Preko 100.000 večeras na protestu protiv Vučića u Novom Sadu 5.septembar 2025 god VIDEO i SLIKE

Mene ne interesuje da li će vlast vladati ili ne. Opšta je tenzija i u društvu , i u mestu , i u porodicama.
Ne rušim je ničim , nikakvim gestom ni postom , apsolutno ničim.Ali Ovo ne valja.
Ali ono što me interesuje, da neću da mi Čomićka govori o rodno osetljivom jeziku, jer general nije generalka ni generalica , ona je šef institucije jedne armije, jer sudija je muško i žensko , oni sude a to je institucija , profesor je muško i žensko jer uče u instituciji. I tako dalje do u nedogled.
To da li neko traži sobaricu , ili krojačicu , to je normalan naziv, ali ko predstavlja firmu , instituciju, javno preduzeće tu nema rodova.
Mene interesuje da se reke ne zagade ispiranjem ruda, da EPS ostane državni a ne da se rasparčava, da vodu imaju svi gradjani, da nema privilegovanih u tenderu, da Srbi ili bilo koji gradjanin Srbije može da bude vlasnik proizvodne firme , a ne povlašćeni stranac.
Mene ne interesuje ni to što gradite nato rute puteve, vide sad da su nepotrebni .
Ovde su čak i ''pjedery'' čas državni ako su za vlast , čas antidržavni ako su protiv vlasti .
Niti me interesuje expo jer ne mislim ništa dobro za opšti interes.
Srbi su na Kosovu do 2008 , pa čak i posle imali svoju skupštinu, a '' ovaj '' i ovi im je ukinuo. I kaže ''voli Srbiju''.
I sad neko kaže ''vojska '' će nešto da brani . Niste u stanju ni ono što je predvidjala rezolucija 1244 da odbranite.
Niste u stanju da razminirate taj expo ni solarne parkove , a rade privatne firme umesto vojska da zaradi , a vi bi da nešto vojsko ''branite''.
Nemate kadra ili šta .
Niste hteli ni Z 3,4 , niste znali ni da svet ne voli da gleda Srebrenice ni Račak jer je to silama bio povod da unište Srbiju. I kažete da ste ''pametni''.
Kažete da volite Srbiju više od mene , ili nekog forumaša, ili nekog studenta , ili nekog iskrenog patriote kao što sam ja.
. Ne lažite na vašim svim medijima.

Stranka koja ti nije po volji se ruši na izborima,a država se ruši na ulici,već viđeno.
SNS i Vucic nisu dobili ovu vlast na izborima.

Protivustavna mafijaska skupina se ne rusi na izborima, nego hapsenjem, delovanjem Ustavnog suda i vojske.

Mislim, to da smo normalna drzava, naravno.

"Uvek su bili pametniji i jači od nas, ne zato što jesu nego što su imali jaču silu iza sebe, 20. septembra ćete moći da vidite snagu srpske zemlje, a budu li nas napali, bićemo snažniji od njih po prvi put u istoriji".

Ovo je ozbiljan pokazatelj stanja u kom se šibicar nalazi... i koje bi nam se svima moglo obiti o glavu. Neophodno je da HITNO bude pregledan i da se utvrdi njegova sposobnost rasuđivanja, jer se, nažalost, nalazi na funkciji koja zahteva bar minimum trezvenosti.
Ili "šibicar" zna nešto što mi ne znamo,a?

Мислим да га ни они неће ако се ствари буду развијале у овом правцу као до сада.
Ако би то урадили баш би нас гадно понизили а они би тако повукли јако лош геополитички потез.
A to što su prihvatili Marka Milosevića i Miru Marković im je bio baš potez gde nas nisu ponizili. Primiće oni Vučka, Bajatovića i sve ostale kgb-fsb agente.

Srbi su ko zlatne ribice, zaborave šta su juče ručali pa tako da im podeli po 50 evra opet pobeđuje :kafa:
Ne bih rekao da je 50 evra, jer u Kosijeriću sada na izborima su davali 3000 evra za glas, i SNS koji je na prošlim izborima tu imao 80% sada nema većinu, sve im zavisi od 2 SPS odbornika koji ih sada ucenjuju i objavljuju da bi sa opozicijom mogli da prave vlast u Kosijeriću.

Ljubitelj nacista i fasista zbog toga se lize sa ovima iz EU.
a pre samo neki mesec, on, ana, i mali bese ili vucevic su trucali o ranim 20-im i 30-im 20. veka, upravo na ovu temu, nacizma i fasizma

sada je bar jasno da je aljek siftar umislio da je https://en.wikipedia.org/wiki/Duce a SRBIJA postaje fasisticka italija!

mislim da je tabloid pisao kako je aljek ucenjen u italiji, u vojnoj bazi sta sve mora da uradi da ne bi otisao u den haag kao seselj

Back