Redmond
Elita
- Poruka
- 18.286
Ne zvuči mi to kao poenta. Uostalom, supružnik ti je zasigurno deo života dok ne raskantate.Mislim da je poenta da se malo više pozabavi svojim životom umesto što pokušava da kontroliše šta ona radi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne zvuči mi to kao poenta. Uostalom, supružnik ti je zasigurno deo života dok ne raskantate.Mislim da je poenta da se malo više pozabavi svojim životom umesto što pokušava da kontroliše šta ona radi
Pa ako ti je deo života ne znači da treba da ti bude ceo životNe zvuči mi to kao poenta. Uostalom, supružnik ti je zasigurno deo života dok ne raskantate.
Ne znam, ali ovi "nju ejdž" saveti dosad su za popizdetiPa ako ti je deo života ne znači da treba da ti bude ceo život
Ne znam, ali ovi "nju ejdž" saveti dosad su za popizdeti
O braku i i deci su vazda najbolje znali oni koji iste nemaju. Na forumu pogotovo.
To im je prvi put.Inace vidi se koliko su pametniji ovi s 15 godina braka i troje dece kad im treba online savet
Ajde?A on nikad nije flertovao ni sa kim za 15 godina braka?Da, dužna je čim je priznala da flertuje s drugim. Naravno da nema više poverenja nakon takvog poniženja.
To sto su ti tako shvatio,to je tvoja projekcija samo.Pa vidiš da u telefon nikako ne sme da se dira. To je sveto pismo! To je nešto naj privatnije i naj čistije i u to se ne sme dirati niti pominjati. Kakvi to.
Nego varati treba. Ako si žensko. Čim je neki problem, zaskači na drugog. Ali samo švaleracija.
Nikako ono kad se venčavaš, pa ti tamo onaj matičar i onaj pop pričaju nešto, to je bulšit. U braku je samo bitno ne dirati u supružnikov telefon, pogotovo ako te vara i ako te vara, ti si kriv, ti budi bolji i ti si taj koji je tera na taj nemoralni čin
Naravno, ako si muško. Ako si žensko, onda je to drugačije.
Kaze lagao si me da si na sluzbenom putu ,ti si kriv sto si me navato na gomili s komsijom sledi tuzbaPa vidiš da u telefon nikako ne sme da se dira. To je sveto pismo! To je nešto naj privatnije i naj čistije i u to se ne sme dirati niti pominjati. Kakvi to.
Nego varati treba. Ako si žensko. Čim je neki problem, zaskači na drugog. Ali samo švaleracija.
Nikako ono kad se venčavaš, pa ti tamo onaj matičar i onaj pop pričaju nešto, to je bulšit. U braku je samo bitno ne dirati u supružnikov telefon, pogotovo ako te vara i ako te vara, ti si kriv, ti budi bolji i ti si taj koji je tera na taj nemoralni čin
Naravno, ako si muško. Ako si žensko, onda je to drugačije.
Samo što nije usputni flert sa likom kog je videla jednom u životu, očigledno je uvod u nešto ozbiljnije čim ga ima na viberu i drži ga pod ključem.Ajde?A on nikad nije flertovao ni sa kim za 15 godina braka?
Flert jos uvijek nije prevara.
Svaki otirac misli da je vredan ako bi svako obriso noge na njemuSamo što nije usputni flert sa likom kog je videla jednom u životu, očigledno je uvod u nešto ozbiljnije čim ga ima na viberu i drži ga pod ključem.
Ja sam jednom uzeo telefon i nasao poruku od nekog pajsera, zato sto znam kako ribe disu i s vrata sam provalio da ima nesto,nista nije bilo nije odgovorila ali je dala prostora nekom da postoji mogucnost da je slobodna,naravno da je tu poceo kraj ,kad me ne poznaje i ne zna kako cu reagovati nek se kocka

A kako inače da se projektuje? Znači nije ona kriva što ga vara nego je on kriv što gleda u njen telefon. Tako on dođe kući sa posla i nahvata je na gomili i opet on kriv. Šta koji klinac dolaziš kući, šta ti ima da ulaziš u tvoju kuću. Marš u kafanu ko svaki normalan muž ili na drugi posao da rintaš da zaradiš za mene i mog švalera.To sto su ti tako shvatio,to je tvoja projekcija samo.
I zabrana prilaska i njoj i deci i deca da se nahuškaju da ga mrze što više. Kontakt samo kad treba da joj da pare.Kaze lagao si me da si na sluzbenom putu ,ti si kriv sto si me navato na gomili s komsijom sledi tuzba
Алтер Его говори из угла особе која воли да спава с туђим женама. Тако да није уопште чудно што се залаже за социопатску идеју да је крив само преварени муж, никад он или она.O jbt koje sranje od saveta, "povrati svoju muškost", "nemoj da ljubomorišeš". Čoveče čim ona uopšte razmatra vezu s drugim to je odmah za teranje u pm...
Dokle ste došliI zabrana prilaska i njoj i deci i deca da se nahuškaju da ga mrze što više. Kontakt samo kad treba da joj da pare.
Алтер Его говори из угла особе која воли да спава с туђим женама. Тако да није уопште чудно што се залаже за социопатску идеју да је крив само преварени муж, никад он или она.
Vodi računa.
Žena je kao živa ograda:
Ako je redovno ne krešeš predje kod komšije
To si pročitao u njenim porukama, da se žali na tebe ili je to opis Lidije?
Iskreno nek ide ako hoće, ni ja ne bih ostajao u ortovnom okruženju.... Jedino što hoću je istina kako bih doneo prave odluke .. a ne da se pitam da li sam doneo odluke na osnovu ne adekvatnih dokaza.... Meni je savest mirna...Poštovani Svetozare, nije bitno ko je kriv već šta uraditi, da li da kuka i moljaka je da vidi telefon ili da se postavi skroz drukčije. Ako nastavi da moljaka doći će neko kao alterović i odvesti mu ženu![]()