Lumatev
Obećava
- Poruka
- 55
Naravno, ima forumaša koji zaista preporuče film koji je manje poznat i to je jedan od razloga zašto posećujem ovu temu i njima hvala na tome.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno, ima forumaša koji zaista preporuče film koji je manje poznat i to je jedan od razloga zašto posećujem ovu temu i njima hvala na tome.
to na moj racun zbog mementa ili angel heart?
Trazio sam neki film gde glumi Morgan Freeman a naletim na ovo,u njemu je jos i Andgelina i Marc Warren koga znam pre svega iz serije
)) ma daj bre meni se smucio posle 15 minuta i onog mucenja tu sam ugasioI ja sam mislio tako ali sam se neprijatno iznenadio kako je mlađa generacija od 1990 pa nagore tanka po pitanju gledanja kultnih ostvarenja!Naravno, ima forumaša koji zaista preporuče film koji je manje poznat i to je jedan od razloga zašto posećujem ovu temu i njima hvala na tome.
wanted tebi dobar film ???)) ma daj bre meni se smucio posle 15 minuta i onog mucenja tu sam ugasio
....
Taj Mr. Brooks je malo dete u odnosu na Dextera, ne samo u smislu karaktera nego sve ukupno.
Jao, kolike su vam slike...

Taj Mr. Brooks je malo dete u odnosu na Dextera, ne samo u smislu karaktera nego sve ukupno.
nije hteo da mi otvori druge,nisu stranice valjale,pa sam onda odabrala prvu na koju sam naisla![]()
nisam gledala dextera
Ova je king size!
Ako imas vremena, obavezno odgledaj, bar prvu sezonu![]()
I apelujem opet na sve prisutne da odgledaju film Franklyn, vec sam ga jednom preporucila. Malo ljudi je gledalo taj film pa bih ja malo da jos neko odgleda pa da bla bla bla utiske![]()
a ovaj tvoj film ne deluje lose
svidja mi zanrrrrrrrrTaj Mr. Brooks je malo dete u odnosu na Dextera, ne samo u smislu karaktera nego sve ukupno.
ne znam, mene je Mr.Brooks, ako se secam dobro, toliko smorio da sam odustao da ga gledam negde posle pola sata

Da preporucim i meni omiljene klasike. Vecina vas ih je verovatno pogledala, ali za one koji nisu, obavezno!!
2000-Requiem for a Dream, razmisljate da probate heroin, nakon ove drame necete.
http://www.imdb.com/title/tt0180093/
2011-Igra Prestola, popularna serija u zadnje vreme, ali sa razlogom. Pogledajte, ko vec nije.
http://www.imdb.com/title/tt0944947/
Svaka preporuka!