Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam je vozio pre jedno 7 godina kad sam isao na Kosovo u Leposavic.400 km puta sam presao sa uzivanjem a Golf je bio od prve vlasnice sa pravih 200k km i 94'-to godiste a motor je bi 1,8 sa 90 ks.
Enterijer jako lep i kvalitetniji od ovih danasnjih plastikanera a zasto ljudi pricaju da je najlosiji Golf ja zaista ne znam.
Mozda nije bio jeftin kao dvojka za odrzavanje pa ga zbog toga nisu voleli.
Danas mi poznanik trebao voditi jednog kupca kod komsije koji ima Golf II 1,3 92' sa 3 vrata i ovaj ga ceni 1500 a presao je pravih 90k km.Sta tek tu da kazemo?

Јел можеш за нас са јефтинијим картама да напишеш где се то и за чије тржиште голф тројка производио 2003. године? Хвала

Video sam ga pre nekoliko dana,lepo izgleda.Nisam se raspitivao ali raspitacu se za neki dan.

Jedan 2002.,drugi 2003.,a oba teget boje .:)

Ево да ти уштедим време.

Third generation (A3/Typ 1H, 1993–1999)
Volkswagen Golf Mk3 (1H)
Predecessor Volkswagen Golf Mk2
Successor Volkswagen Golf Mk4
Related Volkswagen Vento

Main article: Volkswagen Golf Mk3

The third-generation Golf Mk3 made its home-market début in August 1991 and again grew slightly in comparison with its immediate predecessor, while its wheelbase remained unchanged.

New engines included the first Turbocharged Direct Injection (TDI) diesel engine in a Golf, and a narrow-angle 2.8 L VR6 engine. The VR6-engined version accelerated from 0–60 mph (0–97 km/h) in 7.1 seconds, posting a record 15.5¼-mile time at 90.5 mph (145.6 km/h).[citation needed] EPA estimate 26 mpg-US (9.0 L/100 km; 31 mpg-imp) (city) or 32 mpg-US (7.4 L/100 km; 38 mpg-imp) (highway), with 261 mi (420 km) per tank (city) and 363 mi (584 km) per tank (highway). For the first time ever, a Golf estate (Golf Variant) joined the line-up in September 1993 (although most markets did not receive this model until early 1994). At the same time, a completely new Mk3-derived Cabriolet was introduced, replacing the 13-year-old Mk1-based version with a body style similar to that of the Mk3 Golf from 1994 to early 1999. The Mk3 Golf Cabrio received a Mk4-style facelift for the late 1999 model and was continued until 2002. The notchback version, called VW Vento (or Jetta III in North America), was presented in January, 1992.

It was European Car of the Year for 1992, ahead of PSA's new ZX model and GM's new Astra model.

The Mk3 continued to be sold until 1999 in the United States, Canada and parts of South America, also in Mexico as a special edition called "Mi" (Golf CL 4-door, added A/C, special interiors, OEM black tinted rear stop lights, and ABS, no OEM radio) ("Mi" ("i" in red) stands for Multipoint Injection and the 1.8 L engine was upgraded to 2.0).

Udji na www.autoscout24.de
Imas Golf III proizvedenih 2002 i 2003 da kupis koliko hoces.Nemacki sajt,valjda nemci znaju do kad se koji Golf proizvodio.z:poz:
Ima ih i na nasim sajtovima.

Ima u Nemačkoj auta na koje je moglo da se odradi Euro 3 da bi mogli sa njima da ulaze u grad gde je bilo to zabranjeno za takva auta, za njihove uslove ali koji ne mogu da prođu kod nas na uvozu .Pitaj Dona i on će to bolje objasniti.Auta na kome je dodatno ugrađen Euro 3 važi samo za E uniju.

Ima u Nemačkoj auta na koje je moglo da se odradi Euro 3 da bi mogli sa njima da ulaze u grad gde je bilo to zabranjeno za takva auta, za njihove uslove ali koji ne mogu da prođu kod nas na uvozu .Pitaj Dona i on će to bolje objasniti.Auta na kome je dodatno ugrađen Euro 3 važi samo za E uniju.

Jes vala i ti Nemci,aljkavi brate pa pustali to u gradove,eeee ne moze to kod nas,ne ide,ne,ne....:lol:

Jel imao neko iskustva sa motorom 1.4 16v 100ks iz Skode Fabije tj. kako se pokazao?

Iz mog iskustva znam da Fabie sa tim motorom kad dodju u Srbiju uglavnom imaju problema.Ne pale kako treba,trokiraju,dime nazad.....
Sto se tice servisa uopste nije naivan jer ima neka dva kaisa i secam se kad je jedan kolega morao da uradi servis na Fabiji sa tim motorom i rekao "Ebem ti VW i njegovo jeftino odrzavanje!".
Po meni se mnogo bolje pokazao MPI motor koji je skodin ali koji se kod nas lepo pokazao i nije skup za odrzavanje.
On ima lanac koji se doduse u svakoj cuje manje ili vise jer nema hidro spanera koji ga zateze ali nije skup i lako se menja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back