Preljuba ili ne??

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Дописивање са Лидијом је смрт за мушкарчев его.

Него,

да ли се рачуна у неверство ако се удата форумашица дописивала са форумашем овде у ПП? :think:

Или само Вибер и Вацап спадају у недозвољена средства?
Naravno da se ne računa
What happens in Rome stays in Rome :mrgreen:

Ja ti nikad ne bih dala svoj fon!
Ni sa prijateljicom šta pričam.
Ništa.
Ja sam protiv preljube, ali ako smo stigli do toga da mi prevrće po telefonu i šta sam sa kim pričala, onda imamo mnogo veći problem od telefona. Naime, ovaj flert i dopisivanje i cela situacija meni deluju kao posledica problema, a neka kao uzrok. Ali šta ja znam...

Stvarno si nezrela... Samo imaj takav stav i imaćeš lepu budućnost... Tvoj komentar mi se nekako čini kao priča o kiselom grožđu.... Al dobro nije ni to tragično... Iskreno ne bih želeo nikome da bude u mojoj poziciji....Čak ni tebi... Definitivno lljudsko društvo ide degradacijom moralnih vrednosti.... Ubrzano i ubrzano pa kad lupimo o pod onda ćemo morati sve iz početka ....

Ne dve poruke.... Dva slučaja... Poruka je bilo po dosta...
To je bila šala. Mada, šalu na stranu sad...Ti imaš prava da budeš povredjen, ljut, to ti niko ne spori. Tebi se trenutno ruši (u tvojoj glavi) nešto što si godinama gradio (ljudi vole tako da kažu). Medjutim, ne čusmo drugu stranu u niko ne može da ti da prihvatljiv savet jer nemamo sve informacije. Dobio si pregršt mišljenja, iskoristi neko. Sve najbolje ti želim.

Stvarno si nezrela... Samo imaj takav stav i imaćeš lepu budućnost... Tvoj komentar mi se nekako čini kao priča o kiselom grožđu.... Al dobro nije ni to tragično... Iskreno ne bih želeo nikome da bude u mojoj poziciji....Čak ni tebi... Definitivno lljudsko društvo ide degradacijom moralnih vrednosti.... Ubrzano i ubrzano pa kad lupimo o pod onda ćemo morati sve iz početka ....

De, de pa nista se toliko strasno nije desilo.
Lidija je samo u telefonu, u njenoj, kako da objasnim, privatnoj sferi.

Ja sve vas krijem!
Ceo ovaj forum, komplet i muske i zenske, nikada nije video za ovih deset godina, koliko sa mnom zivi.

Ljudi imaju neku sfericu koja nije svacija i to ne znaci da ce prevariti, lagati i ostaviti. Ne znaci ni da ce flertovati. Ne znaci bas nista.
Nekada je Lidija posledica zute minute u zivotu po kojoj nema razloga brckati jer veca steta od brckanja nego od te Lidije.

Da je izvedes na sud casti i da se ona pokaje za grehe, opet ne mozes da garantujes da joj nece biti sladak neki komsija i da nece ici sokacima u kojim moze da ga sretne da malo razmene poglede.

Mani se corava posla...zivi zivot i uzivaj sa svojom porodicom.

U braku bez dece supružnici su više posvećeni jedno drugom, tu su odnosi čistiji.

Da je zapostavila porodicu, maltretira decu bilo bi lakše

Ali ajde objasni deci da si razbucao sve jer se mama dopisivala s Lidijom

To bas i ja gledam...kao kuca kad nakrivi glavu puna nepoverenja.
Znas kada bi mi Lidija pala na um, tacno da je gola ispred mene u muskoj formi ja bih malo prodivanila sa njom kao sa odraslom osobom i zaspala na kaucu.

Ako zeli moze da me ceska po kosi da lakse zaspim.

Eto, ako ima negde svalera koji bi me ceskao dok dremkam prijavljujem se...dok bih nekog markantnog i zivahnog pastuva zamolila da se mane corava posla i zakuca na druga vrata levo, tamo zive neke mladjane cure.

Nisam ja vise za djipanje sa Lidijom po zadnjim sedistima kola.
A nije ni objekat ove teme jer smo godinama tu negde, malko u njenu korist te od te Lidije nema nista.

Iako je kuckala, kuckala je sa klozet solje pre tusiranja kada bi decu stavila na spavanje.

