Preporuci film

tri filma koja necete shavtiti o cemu se radi ni posle vise gledanja:
10877206_det.jpg

220px-Primer.jpg

in-the-mouth-of-madness.jpg

zatim ovaj,kazu ko matrix cak i bolji od njega
MV5BMTg3MjI3NjYxM15BMl5BanBnXkFtZTcwODIyMzA4MQ@@._V1._SY317_CR5,0,214,317_.jpg

ovaj nije los isto SCI-FI
220px-The_Thirteenth_Floor_poster.jpg

zatim jedan kod koga ce te zaplakati il cete imati knedlu u grlu bar, iako ste musko :)
10905259_det.jpg

i ovaj je ok isto kultni
220px-Kpax.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1422136/
Lonelyplace.jpg

Jedan od onih filmova u kojima se rutinska procedura pretvara u kosmar i ocajnicku borbu za goli zivot. Podsetio me na Alien(s) - ima atletski gradjenu heroinu gorstacke lepote koja se bori da spase devojcicu od brutalnog i neumoljivog neprijatelja. Mali budzet nije predstavljao problem za snimanje ovog izuzetno napetog i ubedljivog ostvarenja. Nazalost, ima i jednu malu neprijatnost, ali izgleda da se ne moze bez toga, videcete i sami... Preporuka.

Poslednja izmena:
Po preporuci odavde skinuh The mist 2007
Gori film, nesam gledao skoro..:/

Pa sa malo ocekivanja predjoh na drugu preporuku Felon 2008..ii totalna suportnost...dao bi mu 9,5 / 10..ne pamtim da sam se skoro tolko uziveo u ulogu i film uopste..
Preporuka i od mene definitivno. :)

Evo jedan apsolutno fenomenalan film, komedija, ali onako psiholoski duboka, o ljubavi, strasti, zapadnjackoj izvjestacenosti i povrsnosti, Spanskoj vreloj krvi, konceptima modernog drustva itd. Vrlo neugodne ali zabavne teme o zivotnim izborima i njihovim posljedicama. 11/10

Vicky Cristina Barcelona
http://www.imdb.com/title/tt0497465/
http://2.***************/_WkKZJVG5wTk/TPNRxHQYbxI/AAAAAAACydM/hbK2g7wmbE0/s1600/vicky_cristina_barcelona_2.jpg

Poslednja izmena:
http://3.***************/_iVuSf4sibWw/RrQdVtYWsJI/AAAAAAAABpY/tfikVjJIEc8/s320/mr.brooks.jpg

U sustini je dobar film.Prica o naizgled finom,povucenom,porodicnom coveku koji je u sustini pritajeni psihpata,odnosno ubica i koji ubija u sustini jer mu to dodje kao neka vrsta gladi.....Ima svog imaginarnog prijatelja koji ga navodi na sva ta ubistva ( odnosno vise mu dodje kao neko ko ga nagovara na sve to ) i koga ovaj pokusava da se otarasi jer zeli da se vrati svom "normalnom" zivotu,medjutim uvek ostane jos samo ono "jedno" ubistvo i kraj....E sad,sta se desava kada ( posto do sada nije bio uhvacen ) on ubija mladi bracni par,opet misleci da ga niko nije video,kad ono :)....
Sve u svemu dinamican je i interesantan film.....Ima nekih pomalo konfuznih stvari,ali mogu reci da mi se svideo...Kevin Kostner odlican kao bipolarna licnot,William Hurt takodje odlican kao imaginaran prijatelj...Demi Mur kao i uvek,meni makar-bljutava-
8/10

Dobar je film, ali se radnja odvija, ili ti odvijala jako brzo sto je moglo biti znatno sporije, pa tako film i duzi, mada uredno je osmisljen.

Poslednja izmena:
Mnogo, mnogo, mnogo, mnogo, mnogo, mnogo dobar film!!! Zarazno dobar.

MV5BMTY3MDk5MDc3OV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzAyNTg0Ng@@._V1._SY317_CR0,0,214,317_.jpg

Ok znam da se salis :D

meni recimo nije to smetalo,koliko neka nejasnoca

Ne, film je solidno uradjen, ali kada je neko vec spominjao Dextera, setio sam se filma, pa mi je sinula ta ideja za time da je radnja bila malo sporija, onako da bude dubinski detaljno...

