mario80
Stara legenda
- Poruka
- 86.588
A on još nagluv pa svaki put očepi gas a meni izvuče osmeh 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..pa da to su ti motori, legendarni.Samo sto je trojka vise nabudzenija sportski da tako kazem a dok je petica ono vise gospodski auto mada itekako ide kad se nagazi.Komšija u hr je imao kupe verziju 325 šestak 2.5 kaaakav je to bio zvuk jbt
To sve zavisi od izduva, ja sam vise puta vozio te motore i znam kad prvo upalis auto on podigne automatski obrtaje iznad 1000 i kako se zagreje on spusti na 800-900 obrtaja i onda moze da se gazi.A on još nagluv pa svaki put očepi gas a meni izvuče osmeh![]()

A pa to je 4 cilindra, nije on bas nesto za BMW ovo su 6 bili sto sam ja vozio i u 3 i u 5.I moj drugar imao onaj is 1.8 išao je jako lepo. Svaki put ga oduvam sa koradom i on plaki posle![]()
Ro je loša strana ali ina dobre strane. Vrlo dobar motor neosjetljiv na loše gorivo s jeftinim tezervnim dijelovima koji se može dobiti za smiješno cijenu.A tek sa tim 1.5 d praistorijskim bi se usrecila, ubrzanje do stotke skoro 20 sekundi a medjuubrzanja![]()
Ne znaš ti iskoristiti potencijal ni ovoga 1.4, sto će tebi 1.6? Vozit ćeš ga isto polako, a potrošnja će ti narasti.1.1 je preslabo, nista ispod 1.6 kad budem sledeci put uzimala
Razumem te ali XUD9 je jos bolji, to je jedan od najboljih dizel motora na svetu.Ro je loša strana ali ina dobre strane. Vrlo dobar motor neosjetljiv na loše gorivo s jeftinim tezervnim dijelovima koji se može dobiti za smiješno cijenu.
Svaki put se ložio da će se nešto desiti neverovatno. Uvek ja počnem nešto kao glader mi nešto zeza.. . Eto njega posle sat vremena na crtiSta ima da place tvoj corrado imao turbinu, kompresor sta vec logicno je da ces da ga izujes.

najzadovoljniji sam bio sa Citroen AX dizelas. Vozio se ko covek po svetu par godina. Al bio mator 20 godina pa poceo truliti odole i nisam mogo produziti registraciju.Hm, mislim da malo pretjeruješ, mada bi joj i ja predložio da se riješi toga. Moj prijedlog je iz iste kuce, Citroen Saxo, redizajn oko 2000- e. Od motora bi preporučio benzina 1.1 i dizelaša 1.5, oba štedljiva i kvalitetna, cijena dijelova, smijurija. Samo pogledati karoseriju da nije propala.
A kako da ga vozim najbolje na tim duzim uzbrdicama kad dajem gas a on nece da se natera pa moram da ga prebacim u nizu i silim ga na preko 3000 obrtaja da bi isao ni brzo ni polako nego normalno? Moze li neki savet za sto bolje iskoriscavanje ovog 1.4 motora, benzin.Ne znaš ti iskoristiti potencijal ni ovoga 1.4, sto će tebi 1.6? Vozit ćeš ga isto polako, a potrošnja će ti narasti.
Najbolji savjet ti je voziti ispravan automobil. Kod mene taj 1.4 PSA pići uzbrdo 100 km/ h bez problema.A kako da ga vozim najbolje na tim duzim uzbrdicama kad dajem gas a on nece da se natera pa moram da ga prebacim u nizu i silim ga na preko 3000 obrtaja da bi isao ni brzo ni polako nego normalno? Moze li neki savet za sto bolje iskoriscavanje ovog 1.4 motora, benzin.
Na nizbrdicama i ravnom se vrlo dobro ponasa i brz je taman za nase puteve, ni ono da mozes da ga nagazis 120km i preko i rizikujes udes nego ono 80,90,100 sasvim lepo ide, odlicni su ti motori sto se motora tice. Elektronika je kod njih dosta slaba, i to me je*ava da oprostite.
Pogotovo onaj senzor za kolicinu benzina, to sara gore dole, poludi, ode gore brojka naglo pa se naglo i spusti i to me nervira bas. Taj senzor.
Ostalo sam sve zadovoljna, bas je pouzdan i ekonomican auto. Sto bi se reklo pravi za jednu zenu
Nisam ja uopste opcinjena da mora biti neko snazno i brzo auto, jer ovako i mene ogranicava da vozim normalno.
Zavrsava posao, bezbedno i sigurno.
Vozis tako da se auto ne muci to je poenta e sad obrtaji uzbrdica, 100km...ne znam ja to vozim po auto putu ne vidim poentu da vozim u naselju ili ne daj Boze izleti neko...100km ali na koliko obrtaja?
Da letim u naseljenom mestu 100 i da izleti neko dete ili ne znam sta ....da veoma pametno.Kako? Ja sam mislio da ti letiš svuda i da si uvek najbrži kad ono cro čvarak brži![]()
Pa ne letim 100 km/ h u naselju zasigurno.Kako? Ja sam mislio da ti letiš svuda i da si uvek najbrži kad ono cro čvarak brži![]()
Teško pitanje jer na p206 ne radi djirometar, a i ne vozim ga baš u zadnje vrijeme. Sve u svemu u 4-oj fino potegne uzbrdo, a na dužim pravcu izbrdo moguće je čak i u petu ubaciti.100km ali na koliko obrtaja?
Da, tako i kod mene iz zezanja i u 5 ali generalno u 4 uzbrdo.Teško pitanje jer na p206 ne radi djirometar, a i ne vozim ga baš u zadnje vrijeme. Sve u svemu u 4-oj fino potegne uzbrdo, a na dužim pravcu izbrdo moguće je čak i u petu ubaciti.
Као неко ко има искуства са слабим моторима, могу да кажем следеће:A kako da ga vozim najbolje na tim duzim uzbrdicama kad dajem gas a on nece da se natera pa moram da ga prebacim u nizu i silim ga na preko 3000 obrtaja da bi isao ni brzo ni polako nego normalno? Moze li neki savet za sto bolje iskoriscavanje ovog 1.4 motora, benzin.
Na nizbrdicama i ravnom se vrlo dobro ponasa i brz je taman za nase puteve, ni ono da mozes da ga nagazis 120km i preko i rizikujes udes nego ono 80,90,100 sasvim lepo ide, odlicni su ti motori sto se motora tice. Elektronika je kod njih dosta slaba, i to me je*ava da oprostite.
Pogotovo onaj senzor za kolicinu benzina, to sara gore dole, poludi, ode gore brojka naglo pa se naglo i spusti i to me nervira bas. Taj senzor.
Ostalo sam sve zadovoljna, bas je pouzdan i ekonomican auto. Sto bi se reklo pravi za jednu zenu
Nisam ja uopste opcinjena da mora biti neko snazno i brzo auto, jer ovako i mene ogranicava da vozim normalno.
Zavrsava posao, bezbedno i sigurno.