nema para... U mojoj ulici u zabacenom delu Banavog brda jutros izlazim: novi A4 sprtline, novi bmw trojka, dve petice, i jedan TT..
Ja u cudu :D

Da, lepo si napisao NOVI. Ko ima para kupice nov auto, nece da se zajebava sa polovnim. A taj audi ce kostati oko 7k eura, a automobili u toj cenovnoj kategoriji se mozda i najmanje prodaju. Ako ima srece mozda ce se prodati brzo, ako nema, cekace na kupca mesecima.

PA jeste ali se ne lome ni oko ovih malih oko 4000 a kolega prodao u septembru 9 komada a radi samo sa Audijem,BMW-om,Mercedesom.
Ja evo u oktobru 2 zasad ali telefon se usijao jedino od Rovera al niko da dodje.
Samo zovu i trose besplatne minute i ubijaju vreme a kad mi kazu da im spustim cenu preko telefona padnu mi roletne jer znam da ce 1 od 10 da dodje sta god mu ja rekao preko telefona.
Od skoro kad me pitaju koja je zadnja cena govorim da je zadnja ta sa oglasa kad pita preko telefona a ako dodje onda mozemo da pricamo o ceni.

prednja i zadnja cena...
to moraš definisati u oglasima :D
i napiši da uzimaš dvičnu u zamenu, dobićeš ih šurnajst a opraćeš lager.
Kupuj one felne "ciganke" što idu na 190q, kadet gsi i krajsler le baron,
zatim polepi spojlere i buši auspuhe i dvične prodavaj za po 3500€ i zaradio si.
Naravno i slova TDI VR6 R32 Bon Jovi Rabbitt
wrthersee09250.jpg

PA jeste ali se ne lome ni oko ovih malih oko 4000 a kolega prodao u septembru 9 komada a radi samo sa Audijem,BMW-om,Mercedesom.
Ja evo u oktobru 2 zasad ali telefon se usijao jedino od Rovera al niko da dodje.
Samo zovu i trose besplatne minute i ubijaju vreme a kad mi kazu da im spustim cenu preko telefona padnu mi roletne jer znam da ce 1 od 10 da dodje sta god mu ja rekao preko telefona.
Od skoro kad me pitaju koja je zadnja cena govorim da je zadnja ta sa oglasa kad pita preko telefona a ako dodje onda mozemo da pricamo o ceni.

....svi očekuju 10% da ti odmah obore pa kao ajde preko telefona, ali pravi kupac samo pita jeli fiksna cena,jel tako......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back