Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Si primetio da su vozila porasla za jedan segment? Sada je nova korsa duga skoro ko nekadasnji kadet, a kadet je segment iznad bio. Porasla vozila :think:
da, skontao sam. i da su povecala masu.
danas idem kolima u pezos kod druga po bocu CO2, mrzelo me cekat da predje na gas ja kreno na benzin. ja vidim nesto auto zivahan, sav se nacudih, ladan motor, znas kako ide j8t :lol:
non stop vozim na gas, i zaboravih kako izgleda benzin voznja. al kad se setim 11 litara/100km po 120din, izmigolji mi se suza onako u cosku oka

da, skontao sam. i da su povecala masu.
danas idem kolima u pezos kod druga po bocu CO2, mrzelo me cekat da predje na gas ja kreno na benzin. ja vidim nesto auto zivahan, sav se nacudih, ladan motor, znas kako ide j8t :lol:
non stop vozim na gas, i zaboravih kako izgleda benzin voznja. al kad se setim 11 litara/100km po 120din, izmigolji mi se suza onako u cosku oka
:sad2:

Ja pokušavam da vozim sa što manjom potrošnjom. Drugi ima isti auto i njemu troši 9 litara (ali motor mu troši previše ulja i nema snage da izvuče uzbrdo, tako da se uvek vozimo polako), a meni 10-11. U poslednje vreme polako desnom trakom po ograničenju. Pokušavam ispod 10 kila da mu spustim.

Ja pokušavam da vozim sa što manjom potrošnjom. Drugi ima isti auto i njemu troši 9 litara (ali motor mu troši previše ulja i nema snage da izvuče uzbrdo, tako da se uvek vozimo polako), a meni 10-11. U poslednje vreme polako desnom trakom po ograničenju. Pokušavam ispod 10 kila da mu spustim.
ja bas vozim tako da smanjim potrosnju maximalno, pola grada jedrim u leru ako je moguce. i opet imam 11 litara gasa/100km
obrni okreni, duppe mi je na ledjima

nesteluj ga, ocisti filter za plin,i pazi de sipas litar zagarantovan :P

nesteluj ga, ocisti filter za plin,i pazi de sipas litar zagarantovan :P
Naštelovan je on kako treba. Par godina mu ništa nisam dirao. Benzin nisam sipao par godina. Pali i zimi na minusu. Pazim gde sipam. Možda membranu da mu zamenim, al ona je oko 2000 dinara, tako da nije još žurba. Da troši ko mom drugu, u jednom trenutku 16-17 litara, zamenio bih membranu. On je zamenio tada i sve je ok bilo.

Ne znam... I mene smara kad pocnu konverzaciju sa bilo kojim smajlijem... U prvo vreme mi je drugarica objasnila da mi se plazi, jer se ja njoj nisam prva javila, reko zasto bi ti se prva javila?! :)
Ne razumem ja to. Imam par ljudi dnevno koji mi samo posalju :P i cekaju. I to isti ljudi po 5-6 puta na dan. I pitam sta treba, i oni kao sta radis, kako si....
Prvo, ne plazi mi se.
Drugo, nauci lepsi nacin pocetka konverazacije.
Trece, sta mogu da radim, pre pola sata si me pitao/la isto.
Četvrto, ne koristim FB za zaludjivanje mozga kao vi. Imao bih onda 1500 prijatelja, a ne 29.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back