Razmisljam o pezou 206,sad dal je bolji benzinac ili dizelas,godiste otprilike 2001,2002.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li ko iskustva sa Stilom jer sam cuo da je jedino dobar onaj sa 1.9 JTD da jedino kod tog motora nema nekih problema.
Samo sto zamajac za Stio nije 200 nego 250 za onaj JTD 80 ks a za 115 ks je 300 eura.PA svojevremeno je to bio best bay za novac koji se davao ali su ljudi u medjuvremenu videli da ako uzmes krs koji jeftino platis to moze da te izadje doosta vise nego sto si planirao jer pojedini delovi znaju ,kao sto botr rece,da kostaju poprilicno.
Okacio ja oglas za Audi i usijala se zica!
Nisam znao da se tako trazi ovaj auto.Doduse mozda je u pitanju i cena jer sam najjeftiniji u Srbiji.
![]()
Neverovatno sta ime znaci, usijala se zica, a to je jedan od najgorih Audija, bar sam tako citao po netu.
Botr ja bio u tom istom AP Sportu i pitao i rekli mi da za 80 ks kosta 250 a da za 115 ks kosta 300.
Doduse to je bilo pre jedno 5 meseci ali ne vidim zasto bi neko spustao cenu u drzavi u kojoj sve ide gore.
Sto se tice Audi-ja mogu da kazem da me za njega ekstra zovu na cenu od 4000 a on je 2000 godiste a za Peugeot 206 koji je 2006 i u boljem stanju -niko a cenim ga 4500! Za 500 eura vise dobijes bolje sacuvan i 6 godina mladji auto!
Sto kaze Acivi-sta znaci ime!
Ja bi pre uzeo Pezoa, kad bih kupovao, A2 mi se ne svidja.
http://www.polovniautomobili.com/oglas1530292/audi_100/
Sta kazete na kilometrazu? Verujem da je istinita, s obzirom da je bilo vozilo Vlade.
Kilometraza je mozda i istinita, ali auto je Frankenstajn. Napred je lupan, pa je stavljen prednji kraj i hauba sa Audija 200. Motor od 90 kw u tom modelu ne postoji. Vlada je imala benzince 2,0 i 2,2. Ko zna sta je u ovom konkretnom primerku, ali je sasvim moguce da je toliko presao.
Ja sam imao priliku da vozim jednog iz vlade koji je ubio 600.000 i kada je dosao kod mog majstora postao je majstorski auto - ubacio mu dizela i sluzio za intervencije, prevoz delova i slicno. Ubedljivo najudobnija stotka u kojoj sam se vozio, nisu stedeli na delovima, u njega su isli samo originalni delovi i to u propisanom intervalu.
Jeste, isao je u ravnu bravu, ali su to jako, jako retki primerci. Jednog crvenog sam vidjao kod majstora, 1,8E sa quattro pogonom.