Poslednja izmena:
moze li neka akcija tipa Negotiator sa Semjuel L Dzeksonom ili potera kao onaj stariji sa Harisonom Fordom kada je doktor a sumnjice ga da je ubio svoju zenu. znaci uslov je da ima dobrih glumaca da je kvalitetno napravljen, da ima neku pricu. ne pratim filmove i nisam gledao neki noviji dugo, nemam vremena a sad mi se bas gleda nesto. hvala unapred!

moze li neka akcija tipa Negotiator sa Semjuel L Dzeksonom ili potera kao onaj stariji sa Harisonom Fordom kada je doktor a sumnjice ga da je ubio svoju zenu. znaci uslov je da ima dobrih glumaca da je kvalitetno napravljen, da ima neku pricu. ne pratim filmove i nisam gledao neki noviji dugo, nemam vremena a sad mi se bas gleda nesto. hvala unapred!

Ovaj gore sto sam ja preporucio, A Lonely Place To Die, ili Felon, koji sam takodje preporucio a kolega Iwan91 se odusevio.

Za te filmove Tomi Li Dzons je majka-

300px-US_Marshals.jpg

Vesli Pajps je begunac

600full-the-hunted-poster.jpg

... ovo ti je jurnjava po vrletima British Kalambije... Del Toro je begunac... friknuo jer je gledao kako mi Srbi masovno ekstrmnejzujmo Sqiptare u Djakovici... ali ako zanemaris uvod... odlican film...

89940.gif

... dobra stara jurnjava po kupeima voza & na krovovima vagona... Dzin Hekman cale...

... i naravno Born trilogija....

Jer zna neko neki noviji Skotski ili Irski film... ali da bude politicki angazovan... kao recimo Boxer, U ime oca, Bloody Sunday, Hunger a moze i neka urbana gerila... difrennchajz juth i to... Trainspotting zonfic.

edit. A moze i neka zabit... svetionici i to... kao ono kad je Farel izvukao morsku sirenu iz Atlantika...

Poslednja izmena:
Contagion_Kate_Intl_RGB_1600x2333.jpg

Cini mi se da ovaj film na forumu i nije bas dobro prosao,odnosno da ljudi nesto nisu bili odusevljeni,a meni se bas dopao.... 8.5/10

41ieiAs-JHL._SX500_.jpg

Ovog sam se filma setila odmah nakon Contagion-a,morala sam da ga nadjem,jer secam se kad sam ga gledala,pre tipa 15ak godina,da mi se dopao....I odgledavsi ga ponovo,jos vise mi se svideo.....Bolje mi je odradjen film od Contagion-a,iako je stariji i sami bolesnici i razvitak bolesti mi se uzasno dopada kako su odradili.... 10/10

Little_Children_[absolutorrent].jpg

E ovaj film sam resila da odgledam na preporuku dosta forumasa,iako iskreno nisam imala neku preteranu zelju i eto,nisam se pokajala....Film sjajno prikazuje mentalitet ljudi u malim mestima,u ovom slucaju u gradicu u Americi.....Odlicna drama sa izuzetnom Kate Winslet.....
9/10

Little_Children_[absolutorrent].jpg

E ovaj film sam resila da odgledam na preporuku dosta forumasa,iako iskreno nisam imala neku preteranu zelju i eto,nisam se pokajala....Film sjajno prikazuje mentalitet ljudi u malim mestima,u ovom slucaju u gradicu u Americi.....Odlicna drama sa izuzetnom Kate Winslet.....
9/10
bas dugo planiram da pogledam ovaj film..ima li patetike?ne bih da se nerviram preterano..:lol:

Contagion_Kate_Intl_RGB_1600x2333.jpg

Cini mi se da ovaj film na forumu i nije bas dobro prosao,odnosno da ljudi nesto nisu bili odusevljeni,a meni se bas dopao.... 8.5/10

41ieiAs-JHL._SX500_.jpg

Ovog sam se filma setila odmah nakon Contagion-a,morala sam da ga nadjem,jer secam se kad sam ga gledala,pre tipa 15ak godina,da mi se dopao....I odgledavsi ga ponovo,jos vise mi se svideo.....Bolje mi je odradjen film od Contagion-a,iako je stariji i sami bolesnici i razvitak bolesti mi se uzasno dopada kako su odradili.... 10/10

Ja sam ga preporučio odavno,meni je bio neobičan,čudan i zastrašujuće realan, s odličnom glumačkom postavom!Ovaj drugi to isto plus prvi se sjetio teme za film,ko prvi njegova slava!hehe

Poslednja izmena:

Back