Preminuo Oliver Antić

Kažu podneta prijava pre mesec dana a tek sada saznajemo za to...

Postoji snimak ubistva Olivera Ivanovića, ali sasvim slučajno fale ta dva minuta. Postoji snimak tragične saobraćajne nesreće u kojoj je pogine Stanika Gligorijević? Kako ono; snimka nema, a Vučić video i kaže da nema tu ničeg kompromitujućeg?

Opet to famozno 'postoji snimak', ali ne i u javnosti. I to dolazi iz usta ni manje ni više no onih koji su podneli krivičnu prijavu protiv njega za pedofiliju...

Ako dobro pamtim, optuživali su ga za nasilničko ponašanje, to je kvalifikacija.
U jednom slučaju tast je dodao i da ga Đido pretukao lopatom.
Pisao je svinjformer o tome... mora da je istina.
Мени је све једно да ли ће последњи снс-овац убити последњег дс-овца или обрнуто.

Тек тада можемо да кренемо у опоравак Србије.
Do tada nek vucic vlada, moze i dozivotno.

Postoji snimak ubistva Olivera Ivanovića, ali sasvim slučajno fale ta dva minuta. Postoji snimak tragične saobraćajne nesreće u kojoj je pogine Stanika Gligorijević? Kako ono; snimka nema, a Vučić video i kaže da nema tu ničeg kompromitujućeg?

Opet to famozno 'postoji snimak', ali ne i u javnosti
. I to dolazi iz usta ni manje ni više no onih koji su podneli krivičnu prijavu protiv njega za pedofiliju...
Zasto bi javnost bila zainteresovana da gleda kako se covek samoubija? Takvi se snimci nigde
javno ne postavljaju.
Kod Ivanovica se radi o ubistvu i svakako da bi sudstvo i policija trebalo da imaju te snimke.

Pisao sam više puta o Antićevim devijacijama, davno pre nego što se pojavila ova tužba.
1) mogu biti tačne, u kojoj situaciji niko nije iznenađen
2) mogu biti lažne tj. nameštaljka u kojoj situaciji je odabrano nešto što nikoga ko ga poznaje ne bi preterano šokiralo jerbo su svi očekivali tako nešto. S druge strane, pol navodne žrtve je ženski, tako da bi u toj opciji to imalo ulogu i peska u oči

Pisao sam više puta o Antićevim devijacijama, davno pre nego što se pojavila ova tužba.
1) mogu biti tačne, u kojoj situaciji niko nije iznenađen
2) mogu biti lažne tj. nameštaljka u kojoj situaciji je odabrano nešto što nikoga ko ga poznaje ne bi preterano šokiralo jerbo su svi očekivali tako nešto. S druge strane, pol navodne žrtve je ženski, tako da bi u toj opciji to imalo ulogu i peska u oči
Slaba karika...

Ti čitaš svinjformer, mada nekih razlika nema, mislim,m ti svi tabloidi i kreteni su pisali o nasilju Đilasa nad suprugom, tastom. I lopatom.

Da i je to nekog iznenadilo, da je Đido nasilnik. Ne.
Ne citam, nego mi pojedini debili to namecu na forumu. Ja ga ne bih koristio ni za brisanje dupeta.
Mene ne bi iznenadilo da je vucic nasilnik jer je psihicki bolestan. To se vidi u svakom gestu, reakciji...

Ne citam, nego mi pojedini debili to namecu na forumu. Ja ga ne bih koristio ni za brisanje dupeta.
Mene ne bi iznenadilo da je vucic nasilnik jer je psihicki bolestan. To se vidi u svakom gestu, reakciji...
Niko ti ništa ne nameće, već si ograničenih kapaciteta, random lik koji ne zna o čemu bi da piše, al želi da učestvuje....

A što se.procesa Đikija, baš čudno što nikako da se više na tu otužnu, Đilkoševižu priču s a zlostavljanjem bivše žene i tasta stavi tačka. I lopata.

Niko ti ništa ne nameće, već si ograničenih kapaciteta, random lik koji ne zna o čemu bi da piše, al želi da učestvuje....

A što se.procesa Đikija, baš čudno što nikako da se više na tu otužnu, Đilkoševižu priču s a zlostavljanjem bivše žene i tasta stavi tačka. I lopata.
Ne moze da se stavi tacka zato sto je laz.
A ti si izgleda neki pritajeni bot koji glumi neutralnost. Ali suvise glupo i plitko, tako da si provaljen, golube :mazipsa:

Ništa sud nije presudio, al verujemo ti, eo lopate ti...nije Đilkoš prebio nikoga, Antić je živ, sakrio se. Ispod lopate. Bukvalno.
Iskreno se nadam da je izveo skok sudbine i da je *****. Jedan olos manje na ovom svetu.

Sto se tice suda, znam da je Djilas dobio tabloide bar 10x do sada za razne lazi koje su pisali. I da su mu platili lepe pare... Mada ja bih im trazio milionske odstete i to u evrima :D

Iskreno se nadam da je izveo skok sudbine i da je *****. Jedan olos manje na ovom svetu.

Sto se tice suda, znam da je Djilas dobio tabloide bar 10x do sada za razne lazi koje su pisali. I da su mu platili lepe pare... Mada ja bih im trazio milionske odstete i to u evrima :D
Sporovi koje je dobio su medijski sporovi - da je planirao ubistvo Vučića, pa onda da je lopuža i tajkun i sve u tom kontekstu.

Ruka ruku mije.

Back