gost 222415
Elita
- Poruka
- 15.706
Nudio sam joj mog Opela, posto znam da voli OpelKad muvas drugaricu preko poruka, sad joj lepo plati bar pola branika
Salim se![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nudio sam joj mog Opela, posto znam da voli OpelKad muvas drugaricu preko poruka, sad joj lepo plati bar pola branika
Salim se![]()
hahaha ovo moze covek na vise nacina da shvati...Nudio sam joj mog Opela, posto znam da voli Opel. Plus, moj je takodje crven
Samo sto je moj stariji 21 godinu od njene Korse
![]()
da, skontao sam. i da su povecala masu.Si primetio da su vozila porasla za jedan segment? Sada je nova korsa duga skoro ko nekadasnji kadet, a kadet je segment iznad bio. Porasla vozila![]()
da, skontao sam. i da su povecala masu.
danas idem kolima u pezos kod druga po bocu CO2, mrzelo me cekat da predje na gas ja kreno na benzin. ja vidim nesto auto zivahan, sav se nacudih, ladan motor, znas kako ide j8t
non stop vozim na gas, i zaboravih kako izgleda benzin voznja. al kad se setim 11 litara/100km po 120din, izmigolji mi se suza onako u cosku oka
ja bas vozim tako da smanjim potrosnju maximalno, pola grada jedrim u leru ako je moguce. i opet imam 11 litara gasa/100km
Ja pokušavam da vozim sa što manjom potrošnjom. Drugi ima isti auto i njemu troši 9 litara (ali motor mu troši previše ulja i nema snage da izvuče uzbrdo, tako da se uvek vozimo polako), a meni 10-11. U poslednje vreme polako desnom trakom po ograničenju. Pokušavam ispod 10 kila da mu spustim.
Ti imaš 100 plus konja, ovo moje šeeset i plus star 25 godina, kontaj da nema više od 50ja bas vozim tako da smanjim potrosnju maximalno, pola grada jedrim u leru ako je moguce. i opet imam 11 litara gasa/100km
obrni okreni, duppe mi je na ledjima
Ja pokušavam da vozim sa što manjom potrošnjom. Drugi ima isti auto i njemu troši 9 litara (ali motor mu troši previše ulja i nema snage da izvuče uzbrdo, tako da se uvek vozimo polako), a meni 10-11. U poslednje vreme polako desnom trakom po ograničenju. Pokušavam ispod 10 kila da mu spustim.
Naštelovan je on kako treba. Par godina mu ništa nisam dirao. Benzin nisam sipao par godina. Pali i zimi na minusu. Pazim gde sipam. Možda membranu da mu zamenim, al ona je oko 2000 dinara, tako da nije još žurba. Da troši ko mom drugu, u jednom trenutku 16-17 litara, zamenio bih membranu. On je zamenio tada i sve je ok bilo.nesteluj ga, ocisti filter za plin,i pazi de sipas litar zagarantovan![]()
Ne razumem ove fanatike na FBu... par njih mi uvek počinju čet konverzaciju sa
Šta im to znači? Šta da im napišem posle toga?
Par njih od 29 prijatelja. Pa vidite koliko je to procentualno!
to sto za pocetak konverzacije posalju smajli koji se plaziKoje sta znaci?
to sto za pocetak konverzacije posalju smajli koji se plazi
Ne razumem ja to. Imam par ljudi dnevno koji mi samo posaljuNe znam... I mene smara kad pocnu konverzaciju sa bilo kojim smajlijem... U prvo vreme mi je drugarica objasnila da mi se plazi, jer se ja njoj nisam prva javila, reko zasto bi ti se prva javila?!![]()
Plin je odvrnut skoro do kraja.Mnogo vam trose ti auti...![]()
Mnogo vam trose ti auti...![]()