- Poruka
- 92.005
Kažu podneta prijava pre mesec dana a tek sada saznajemo za to...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel to neka teorija Višekrune?Osim toga, Antićeve seksualne devijacije su homoseksualne prirode. Pa valjda bi napastvovao dečaka; kakva sad to i devojčica odjednom?!? Kao da je to i svojevrsni pesak u oči upravo sa namerom da skrene pažnju.
Jel to neka teorija Višekrune?
Kapiram ja da ima gejeva u SNS ali to se sad uveličava od strane ljudi poput njega.
Kažu podneta prijava pre mesec dana a tek sada saznajemo za to...
Pisao je svinjformer o tome... mora da je istina.Ako dobro pamtim, optuživali su ga za nasilničko ponašanje, to je kvalifikacija.
U jednom slučaju tast je dodao i da ga Đido pretukao lopatom.
Do tada nek vucic vlada, moze i dozivotno.Мени је све једно да ли ће последњи снс-овац убити последњег дс-овца или обрнуто.
Тек тада можемо да кренемо у опоравак Србије.
Zasto bi javnost bila zainteresovana da gleda kako se covek samoubija? Takvi se snimci nigdePostoji snimak ubistva Olivera Ivanovića, ali sasvim slučajno fale ta dva minuta. Postoji snimak tragične saobraćajne nesreće u kojoj je pogine Stanika Gligorijević? Kako ono; snimka nema, a Vučić video i kaže da nema tu ničeg kompromitujućeg?
Opet to famozno 'postoji snimak', ali ne i u javnosti. I to dolazi iz usta ni manje ni više no onih koji su podneli krivičnu prijavu protiv njega za pedofiliju...
Mozda je Antic u stvari ziv, sklonili ga negde?Zasto bi javnost bila zainteresovana da gleda kako se covek samoubija? Takvi se snimci nigde
javno ne postavljaju.
Kod Ivanovica se radi o ubistvu i svakako da bi sudstvo i policija trebalo da imaju te snimke.
Da, bre, sve je moguce. Umesto da ga lepo, kao srpskog domacina, sahrane u AlejiMozda je Antic u stvari ziv, sklonili ga negde?
Jeste, maše ti iz Usta PaklaMozda je Antic u stvari ziv, sklonili ga negde?
Nije postojao Svinjformer tada.Pisao je svinjformer o tome... mora da je istina.
Slaba karika...Pisao sam više puta o Antićevim devijacijama, davno pre nego što se pojavila ova tužba.
1) mogu biti tačne, u kojoj situaciji niko nije iznenađen
2) mogu biti lažne tj. nameštaljka u kojoj situaciji je odabrano nešto što nikoga ko ga poznaje ne bi preterano šokiralo jerbo su svi očekivali tako nešto. S druge strane, pol navodne žrtve je ženski, tako da bi u toj opciji to imalo ulogu i peska u oči
Kada nije postojao? Kad su lagali o nasilju Djilasa?Jeste, maše ti iz Usta Pakla
Nije postojao Svinjformer tada.
Đilas je u vreme pomenutih dešavanja.... bio student.Kada nije postojao? Kad su lagali o nasilju Djilasa?
Djilas je kao student tukao tasta lopatom? Mlad se ozenio...Đilas je u vreme pomenutih dešavanja.... bio student.
A još je o Žutoj kući posao prof.Mladenović u istoimenom romanu.
A ti si o Đilasu pisao, onda se nisi dobro nadovezao.Djilas je kao student tukao tasta lopatom? Mlad se ozenio...![]()
Pisao sam o lazima svinjformera koje ovde plasiras...A ti si o Đilasu pisao, onda se nisi dobro nadovezao.
Koji kreten drži lopatu u stanu....
Ti čitaš svinjformer, mada nekih razlika nema, mislim,m ti svi tabloidi i kreteni su pisali o nasilju Đilasa nad suprugom, tastom. I lopatom.Pisao sam o lazima svinjformera koje ovde plasiras...
Ne citam, nego mi pojedini debili to namecu na forumu. Ja ga ne bih koristio ni za brisanje dupeta.Ti čitaš svinjformer, mada nekih razlika nema, mislim,m ti svi tabloidi i kreteni su pisali o nasilju Đilasa nad suprugom, tastom. I lopatom.
Da i je to nekog iznenadilo, da je Đido nasilnik. Ne.
Niko ti ništa ne nameće, već si ograničenih kapaciteta, random lik koji ne zna o čemu bi da piše, al želi da učestvuje....Ne citam, nego mi pojedini debili to namecu na forumu. Ja ga ne bih koristio ni za brisanje dupeta.
Mene ne bi iznenadilo da je vucic nasilnik jer je psihicki bolestan. To se vidi u svakom gestu, reakciji...
Ne moze da se stavi tacka zato sto je laz.Niko ti ništa ne nameće, već si ograničenih kapaciteta, random lik koji ne zna o čemu bi da piše, al želi da učestvuje....
A što se.procesa Đikija, baš čudno što nikako da se više na tu otužnu, Đilkoševižu priču s a zlostavljanjem bivše žene i tasta stavi tačka. I lopata.
Ništa sud nije presudio, al verujemo ti, eo lopate ti...nije Đilkoš prebio nikoga, Antić je živ, tvrdi neki Mačkoni, Antić se amo sakrio Ispod lopate. Bukvalno.Ne moze da se stavi tacka zato sto je laz.
A ti si izgleda neki pritajeni bot koji glumi neutralnost. Ali suvise glupo i plitko, tako da si provaljen, golube![]()
Iskreno se nadam da je izveo skok sudbine i da je *****. Jedan olos manje na ovom svetu.Ništa sud nije presudio, al verujemo ti, eo lopate ti...nije Đilkoš prebio nikoga, Antić je živ, sakrio se. Ispod lopate. Bukvalno.
Sporovi koje je dobio su medijski sporovi - da je planirao ubistvo Vučića, pa onda da je lopuža i tajkun i sve u tom kontekstu.Iskreno se nadam da je izveo skok sudbine i da je *****. Jedan olos manje na ovom svetu.
Sto se tice suda, znam da je Djilas dobio tabloide bar 10x do sada za razne lazi koje su pisali. I da su mu platili lepe pare... Mada ja bih im trazio milionske odstete i to u evrima![]()