Iwan91
Elita
- Poruka
- 15.249
ma realno..u jugu je sve preko 100 dozivljaj 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja sam terao punta 195 i zao mi sto nije mogao vise![]()
nisam normalan?((
nafta?

[Ne_Vazim_Se];15722509:Dobro, je*iga, ne moze svako normalan da bude...
Ozbiljno sada, bez uvrede Zike, ali da ja odluchujem shta ce ko da vozi dobro bi razmislio da li bi ti i juga dao... al' svakako bi zamenio uloge... ono, da normalni voze dobra kola a vi ku*eviti krsheve...![]()

Kog punta?
A ova sto ga prodaje 6 500 evra,pazi ta verzija punta je bez gasa sto ce reci da sa popustom kosta 7 000 evra......
taj je car, cim moze da se smrzne od 1.2 pored 1.9JTD, jer je ogromna razlika. Ja sam vozio 1.4, i ajd sad, al 1.9JTD ima onaj sladak boom na ~2000rpm
posto taj bravo?
Bravo dajem za 2900 a uvezao sam ga iz Deutschland i zdrav i prav je auto sa pravih 188k km.
Ima kozni volan i rucicu menjaca,bele cagere,alu felne sa odlicnim gumama,air bag x 4,abs,maglenke....
Eno ga stoji u carini i ceka homologaciju da je Euro 3 a to ovi slepci sporo rade pa se ceka i do 25 dana ako ne podmazes a ja im nedam ni dinara osim onog sto moram.To se osililo pa uzimaju i po 70 eura da ti auto izadje za 7 dana a redovna cifra je 25 eura. Nedam.
sta sve necu da procitam.
Cekam beogradski sajam 

[Ne_Vazim_Se];15725263:Ko moze da uziva u tom krshu svaka mu chast...![]()

mislio je na to da ne prica caJger, nego cager.