Ucenje nije zamisljeno kao kod nas da te profa zaebava u zdrav mozak, i izvlaci paru kako zna i ume... a da ti krade ideje i projekte zato sto si mlad i treba da te kara....
Tamo ti ako izaberes studije osnovne, ucis 3 godine, ne kriju od tebe knjige odakle predaju znanje, ne kriju ni znanje koje treba da savladas...
Nema trikkova, a kad prodju 3 godine, onda mozes da se zaposlis kao da si tek 21 godina, nece ti reci jaoj ti si glup jer si zavrsio tek u 52 godini , niti ako izaberes duzi program, u 53 godini , navodim jer je u Nemackoj malo ostrije za radne vize ako si preko 54 godine, tako mi kazu..
Kod nas te profa ne zaebava ako vidi da si prosek, seljacina, natezes se da shvatis i slicno , kad mu nisi pretnja, a kad vidi da kapiras, da razumes, da mozes da brzo stignes ono sto je on rintao kao konj 25 godina, e onda te ebe pa te rastura, samo su retki oni koji uzivaju u saradnji kad vidi da si jak kao zemlja...
I ne BG obavezno , npr ja sam sreo osobu , profana u Cacku , vazi za ostrog, obara, razara, ne daje visoke ocene, ali ako oseti da razumes, znaci ja sam bio samo tu pored sa studentima , gost , i nesto smo pricali i covek mi ponudi posao samo zato sto je video da nesto razumem tako dobro da mu godi...
A ima i kad te bas opomene da mu ne pase tvoje pristupanje znanju , secam se i toga, kad mi profa u srednjoj kaze , uh sto mrzim tvoje kodiranje basica, pises basic kao da programiras u fortranu, a ja znam malo fortran, ali brate nista ja ne razumem sta mi je rekao , ali vidim da on zna...sta li sam ja koristio pa to pretvara basic u fortran pojma nemam....ali nesto jeste sigurno...
Nema greske da covek sanja, jasno se videlo da njusi nesto , ali sta ja pojma nemam, ni dan danas..