Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
malo nove teme:) koj vam je smekerski auto,meduju polovnjacima..?
Meni se mnogo svidjaju volvo 850 - v70(prvi model tj redizajnirani 850)
vozio sam 850 2.0 140ks i to je jedna krstarica sa blagim sportskim ambicijama,
zvuk je ko bw,jos bolji ,a ponasanje na putu!!!!! ,neoseca krivine,sve na njemu je perfektno i onako robusno,veliko,udobno,kvalitetno,auto prosto ima svoju dusu i tera neku svoju smekericu:D... ja se odusevio:D
http://www.dragtimes.com/1994-Volvo-850-Pictures-10997.html

malo nove teme:) koj vam je smekerski auto,meduju polovnjacima..?
Meni se mnogo svidjaju volvo 850 - v70(prvi model tj redizajnirani 850)
vozio sam 850 2.0 140ks i to je jedna krstarica sa blagim sportskim ambicijama,
zvuk je ko bw,jos bolji ,a ponasanje na putu!!!!! ,neoseca krivine,sve na njemu je perfektno i onako robusno,veliko,udobno,kvalitetno,auto prosto ima svoju dusu i tera neku svoju smekericu:D... ja se odusevio:D
http://www.dragtimes.com/1994-Volvo-850-Pictures-10997.html

auh covece 94 godiste... Mislim da ti to nije pametno iskreno, vei je smeker novi punto nego 20 godina star auto, makar ces punta moci voziti :D

Ovo nije u redu.......je ovo nas punto?taj auto ni u ludilu ne moze 190......s*eban ti brzinomer......
s*eban, s*eban,
Otkud ti znaš da nije bilo nizbrdo? :lol:
nizbrdo 195, ravno 190. Par puta probao :D
xaxaax jedino pod uglom od 90 stepeni ili da ga je vukao mercedes.......
samo ne znam kako je montirao ovu sliku?!!
samo mercedes moze da ide 190?
vd:
to nije punto iz Kragujevca. motor je 1.9d
objasni im :ok:

To ti je najmanji trosak.. sve vezano za enterijer tipa presvlake nasloni, ciscenje, poliranje itd, su mali troskovi. Ako je auto u redu kupi ga. Odvedi ga samo u servis prvo da ga detaljno pregledaju

Hm, mislio sam na ovog iz fabrike... :)

ima naslone doduse samo prednje......
s ABS-om se vise ne proizvode ovi kragujevacki.........ne znam sto,ali su njegove kocnice i bez ABS odlicne,ne mozes u trenutku skontati da li ima ABS ili ne.......

Taj rad znachi... e fala brate na infu. :)

Nisam jos otkrio sta sam!:hahaha:
Nemam 307 i ne verujem da cu ga skoro imati jer ima vecu cenu od nekih automobila koji su isto godiste a pruza vise samo izgled.
Sto kaze Amonijak-italijanska vozila su zakon za prodaju jer su jeftina a to vecina naroda trenutno trazi jer koliko god oni bili losiji od nemaca(?) ipak su dobri automobili i mogu da predju dosta km.
Evo Alfa 147 u poredjenju sa 307-bolje lezanje,kvalitetnija izrada(po meni),odrzavanje priblizno isto a vozne karakteristike drasticno bolje.O izgledu je nezahvalno govoriti jer se nekom vise svidja jedan a nekom drugi.
I sad ja ovu moju 2002 sa 5 vrata i plinom dajem za 4500.Kakav 307 moze da se uzme za te pare a da pritom i lici na nesto i da nije bio van?

