sanja*
Drevna Kornjača
- Poruka
- 8.704
(.. ovo si možda trebao na filozofiju .. tema je duboko filozofska ..)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka, neka, druga je poenta mog teksta, makar se taj zvao bog otac.
Ja se ne osvećem na smrt pokojnice, no da pravo gradjanina da kaže šta misli, a ona i njene koleginice su sve radile da se to zabrani, na to ja aludiram.

Zena koja je imala hrabrosti da se uprkos opterecenosti ljudi nacionalizmom i sovinizmom, zauzme za hapsenje ratnih zlocinaca, i prava manjina. R. I. P.
.. bogami .. odličan post ..
.. bilo bi zanimljivo malo razraditi šta se sve smatra govorom mržnje ..
.. i .. drugo ..
.. bilo bi zanimljivo razmotriti koj se racku zabranjuje govor mržnje .. a sama mržnja se drži kao .. pravo na mišljenje .. i lično osećanje .. svakog pojedinca i građanina ..
(.. a tako i radnika .. i seljaka .. i svih komšija uopšte ..)
(.. mislim da bilo kakvo ukazivanje na .. glupost .. većina glupih ljudi smatra za .. govor mržnje ..
.. to se i na forumima da videti ..)

IspravnoŽao mi je što je umrla.

Malu decu obavezno da im pohapsite,kolevka kolevka ybg,jednom mora da se zna red..........![]()
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=04&dd=20&nav_id=425621Beograd -- Istaknuti borac za ljudska prava i predsednica Komiteta pravnika za ljudska prava Biljana Kovačević-Vučo je preminula jutros u Beogradu.
Saučešće ambasade SAD
Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu uputila je saučešće porodici, saradnicima i prijateljima jedne od najistaknutijih boraca za zaštitu ljudskih prava u Srbiji Biljane Kovačević-Vučo.
Biljana Kovačević-Vučo bila je dugogodišnji prijatelj Ambasade SAD i saradnik na velikom broju projekata.
"Njeni saveti, analize i predana, istinska i principijelna posvećenost ljudskim pravima, demokratizaciji i reformi društva pomogli su generacijama američkih diplomata na službi u Beogradu i regionu, da pravilno razumeju burna dešavanja na ovim prostorima tokom devedesetih godina, kao i njihove današnje konsekvence", navodi se u saopštenju.
U saopštenju Ambasade SAD se podseća da se Biljana Kovačević-Vučo, beskompromisno stavila na čelo brojne grupe aktivista koji su se zalagali za poštovanje i odbranu ljudskih prava, reformu pravosuđa, razotkrivanje ratnih zločina, borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije.
Potpisujem.Original postavio Salle Buddha
Zena koja je imala hrabrosti da se uprkos opterecenosti ljudi nacionalizmom i sovinizmom, zauzme za hapsenje ratnih zlocinaca, i prava manjina. R. I. P.

ПРИМИТЕ МОЈУ.....................СУЋУТ!

Ne mos' covek ni da ozali kako treba .i da hocemo da joj izjavimo saucesce ne mozemo od Hrvata i Albanca koji su najvise pogodjeni ovim tragicnom vescu
..

za nju nema mesta ni u paklu...

I sagovornici...(.. ovo si možda trebao na filozofiju .. tema je duboko filozofska ..)