Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ode malopre crna Marea a bas danas mi je izasla i siva tako da sad opet imam jednu za prodaju.A sutra dolazi kupac da i nju pogleda pa ako Bog da -ode i ona.:D
Marea je trenutno najprodavaniji auto na trzistu jer za tih 3000 +- ne mozes da uzmes mladje,ozbilnjije i vece vozilo a da ima i solidnu opremu.
A i ovo se lepo prodaje,samo cekam da izadje iz carine.:roll:

Ma jok -1,6 16V sa 103 ks.
Mogu da kazem da razlika u potrosnji izmedju ovog motora i JTD motora je jako mala kad se vozi preko 110 km/h.
To sam vide kad sam se vracao iz Nemacke jer sam ja finansirao gorivo pa znam koliko sam sipao u jedan a koliko u drugi.
Inace,lik koji je kupio od mene Bravo 1,2 16V se smrzao kako ide a vozi Punto 1,9 JTD sto je dokaz da benzinac ipak ima ono sto fali dizelu.:-)

[Ne_Vazim_Se];15722509:
Dobro, je*iga, ne moze svako normalan da bude... :lol:

Ozbiljno sada, bez uvrede Zike, ali da ja odluchujem shta ce ko da vozi dobro bi razmislio da li bi ti i juga dao... al' svakako bi zamenio uloge... ono, da normalni voze dobra kola a vi ku*eviti krsheve... :mrgreen:

Sva sreća pa ti ne odlučuješ :mrgreen:
Samo ti uživaj u svom jugiću :per:

Kog punta?
A ova sto ga prodaje 6 500 evra,pazi ta verzija punta je bez gasa sto ce reci da sa popustom kosta 7 000 evra......

Nije, taj ima bash svu opremu i abs, i sa popustom + ono staro za novo, znachi taj je bio 9700, sa popustom 8700 + ono staro za novo 7700 al' moram i neki krsh od 300 jura tipa da ubacim u tu presu i eto cifre od 8 soma... onaj sa gasom je josh skuplji ako bi svu opremu da imash, mada koliko sam video tu nudeo ono kao dynamic ac... i onda dok doplatish taj bi te izashao 9. Tachno soma vishe...

taj je car, cim moze da se smrzne od 1.2 pored 1.9JTD, jer je ogromna razlika. Ja sam vozio 1.4, i ajd sad, al 1.9JTD ima onaj sladak boom na ~2000rpm :ok:

posto taj bravo?

Bravo dajem za 2900 a uvezao sam ga iz Deutschland i zdrav i prav je auto sa pravih 188k km.
Ima kozni volan i rucicu menjaca,bele cagere,alu felne sa odlicnim gumama,air bag x 4,abs,maglenke....
Eno ga stoji u carini i ceka homologaciju da je Euro 3 a to ovi slepci sporo rade pa se ceka i do 25 dana ako ne podmazes a ja im nedam ni dinara osim onog sto moram.To se osililo pa uzimaju i po 70 eura da ti auto izadje za 7 dana a redovna cifra je 25 eura. Nedam.

Bravo dajem za 2900 a uvezao sam ga iz Deutschland i zdrav i prav je auto sa pravih 188k km.
Ima kozni volan i rucicu menjaca,bele cagere,alu felne sa odlicnim gumama,air bag x 4,abs,maglenke....
Eno ga stoji u carini i ceka homologaciju da je Euro 3 a to ovi slepci sporo rade pa se ceka i do 25 dana ako ne podmazes a ja im nedam ni dinara osim onog sto moram.To se osililo pa uzimaju i po 70 eura da ti auto izadje za 7 dana a redovna cifra je 25 eura. Nedam.

Sta su cageri?

To su ti satovi na komandnoj tabli-brzinomer,obrtomer i ostali.
Bila si na sajmu u NS i nisi se javila? Bio sam i ja i slikao isto one skarabudzene automobile.Tuning i styling je bio katastrofa i jedini auto koji je vredeo,po meni, je ona Astra koja je delovala zdravo i pravo a o ostalim grozotama nemam komentar.
E da,dobar je bio i Yugo sa Calibrinim Turbo motorom i samo 315 konja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back