Zaštitnik Benedikt
Aktivan član
- Poruka
- 1.166
Pricu da su ljudi samostalni, ili slobodni ostavite po strani kada ste i sami svesni da ste deo neke grupe ciji naziv nije bitan ukljucujuci i forum.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pricu da su ljudi samostalni, ili slobodni ostavite po strani kada ste i sami svesni da ste deo neke grupe ciji naziv nije bitan ukljucujuci i forum.
Pojasni mi o cemu da se izjasni?Pustimo nastavni kadar da se izjasni?
Upuceni su.
Mislio sam prvenstveno na clanove foruma koji se predstavljaju kao slobodni samostalni ljudi, a svi su okupljeni u odredene klanove unutar kojih podrzavaju jedni druge.
Mislio sam prvenstveno na clanove foruma koji se predstavljaju kao slobodni samostalni ljudi, a svi su okupljeni u odredene klanove unutar kojih podrzavaju jedni druge.
Shvatam da je normalno podrzati istomisljenika u odredenoj raspravi, ali oni prelaze te okvire, prikljucuju se odredenoj grupi optuzujuci druge da su deo neke druge i da se tu osecaju sigurnim zanemarujuci svoje postupke koji su identicni.
A vidi Altere,i jeste malo čudna priča,ovde je jedan od vođa blokadera i blokira fakultete,a ide u švabiju i tamo će da studira.Ili će da okuša sreću sa švapskim policajcima pa da pokuša sa blokadama i tamo?
Čuj,meni je čudno da ti što blokiraju naše,nemaju problem da studiraju na stranim fakultetima.To je meni čudno.Није он вођа блокадера.
Једном се појавио у Утиску недеље. Већ 6 месеци, сваки пут се у тој емисији нађу по 2 или 3 студената, дакле, до сада је прошло 100 студената кроз ту емисију, а он је само један од тих 100.
Поред тога, једном је самоиницијативно дао изјаву за медије, па је осуђен од стране пленума и скренута му је пажња да то више не ради.
Дакле, није никакав вођа студената.
Није ти чудно да Милица иде у Швабију, али ти је чудно да Лазар иде у Швабију.
Naravno kada narod srbije finansira razmaženu decu diktatora.Čuj,meni je čudno da ti što blokiraju naše,nemaju problem da studiraju na stranim fakultetima.To je meni čudno.
Nemam ja ništa protiv da Vučičeva ćerka studira i u Berlinu i na Kembridžu, ako je sposobna, vredna...
Samo ćerka predsednika ne može?Bilo koji malo bolji student može da ode na razmenu ili da upiše pozdiplomske potpuno besplatno u inostranstvu. Tako najčešće svi odlaze iz srbije posle završenog fakulteta.
Ne može o trošku poreskih obveznika. Ne mogu ni od siniše malog. To je sve korupcija i kriminal a ne studiranje.Samo ćerka predsednika ne može?
Deca politicara i funkcionera kao i "vidjeniji" blokaderi (ce da) se skoluju u inostranstvu, pa sad ti vidi.Неки ћете да изгубите годину,а неки ћемо да идемо у Берлин да се школујемо
Блокадери ћацији
Pogledajte prilog 1735871
ma ulagali u Srbiju od 1914-te...Niko iz EU ništa nije oteo, proterao i naneo. A i da jeste, on bi trebao da ima svoje ime.
Ali nema jer nije.
Tvoje laži su samo tebi zanimljive, ceo forum zna da voliš lažeš i prati te reputacija Barona Minhauzena.
Hvala nemačkoj braći što brinu o našoj kulturnoj baštini.
Hvala im i za rekonstrukciju Bistrice.
https://www.euzatebe.rs/rs/projekti/sanacija-hidroelektrane-bistrica
Prvo nas bombarodvali, a posle "ulazu"...hvala, daleko im lepa kuca.ma ulagali u Srbiju od 1914-te...
Deca politicara i funkcionera kao i "vidjeniji" blokaderi (ce da) se skoluju u inostranstvu, pa sad ti vidi.
Pa sta ima da se kaze...umesto da sami saberu 2 i 2. Dovoljno je vremena proslo da se vidi ko iz ovoga profitira a ko gubi.Ај објасни то сиротиљи која режи, скарличе, вређа и прети по интернету.
Pa sta ima da se kaze...umesto da sami saberu 2 i 2. Dovoljno je vremena proslo da se vidi ko iz ovoga profitira a ko gubi.
Dace Bog da iz svega ovoga proizadje neka nova i prava patriotska opozicija, inace smo ga "ugasili" kao narod, kao privreda, i na svaki drugi nacin.Пола године трче по форуму, етикетирају, вређају и прете. Да имају мозга сабрали би али урнисала их транзиција.
Gde me demantuje?
Ne, samo prebijaju i to u grupama, kao pizdurine. Dok vi ovde i botovi po mrežama kmečite jer su Pavlovića izvikali i ispolivali vodom. Nacisti pravi.Jel gadjaju nekog jajima kao ta vaša kulturna Srbija?