Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dugo najavljivani blokaderski protest u Novom Sadu doživeo je totalni debakl.
https://informer.rs/politika/vesti/1057747/novi-sad-protest-blokaderi
Vrbas je gradsko naselje u Srbiji i sedište istoimene opštine u Južnobačkom upravnom okrugu. Prema popisu iz 2022. bilo je 20.892 stanovnika. Nalazi se u Bačkoj i preseca ga Veliki bački kanal.
lazes! ja mislim da je bilo i preko 500 000 a ne 50 000
komentarisao sam a nisam video tvoj odgovor od ranijeMa 500.000 hiljada cekam da n1 javi![]()
Informer za svaki slučaj slikao protest dan ranijeOdmah se vidi da ih je 50.000.![]()
ti češ borcima za poštenje da kažeš koliko Vrbas ima blokadera?Vrbas je gradsko naselje u Srbiji i sedište istoimene opštine u Južnobačkom upravnom okrugu. Prema popisu iz 2022. bilo je 20.892 stanovnika. Nalazi se u Bačkoj i preseca ga Veliki bački kanal.
https://sr.wikipedia.org/sr-el/Врбас
komentarisao sam a nisam video tvoj odgovor od ranije
ma boli te tuki. pobedili ste Srbiju i uzeli ste 3 boda. opusti seBitno da su vasi svi stali na SNStadion u Dubočici...i tu se grupno naguzili Albancima...
Čak je bio i onaj orangutan iz JZO kako bese se zove Vrisak ne Kričak...
Bili i Radojičićevi promašeni životi...
Bio i Ćaci Tomašević...
Čudi me samo da se i Aljek nije nacrtao....jer je očigledno sa Kurtijem i Ramom dogovorio rezultat...
...
ma boli te tuki. pobedili ste Srbiju i uzeli ste 3 boda. opusti se![]()
ako ovo iskreno mislis sto si napisao, trebalo bi da se lecis.Jedini koji se aktivno bori protiv Srba i Srbije je vas guru SNSekte AVtihrist!
- Izdao je Kosovo
- Uništio sport (kosarku, evo fudbal, Djokovica najboljeg u istoriji sporta i tenisa oterao u Grcku)
- Unistio kulturu (evo sa ludim Bokanom gasi Narodno pozorište...kojeg ni nacisti nisu ugasili...)
- Unistava obrazovanje
Jednom recju ZLO !!!
...
lazes! ja mislim da je bilo i preko 500 000 a ne 50 000
Nemoguće! Ti, obično, sve do detalja znaš.Vrbas je tradicionalno bio za Slobu i za radikale i klasika das im po litar rakije i oni iznesu nosnju i kape i ikone i podrze vlast....ne znam sta je sad.....
Sta znam znam, sta ne znam kazem...nemam ja tih problema , koji su izgleda pomalo tvoji problemi....Nemoguće! Ti, obično, sve do detalja znaš.![]()