- Poruka
- 92.005
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dal se covek ubio il ga ubili to je pitanje..ako se ubio ovo moze da bude motiv al u smislu da je stvarno kriv i da se imao dokaz da je dete napadao..OGLASILA SE PORODICA OLIVERA ANTIĆA "Imao je vanbračnu ćerku koju smo finansijski obezbedili i kupili joj stan. Njena majka je patološki lažov i s gnušanjem odbacujemo tvrdnje iz prijave!"
https://www.blic.rs/vesti/hronika/o...=push&utm_campaign=2022-02-22-OGLASILA-SE-POR
Da bre, ubi se za onu pevacicu, a sada ga nigde nema.Gde je Nesh Beočin , nešto ga više ne zanima hronika![]()
dal se covek ubio il ga ubili to je pitanje..ako se ubio ovo moze da bude motiv al u smislu da je stvarno kriv i da se imao dokaz da je dete napadao..
to je drugo sta ja mislim..verujem da jeste se okliznuo ali ako utvrde da se ybio ili ga ubili glupo da drvimČekaj malo. Malopre si pričala šta svi lupetaju gluposti, okliznuo se čovek pustite ga na miru.
Sad pišeš da li se ubio ili ga ubili pitanje.![]()
Presydu donesi odje na sto..e to je dokazU prilogu zvanična krivična prijava protiv pomenutog ljudskog izmeta.
Pogledajte prilog 1107351
Kakva presuda kad se on ubio. I strasno je da ti kao zena ne verujes detetu!Presydu donesi odje na sto..e to je dokaz
sta mi vredi da mu sydim.kad je mrtav..sta to tebi donosi koje dobroKakva presuda kad se on ubio. I strasno je da ti kao zena ne verujes detetu!
Ne radi se o tome nego sve vreme nesto sumnjas. Ne bi trebalo nikada da sumnjamosta mi vredi da mu sydim.kad je mrtav..sta to tebi donosi koje dobro
Covek je mrtav i tacka..e cuje to sto lupasNe radi se o tome nego sve vreme nesto sumnjas. Ne bi trebalo nikada da sumnjamo
kada deca govore o seksualnom zlostavljanju.
Super, dete ce moci da dobija visoku ocevu penziju, barem da ima neku satisfakciju.Covek je mrtav i tacka..e cuje to sto lupas
sta to mene briga ko ce sta i koliko da naslediSuper, dete ce moci da dobija visoku ocevu penziju, barem da ima neku satisfakciju.
Mozda je Antic u stvari ziv, sklonili ga negde?
Za Tomu se može svašta govoriti ali jedini je bio predsednik u skladu sa ustavom.
A jel te mozda zabrinjava ovaj tekst:sta to mene briga ko ce sta i koliko da nasledi
E cek jel on ubijen a tako mu dodje da bi se doslo do ove istine da je bio neko zlo naprednjacko..e pametiA jel te mozda zabrinjava ovaj tekst:
Vesna Rakić Vodinelić povodom smrti Olivera Antića: Ćutali ste, sad zanemite
Izvor: N1![]()
Profesorka prava u penziji Vesna Rakić Vodinelić oglasila se povodom smrti ambasadora Srbije u Portugalu i profesora Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu Olivera Antića. Njen tekst, objavljen na sajtu Skupštine slobodne Srbije, prenosimo u celini:
Ćutali ste, izuzev malobrojnih, koleginice i kolege, dok je Oliver Antić otpuštao, kažnjavao, ponižavao studentkinje i studente, dok je predatorski zauzimao sve više mesta na Pravnom fakultetu, misleći da se do naučnog vrha stiže nasilnim osvajanjem nastavnih predmeta, a ne stvarnim znanjem i kreativnošću. Ne znam da li vas osuđujem, ne bih želela. Možda samo nisam uspela da shvatim koliko je previsoko postavljena letvica za javni govor.
Ćutali ste, izuzev malobrojnih, dok je Antić na mesta nas otpuštenih dovodio sebi slične, uvek podobne, a redovno nespremne i bez naučnih i nastavnih zasluga.
Ćutali ste dok je mentor najgorih primljen za vašeg kolegu i promovisan u profesora univerziteta, a one jedine dvojice koji su se glasno usprotivili već dugo više nema.
Ćutali ste, izuzev malobrojnih, koleginice i kolege, dok sam hodnikom iznosila svoje knjige nakupljene za četvrt veka rada na Pravnom fakultetu, vaši skutovi su se povlačili u kraj predamnom, dizala sam glavu da mi ne vidite suze od hladnoće (prašine?) tih skutova. Ne znam da li vas osuđujem, ne bih želela. Možda samo nisam uspela da shvatim koliko je previsoko postavljena letvica za javni govor.
Ćutali ste dok se Antić kameleonski preobražavao u “prijatelja” svakog ko je na vlasti u Srbiji, bez obzira na miris, ukus i političku pripadnost.
Ćutali ste, predsedniče Republike, dok su vaši profesori od kojih ste, biće, nesto i naučili nazivani narodnim neprijateljima i domaćim izdajnicima. Ćutali ste dok smo mi koji nismo bili po vašoj političkoj volji, bez elementarnog obzira koji ljudsko biće čini čovekom, odstranjivani kao štetočine. Za vas, međutim, nikad nije ni bilo letvice za javni govor.
Ćutite dok ministar inostranih poslova piše o kraju svog ambasadora i o njegovim “naučnim” i “ljudskim vrlinama, o “patriotizmu” okončanom u vratima pakla.
Ćuti čaršija beogradska o biranim rečima nekrologa – gde će nego u “Politici” – o “Diki” (od milja Oliver Antić), o relativizaciji njegove zle uloge u odstrelu u ime Zakona o univerzitetu iz 1998, čiji je on razorno dolozno oruđe bio.
Ćutite dugo i istrajno. Sad zaista imate razloga da zanemite. Ostanite nemi, ćutite i dalje, bolje je nego da ćutite u minuti ćutanja, bolje je da ćutite nego da objavljujete još nekrologa ili da držite patetične komemoracije.
Zanemite, previsoko je podignuta letvica za neobuzdano zlo.
Vesna Rakić Vodinelić
Tagovi
Oliver AntićVesna Rakić Vodinelić
znaci namestaljka imali znanje pre smrti da postoji krivicna prijava da je pedofil..koknuli ga i tek onda izvukli prijavu i opleli po sns..e pametibas zanimljiva licnost ovaj jedan od osnivaca sns.