Биће да те нисам разумео, мислио сам да причаш о голфу тројци.
Da,Golf III
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Биће да те нисам разумео, мислио сам да причаш о голфу тројци.
Da,Golf III
Da,Golf III
od 1998 se proizvodi cetvorka, ako se ne varam. Eventualno godinu kasnije. Mozda je cetvorka u pitanju?
svako ko je posedovo golfove redom reko ej da je trojaka najgora od svih..najlosije napravljena

Trojka...
Onda je registrovan nekoliko godina kasnije nakon proizvodnje.
Ma ne.
Pojava novog golfa ne znaci automatski prestanak proizvodnje prethodnika.
Јел можеш за нас са јефтинијим картама да напишеш где се то и за чије тржиште голф тројка производио 2003. године? Хвала

Third generation (A3/Typ 1H, 1993–1999)
Volkswagen Golf Mk3 (1H)
Predecessor Volkswagen Golf Mk2
Successor Volkswagen Golf Mk4
Related Volkswagen Vento
Main article: Volkswagen Golf Mk3
The third-generation Golf Mk3 made its home-market début in August 1991 and again grew slightly in comparison with its immediate predecessor, while its wheelbase remained unchanged.
New engines included the first Turbocharged Direct Injection (TDI) diesel engine in a Golf, and a narrow-angle 2.8 L VR6 engine. The VR6-engined version accelerated from 0–60 mph (0–97 km/h) in 7.1 seconds, posting a record 15.5¼-mile time at 90.5 mph (145.6 km/h).[citation needed] EPA estimate 26 mpg-US (9.0 L/100 km; 31 mpg-imp) (city) or 32 mpg-US (7.4 L/100 km; 38 mpg-imp) (highway), with 261 mi (420 km) per tank (city) and 363 mi (584 km) per tank (highway). For the first time ever, a Golf estate (Golf Variant) joined the line-up in September 1993 (although most markets did not receive this model until early 1994). At the same time, a completely new Mk3-derived Cabriolet was introduced, replacing the 13-year-old Mk1-based version with a body style similar to that of the Mk3 Golf from 1994 to early 1999. The Mk3 Golf Cabrio received a Mk4-style facelift for the late 1999 model and was continued until 2002. The notchback version, called VW Vento (or Jetta III in North America), was presented in January, 1992.
It was European Car of the Year for 1992, ahead of PSA's new ZX model and GM's new Astra model.
The Mk3 continued to be sold until 1999 in the United States, Canada and parts of South America, also in Mexico as a special edition called "Mi" (Golf CL 4-door, added A/C, special interiors, OEM black tinted rear stop lights, and ABS, no OEM radio) ("Mi" ("i" in red) stands for Multipoint Injection and the 1.8 L engine was upgraded to 2.0).
To je cetvorka, nikako ne moze da bude trojka. Evo sad sam pogledao. Cetvorka se proizvodila od 1997. godine.

Udji na www.autoscout24.de
Imas Golf III proizvedenih 2002 i 2003 da kupis koliko hoces.Nemacki sajt,valjda nemci znaju do kad se koji Golf proizvodio.
Ima ih i na nasim sajtovima.

Udji na www.autoscout24.de
Imas Golf III proizvedenih 2002 i 2003 da kupis koliko hoces.Nemacki sajt,valjda nemci znaju do kad se koji Golf proizvodio.
Ima ih i na nasim sajtovima.
Ima u Nemačkoj auta na koje je moglo da se odradi Euro 3 da bi mogli sa njima da ulaze u grad gde je bilo to zabranjeno za takva auta, za njihove uslove ali koji ne mogu da prođu kod nas na uvozu .Pitaj Dona i on će to bolje objasniti.Auta na kome je dodatno ugrađen Euro 3 važi samo za E uniju.

Jes vala i ti Nemci,aljkavi brate pa pustali to u gradove,eeee ne moze to kod nas,ne ide,ne,ne....![]()
Ma banda je to sve .Ja imao i E i C klasu disel i oba sam morao da prodam jer nisu imali izduvne gasove da mogu u grad da uđu a auti bili 4-5 god stari.Otišlo za Poljsku jer tamo nije važno koje izduvne gasove imaju.
Jel imao neko iskustva sa motorom 1.4 16v 100ks iz Skode Fabije tj. kako se pokazao?