Preljuba ili ne??

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nije bitno ko je kriv već šta uraditi
Није шија него врат. Од тога ко је крив зависи шта треба чинити нпр. да ли треба да изиграва бају или да је остави.

Ако је део договора био да неће да флертује с другима, а притом је флертовала, онда је прекршила договор, и самим тим, крива је.
Ако је део договора био да неће да спава с другим мушкарцима, а притом је спавала, онда је прекршила договор, и самим тим, крива је.
Ако је део договора био да ће бити с њим под тим и тим условима, а касније је схватила да то не може да изведе, онда је прекршила обећање, и самим тим, крива је.

Он је можда допринео томе да она изгуби жељу да буде с њим у браку, што можда оправдава развод, али не и кршење договора.

Сама чињеница да је прекршила договор нам говори да она није жена какву је он тражио, и да самим тим, или треба да јој да прилику да се поправи ( уколико је то могуће ) или да је остави и тражи неку другу.

Kog bre prostora da li si ti normalan? Prostora da razvija vezu s drugim? Kako je ovde problem u bilo kome osim nje?
To ne znamo. Zna se jedino da je ona krenula da ga rešava na svoj način, za sebe.
Ali šta s decom. To je u ovoj priči (nebitno da li je izmišljena) suština problema i dileme.

Da oni nemaju decu, stvar bi se lako rešila. Možda bi i ona raskinula. 🤷‍♀️
Možda ne bi došlo do flerta

Dakle u braku smo 15 god iza nas troje dece 42 god i ja i supruga...
Prošli okt,nov i decembar žena je totalno počela da me ne primećuje.... Naravno imamo određenih problema u braku ali to je po meni rešivo... I onda u decembru nisam mogao više uzmem krišom njen telefon i tamo pronađem dopisivanje sa nekim muškarcem ( koji je u imeniku Lidija) ali slika na viberu muška😐 dopisivanja imaju izvesnu emotivnu težinu recimo paralelna veza u pokušaju... Uhvatim ženu i pokrenem pitanje .. ali u ona ne priznaje da je ro varanje i opeavda se da nam je brak loš i kao desio se flert... Pređem preko toga.... I tako dođe april a ona krije telefon i promenila šifru...
Pre neki dan kažem ,hajde da pogledamo tvoj telefon čisto da smirim sumnje , nekako mi se ne ponašaš prirodno ... NE NE MOŽE . . NE DA....
ZAPretio sam joj razvodom i rekao da posle onog kiksa u decembru ću tražiti ponekad da zajedno prekontrolišemo njen telefon ...
Ne da KAŽE TO JE Privatnost...
Huh LJUDI POMAGAJTE ...
Терај то у ...
Нађи доказе, и развод.

Дописивање са Лидијом је смрт за мушкарчев его.

Него,

да ли се рачуна у неверство ако се удата форумашица дописивала са форумашем овде у ПП? :think:

Или само Вибер и Вацап спадају у недозвољена средства?

Дописивање са Лидијом је смрт за мушкарчев его.

Него,

да ли се рачуна у неверство ако се удата форумашица дописивала са форумашем овде у ПП? :think:

Или само Вибер и Вацап спадају у недозвољена средства?

Na forumu je sve čedno. Ako se i dopisivala to je kolegijalno 😂. Ali ako se i Svetozar dopisivao sa nekom iako je oženjen, to je takođe nevino i kolegijalno 😂

Sad si ih ugrizao za srce !

Meni nešto nije jasno. Ona ti daje telefon da pročitaš poruke sa navodnom Lidijom? Osim ako nije baš mnogo neuka, sve te poruke se odmah brišu, nisam čula da neko čuva poruke od švalera u fonu. Na osnovu toga sledi, da je ona u stvari htela da ih vidiš, iz kog razloga, pojma nemam..

Meni nešto nije jasno. Ona ti daje telefon da pročitaš poruke sa navodnom Lidijom? Osim ako nije baš mnogo neuka, sve te poruke se odmah brišu, nisam čula da neko čuva poruke od švalera u fonu. Na osnovu toga sledi, da je ona u stvari htela da ih vidiš, iz kog razloga, pojma nemam..

Želi žena pažnju i da se nešto promeni.
Ako je ovakav ozbiljan smor i u životu razumem je. Ne ume da se igra i da ima razumevanja za ljudske slabosti, sve doživljava tragično. Nije jedini.

Ništa. Neka forumašica da zavede mačora, da se lepo dopisuju, da jedva čeka da otvori PP, a može i na vajber, i da se čovek opusti, uživa u dopisivanju... Možda promeni pogled na sve.

Ne, nije mi dala... Jednom prilikom iskoristio sam situaciju uzeo video i odmah zvao na razgovor.....eeee posle smo kao prešli preko toga... I rekao sam joj... Ok kad budem hteo da vidim tvoj tel gledamo zajedno hoću da povratim poverenje.... I prođe 2 meseca super sve renesansa... I krene opet hlađenje sa njene strane.... I izguram js još 2 meseca... I kažem ajmo da vidimo tvoj telefon , a Šifru promenila i ostalo znaš..

Ne, nije mi dala... Jednom prilikom iskoristio sam situaciju uzeo video i odmah zvao na razgovor.....eeee posle smo kao prešli preko toga... I rekao sam joj... Ok kad budem hteo da vidim tvoj tel gledamo zajedno hoću da povratim poverenje.... I prođe 2 meseca super sve renesansa... I krene opet hlađenje sa njene strane.... I izguram js još 2 meseca... I kažem ajmo da vidimo tvoj telefon , a Šifru promenila i ostalo znaš..
Mada u prošlosti nikad nijeni govorila da ne mogu da uzmem njen telefon...

Nisi se nikada dopisivao? Nije te ponelo?
Ne, naravno, kao partner i otac ne mogu d dozvolim sebi takav ne promišljeni potez... Čak ni za 2,5 min fizičkog zadovoljstva... Nikad ništa nisam radio... Imao sam prilika podosta ali izlazio sam iz takvih situacija ... Inače aktivno sam se bavio muzikom do drugog deteta. Svirao po klubovima i radio neke albume... Žena je moglo biti ko salate što neki kažu... Ali kad imaš pogled na svet kao ja...

Ti si izgleda stvarno policajac? :roll:
Zvao na razgovor?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back