Nisam jos otkrio sta sam!:hahaha:
Nemam 307 i ne verujem da cu ga skoro imati jer ima vecu cenu od nekih automobila koji su isto godiste a pruza vise samo izgled.
Sto kaze Amonijak-italijanska vozila su zakon za prodaju jer su jeftina a to vecina naroda trenutno trazi jer koliko god oni bili losiji od nemaca(?) ipak su dobri automobili i mogu da predju dosta km.
Evo Alfa 147 u poredjenju sa 307-bolje lezanje,kvalitetnija izrada(po meni),odrzavanje priblizno isto a vozne karakteristike drasticno bolje.O izgledu je nezahvalno govoriti jer se nekom vise svidja jedan a nekom drugi.
I sad ja ovu moju 2002 sa 5 vrata i plinom dajem za 4500.Kakav 307 moze da se uzme za te pare a da pritom i lici na nesto i da nije bio van?

Uhhhhhhh... Greota je porediti tu Alficu sa 307... Greota... :worth:
O'ma ja znala da se u tvom voznom parku tesko moze naci 307 :D

Alfa 147 je lep, dobar auto, posebno sa JTD motorom. Ovaj od 150ks trosi dosta po gradu. Od 116ks je dovoljan. Samo ocekuje se trap da se zameni, i ako je benzinac 1.6, sto je cesta pojava kod nas, da se zupčasti kaiš menjao na 60 000km. Ako nije, nemojte ga uzimati. Ako jeste, nastavite da menjate na 60 000km.

Ima distinctive opremu i kod 1.6 motora, sto je retko da ima full opremu auto sa najslabijim motorom. U bilo kojoj boji karoserije, ona bez ili bordo koza mu odlicno stoji. Mali ferari. Treba izbegavati njegov automatski, tj. poluatomatski menjac, koji se nije proslavio i pored redovnog odrzavanja.

Toliko od mene za nekog ko zeli 147.

Alfa 147 je lep, dobar auto, posebno sa JTD motorom. Ovaj od 150ks trosi dosta po gradu. Od 116ks je dovoljan. Samo ocekuje se trap da se zameni, i ako je benzinac 1.6, sto je cesta pojava kod nas, da se zupčasti kaiš menjao na 60 000km. Ako nije, nemojte ga uzimati. Ako jeste, nastavite da menjate na 60 000km.

Ima distinctive opremu i kod 1.6 motora, sto je retko da ima full opremu auto sa najslabijim motorom. U bilo kojoj boji karoserije, ona bez ili bordo koza mu odlicno stoji. Mali ferari. Treba izbegavati njegov automatski, tj. poluatomatski menjac, koji se nije proslavio i pored redovnog odrzavanja.

Toliko od mene za nekog ko zeli 147.

'Bem ti ja takvo auto :evil:

A ne vala... Više nijedno manuelno neću uzeti... Što više kilometara prelazim, sve mi je više muka da mijenjam brzine... Zato sad češće vozim Toyoticu...:mrgreen:

to stoji, nego eto saveta za ljude koji uzimaju Alfu. ja znam da ti ni drogiran ne bi kupio alfu :D

mislio sam da imas DeeSGe menjac u traktoru

Pa... Razmišljao sam da ga zamijenim za neki sa DSG mjenjačem... Dok ga ne promijenim... Vrlo je moguće da će to da se desi... A kad sam ga kupovao tada još nijesam imao ovakvo mišljenje, čak sam i bio naklonjeniji manualnim... Al eto... to se promijenilo :mrgreen:

Neeeee!
Alfa 147 je cak na nekim takmicenjima odnela pobede i to ubedljivo.
Znaci ,ja licno bi je uzeo 10 puta pre nego 307 koji jeste lep i nista drugo.
A meni je Alfa i lepsa s tim sto su ukusi su razliciti pa je nekom lepsi 307 mada ja mislim da je dobroj vecini lepsa Alfa.:)

Jos nisam cuo nekog da mu je lepsi 307 od 147. Taj je verovatno bez ociju...

Cak, meni je 307 samo pristojnog dizajna, dok mi je 308 mnogo ruzan. Kod alfe bih promenio samo nos, recimo da lici na 156, ili tako nesto, ostalo je odlicno, sto se tice estetike.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back