Preporuci film

Na preporuku zxcvb odgledah ovaj film i sjajan je...Pretpostavila sam vec unapred da ce biti super,posto sam gledala vec par Kaprinih filmova.... 8.5/10

1939_picture_youcanttakeit_big.jpg

I ovaj je sladak,opustajuc i sva tri glumca mnogo volim :) 8/10

Morning_Glory_Movie_Poster.jpg

... ako iskrsne neki upper rupper state connecticut midl kles porodicna drama* film( mislim da sam izmislio novi zanr :lol: svojim zanovetnjem) & piplovi ga odgledaju... neka javu... uvek samo open for business kada su takvi filmovi u pitanju....

* mora drama, Sara je jedanom preporucila neki sa Sarom Dzeskom Parker i Dilanom Mekdermotom... komedijica... ne valja to nista... da... mora da bude neko sirius vatanje za gushu ili se izgubi cela draz///

... ako iskrsne neki upper rupper state connecticut midl kles porodicna drama* film( mislim da sam izmislio novi zanr :lol: svojim zanovetnjem) & piplovi ga odgledaju... neka javu... uvek samo open for business kada su takvi filmovi u pitanju....

* mora drama, Sara je jedanom preporucila neki sa Sarom Dzeskom Parker i Dilanom Mekdermotom... komedijica... ne valja to nista... da... mora da bude neko sirius vatanje za gushu ili se izgubi cela draz///

ako sam ja tebe ista razumela.... :D

ako sam ja tebe ista razumela.... :D

hehe... hbg-a... navikao sam na stalnu ekipu koja zna o cemu trabunjam... evo ovo je neki kalup za film...belacka srednja klasa... konzervativa ili liberala nije bitno... s tim ako je suvise liberala, ne valja nista film po obicaju... scenografija je teska gradska saburbia... otudjenost porodice.... niko nikoga ne ferma ni 2 %... ali opet sve se vrti oko porodice.... to je to... neke male varijacije na temu su dopustene... :zcool:... takvih filmova ima ko pleve u americi...ali vecina su indie, pa ni ne cujmo za njih...

... evo poznatijeg... moze da posluzi kao primer onoga sto trazim -

This trailer is horrible. It doesn't do the film justice, at ALL.

MelissGirll 1 year ago

S tim sto trejler po obicaju nema veze sa filmom :zima2:

Poslednja izmena:
evo ga koment. izgleda da su nasli naziv za zanr koji ovde guram -

That's a good call, actually. I suppose both belong to the broad category of "suburban angst" films. You could also include "Little Children" and "Revolutionary Road". I have a special fondness for "The Ice Storm" because it really does capture the feel of the 1973--the tackiness, the narcissism, the dysfunctional families, waterbeds, Watergate, and the pervasive sense of nihilism (probably the nadir of post-1960's cynicism). It was a bizarre time to be growing up.

.... znaci sada kada trazim saburban angst film svi da skoce sa min 10 predloga :lol:...

That's a good call, actually. I suppose both belong to the broad category of "suburban angst" films. You could also include "Little Children" and "Revolutionary Road". I have a special fondness for "The Ice Storm" because it really does capture the feel of the 1973--the tackiness, the narcissism, the dysfunctional families, waterbeds, Watergate, and the pervasive sense of nihilism (probably the nadir of post-1960's cynicism). It was a bizarre time to be growing up.

.... znaci sada kada trazim saburban angst film svi da skoce sa min 10 predloga :lol:...

Nisam baš sigurna da sam dobro shvatila, ali:

http://www.imdb.com/title/tt1322385/ (Festen si sigurno gledao)

http://www.imdb.com/title/tt0117589/

ako nisi gledao

Short Cuts (1993)

Happiness (1998)

Crash (2004)

Little Miss Sunshine (2006)

da li smem da preporucim ovaj film neko ce reci da je los ;)
gledao sam ga sinoc i cudno je ,jer se ne moze reci za film sa ovakvom tematikom "svideo mi se",ali je ostavio utisak,i napokon sam saznao naziv pesme koju sam cuo odavno i koja mi se urezala u secanje,u potpisu mi je

Poslednja izmena:
Posto imam 15g a obozavam da gledam filmove je l' mozete da mi predlozite neki kultni film a da je snimljen pre 90-e.

izgledas dosta starije na slici :) .ne znam kultne znam legendarne

po meni najbolji filmovi su u bas tom peridu,kompjuterski i specijalni efekti su dobijali na snazi,inace sam okrenut vise SciFI zanru,pa tako preporucujem Alien kreni do prvog koji je snimljen '79.-e pa na nastavke,Predator '87. drugi je iz 90-e ,Star Wars '77-pa do neznam kada.definitivno trilogija Back to the Future od '85-'90

220px-Back_to_the_future.jpg
images
http://3.***************/-qifec2KgHoM/TcgNuA1YGqI/AAAAAAAABQU/7Y757KGAUj8/s320/predators.jpg http://4.***************/-QGz9fHj82Go/TcPvDFxN5MI/AAAAAAAAABY/sfE9tlsEp0o/s1600/mov_star_wars__episode_i_-_the_phantom_menace.jpg

izgledas dosta starije na slici :) .ne znam kultne znam legendarne

po meni najbolji filmovi su u bas tom peridu,kompjuterski i specijalni efekti su dobijali na snazi,inace sam okrenut vise SciFI zanru,pa tako preporucujem Alien kreni do prvog koji je snimljen '79.-e pa na nastavke,Predator '87. drugi je iz 90-e ,Star Wars '77-pa do neznam kada.definitivno trilogija Back to the Future od '85-'90

220px-Back_to_the_future.jpg
images
http://3.***************/-qifec2KgHoM/TcgNuA1YGqI/AAAAAAAABQU/7Y757KGAUj8/s320/predators.jpg http://4.***************/-QGz9fHj82Go/TcPvDFxN5MI/AAAAAAAAABY/sfE9tlsEp0o/s1600/mov_star_wars__episode_i_-_the_phantom_menace.jpg

alien gledao, star wars takodje ali jako davno. back to the future nisam siguran da li sam gledao ali mi zvuci poznato :). u svakom slucaju hvala na predlozima

p.s: ovaj lik sa avatara nisam ja nego fedja dimovic clan grupe beogradski sindikat :)

Back