Preljuba ili ne??

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam, ali ovi "nju ejdž" saveti dosad su za popizdeti

Pa vidiš da u telefon nikako ne sme da se dira. To je sveto pismo! To je nešto naj privatnije i naj čistije i u to se ne sme dirati niti pominjati. Kakvi to.
Nego varati treba. Ako si žensko. Čim je neki problem, zaskači na drugog. Ali samo švaleracija.
Nikako ono kad se venčavaš, pa ti tamo onaj matičar i onaj pop pričaju nešto, to je bulšit. U braku je samo bitno ne dirati u supružnikov telefon, pogotovo ako te vara i ako te vara, ti si kriv, ti budi bolji i ti si taj koji je tera na taj nemoralni čin
Naravno, ako si muško. Ako si žensko, onda je to drugačije.

O braku i i deci su vazda najbolje znali oni koji iste nemaju. Na forumu pogotovo.

Na ovoj temi bi sa težinom 0.01 trebalo uzimati savete oni koji nikad nisu bili u braku ili dužoj vezi, plus koji u tom braku nisu imali decu, plus koji nisu barem 15 god u tome 😀

I to da stoji u nekom uglu posta: *piše neko ko nikad nije imao pozitivnog iskustva u održavanju duge veze*

Pa vidiš da u telefon nikako ne sme da se dira. To je sveto pismo! To je nešto naj privatnije i naj čistije i u to se ne sme dirati niti pominjati. Kakvi to.
Nego varati treba. Ako si žensko. Čim je neki problem, zaskači na drugog. Ali samo švaleracija.
Nikako ono kad se venčavaš, pa ti tamo onaj matičar i onaj pop pričaju nešto, to je bulšit. U braku je samo bitno ne dirati u supružnikov telefon, pogotovo ako te vara i ako te vara, ti si kriv, ti budi bolji i ti si taj koji je tera na taj nemoralni čin
To sto su ti tako shvatio,to je tvoja projekcija samo.

Kaze lagao si me da si na sluzbenom putu ,ti si kriv sto si me navato na gomili s komsijom sledi tuzba

Ja sam jednom uzeo telefon i nasao poruku od nekog pajsera, zato sto znam kako ribe disu i s vrata sam provalio da ima nesto,nista nije bilo nije odgovorila ali je dala prostora nekom da postoji mogucnost da je slobodna,naravno da je tu poceo kraj ,kad me ne poznaje i ne zna kako cu reagovati nek se kocka

Ja sam jednom uzeo telefon i nasao poruku od nekog pajsera, zato sto znam kako ribe disu i s vrata sam provalio da ima nesto,nista nije bilo nije odgovorila ali je dala prostora nekom da postoji mogucnost da je slobodna,naravno da je tu poceo kraj ,kad me ne poznaje i ne zna kako cu reagovati nek se kocka

Јадна она.

Изгубила Џорџија.

:sad2:

To sto su ti tako shvatio,to je tvoja projekcija samo.
A kako inače da se projektuje? Znači nije ona kriva što ga vara nego je on kriv što gleda u njen telefon. Tako on dođe kući sa posla i nahvata je na gomili i opet on kriv. Šta koji klinac dolaziš kući, šta ti ima da ulaziš u tvoju kuću. Marš u kafanu ko svaki normalan muž ili na drugi posao da rintaš da zaradiš za mene i mog švalera.
Još i odmah okrivljavanje njega. Nema šanse žena da vara. Još ako ima decu, pa to teorije nema. Mora tu da je muž nešto kriv. Ili je tuče, ili je proganja ili on vara nju pa mu ona vraća. Sigurno je tako. Ne može žensko nikad biti krivi na za šta.

O jbt koje sranje od saveta, "povrati svoju muškost", "nemoj da ljubomorišeš". Čoveče čim ona uopšte razmatra vezu s drugim to je odmah za teranje u pm...
Алтер Его говори из угла особе која воли да спава с туђим женама. Тако да није уопште чудно што се залаже за социопатску идеју да је крив само преварени муж, никад он или она.

Алтер Его говори из угла особе која воли да спава с туђим женама. Тако да није уопште чудно што се залаже за социопатску идеју да је крив само преварени муж, никад он или она.

Poštovani Svetozare, nije bitno ko je kriv već šta uraditi, da li da kuka i moljaka je da vidi telefon ili da se postavi skroz drukčije. Ako nastavi da moljaka doći će neko kao alterović i odvesti mu ženu 😂

To si pročitao u njenim porukama, da se žali na tebe ili je to opis Lidije?

Poštovani Svetozare, nije bitno ko je kriv već šta uraditi, da li da kuka i moljaka je da vidi telefon ili da se postavi skroz drukčije. Ako nastavi da moljaka doći će neko kao alterović i odvesti mu ženu 😂
Iskreno nek ide ako hoće, ni ja ne bih ostajao u ortovnom okruženju.... Jedino što hoću je istina kako bih doneo prave odluke .. a ne da se pitam da li sam doneo odluke na osnovu ne adekvatnih dokaza.... Meni je savest mirna...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back