Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Keri Grant i Džimi Stjuart nisu harizmatičniJa sve njihove filmove koje imam znam napamet, mogu da ih gledam svaki dan, i svaki put je kao da ih gledam prvi put... ako to nije harizma, ne znam šta jeste.
Da, to nisu bili vrsni glumci vec preci Kijanu Rivsa.Sta zna kamenko sta je harizma...
Da, to nisu bili vrsni glumci vec preci Kijanu Rivsa.
James Cagney u npr. White Heat, e to je harizma.
Aj idi gledaj prvo njihove filmove, pa onda da pricamo.
Cagney je ok, a White Heat je odlican film, cak sam ga i preporucivao ovde.
To je onaj tip cara, koji prica o nekom, a da nije odgledao nijedan filmic od gore pomenutih----Inace odlicnih glumaca
Gledao vecinu njihovih filmova ako se nije dalo razumeti u mom postu nekima, sarkazam i slicno.Aj idi gledaj prvo njihove filmove, pa onda da pricamo.
Cagney je ok, a White Heat je odlican film, cak sam ga i preporucivao ovde.
Vidim i ti nisi razumeo post.To je onaj tip cara, koji prica o nekom, a da nije odgledao nijedan filmic od gore pomenutih----Inace odlicnih glumaca
Gledao vecinu njihovih filmova ako se nije dalo razumeti u mom postu nekima, sarkazam i slicno.
Nego od navedenih glumaca volim Bogarta u Blago Sijear Madre, Dzimi Stjuarta u malo vise naslova, Vertigo, Shop around the corner...
Keri Granta dozivljam pre kao dobrog zabavljaca nego ozbiljnog dramskog glumca, Klift mi je cesto delovao pogubljeno i kao takav
mozda najbolje odglumeo kao epizodista u Sudjenje u Nirnbergu, Pek je od svih pomenutih bio najdrveniji i ponekad bi kao takav potrefio
ulogu poput Ubiti pticu rugalicu ili The Big country... itd.
Vidim opet nisi razumeo post,Pa dobro... neko je isto rekao za Kuma da je dosadni mafijaski film i da ga svi vole zato sto hoce da budu mafijasi, tako da i ti isto mozes da kazes da je drveni Pek ponekad znao da ubode nesto pametno, a ovi ostali su imali po 1-2 dobra filma i to je to. Svako ima svoje misljenje i svoje dupe.