Znas kada bi mi Lidija pala na um, tacno da je gola ispred mene u muskoj formi ja bih malo prodivanila sa njom kao sa odraslom osobom i zaspala na kaucu.

Eto, ako ima negde svalera koji bi me ceskao dok dremkam prijavljujem se...dok bih nekog markantnog i zivahnog pastuva zamolila da se mane corava posla i zakuca na druga vrata levo, tamo zive neke mladjane cure.

A nije ni objekat ove teme jer smo godinama tu negde, malko u njenu korist te od te Lidije nema nista.

Iako je kuckala, kuckala je sa klozet solje pre tusiranja kada bi decu stavila na spavanje.
Ovisi sto je u poruke mene cura iscita sve poruke jer joj nepaznjom ostavih rezervni telefon Ali to cega je vidjela nije preljuba bese tu blagoga flerta I video poziv I sad ni to stalno nabija na nos

Ovde fali mnogi detalja koji bi priči udahnuli stvarnost života i suzili spektar špekulacija.

Ali nema veze, posle dugo vremena smo dobili zapaljivu temu i pred zbor forumaša je izneta neka životna mogućnost gde može da bude ovo a može i ono.

Uglavnom, cilj je postignut: dve struje, "teraj to" (ko šiša troje dece) i "vežbaj flert na drugima da postaneš opet zanimljiv" (opet ko šiša decu, bitno da se roditelji nadhebavaju) su se sudarile. :mrgreen:

Opet ti o meni?

Алтер Его говори из угла особе која воли да спава с туђим женама. Тако да није уопште чудно што се залаже за социопатску идеју да је крив само преварени муж, никад он или она.
Alter se uglavnom sprda, to mu je hobi.

Poštovani Svetozare, nije bitno ko je kriv već šta uraditi, da li da kuka i moljaka je da vidi telefon ili da se postavi skroz drukčije. Ako nastavi da moljaka doći će neko kao alterović i odvesti mu ženu 😂
Trebalo je da se postavi skroz drugačije na samom početku. Dostojanstveno da gospođi saopšti da pored njega više nema šta da traži i da se preseli kod novoizabranog potencijalnog *ebača.

Poslednja izmena od moderatora:
To ne znamo. Zna se jedino da je ona krenula da ga rešava na svoj način, za sebe.
Ali šta s decom. To je u ovoj priči (nebitno da li je izmišljena) suština problema i dileme.

Da oni nemaju decu, stvar bi se lako rešila. Možda bi i ona raskinula. 🤷‍♀️
Možda ne bi došlo do flerta
Sebe je stavila ispred dece na ovaj način. Svoju potrebu za emocionalnom intimom krenula da zadovoljava, a suprugu prepustila da razmišlja o deci i očuvanju braka.

Kako za koga. Mnogi ne bi mogli ni da zamisle brak s nekim ko tako misli, kamoli da stupe u isti s njim.
To kako neko nesto zamislja nema veze sa realnim zivotom.
A u realnom zivotu se ne rastura porodica zbog nekih banalnosti.
A koliko vidim to ova zena i ne zeli,ali je odmah optuzena za nevjerstvo,iako nevjerstva nije bilo.
Bar to nismo culi konkretno.Postoje samo nedokazane sumnje.
A ja tvrdim da pricati i dopisivati se mozes sa bilo kim i da to ne znaci automatski nevjerstvo.
Najrigorozniji i najveci islednici su oni koji sami varaju.
Mozda se varam,ne znamo cijelu pricu nego samo dio,a u tom dijelu se otkriva njegov islednicki i posesivni karakter.

To kako neko nesto zamislja nema veze sa realnim zivotom.
A u realnom zivotu se ne rastura porodica zbog nekih banalnosti.
A koliko vidim to ova zena i ne zeli,ali je odmah optuzena za nevjerstvo,iako nevjerstva nije bilo.
Bar to nismo culi konkretno.Postoje samo nedokazane sumnje.
A ja tvrdim da pricati i dopisivati se mozes sa bilo kim i da to ne znaci automatski nevjerstvo.
Najrigorozniji i najveci islednici su oni koji sami varaju.
Mozda se varam,ne znamo cijelu pricu nego samo dio,a u tom dijelu se otkriva njegov islednicki i posesivni karakter.
👎🏻👎🏻👎🏻

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back