- Poruka
- 55.726
Svjetle li mudzahidlije u berlinu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pričekajmo Božić.Svjetle li mudzahidlije u berlinu?
bome ni ja...mene samo lose i jeftino vino obara... najaci alkohol mi uzdrma sinapse na taku pozitivu da rade ko tgvVijerovo ili ne ne pijem rakiju,i nikad se nisam napio od nje.
da naucis nesto najvaznije iz politicke filozofije...ko nesto stvori, taj jedini ima pravo to da rasturi.
kao sfrj.
Vijerovo ili ne ne pijem rakiju,i nikad se nisam napio od nje.
kad to nekom kaze poks-ovac , promucaj pa prospi ...Crveni Sima i crvenkasti KapetanMraki to ne kapiraju !
Ljubav je to! Šteta što nisi doživio, pa si sada skeptičan.kad to nekom kaze poks-ovac , promucaj pa prospi ...
Kritikovala političara, pa završila u vezi s njim: Kako je Ana Lalić Hegediš od ekstremne levičarke postala intimni prijatelj monarhiste
Pogledajte prilog 1733739
u dubrovniku izjavila - vojvodina nije srbija .
zalaze se za cepanjesrpske nacije i pravljenej vojvodjanske, veliki razlog da je jedan iskreni monarhista u sbriji deset godina .... ?
naravno da ne
gnjide istog sluzbinog sistema
a ovamo - bla bla ja sam monarhista...
na svakom protestu grupe stav , marinike, pogacara, brkovica, u novom sadu tu je naravno i poks gnjida udbaska...
extremna levicarka i extremni desnicar ?
kako da ne.
gnjide udbaske sa ulogama.
sto kakis , da prostis?Ljubav je to! Šteta što nisi doživio, pa si sada skeptičan.![]()
Ljubav je slijepa moj Kapetane! Vidi tebe, primjer slijepe ljubavi iz Bukvara. RS!sto kakis , da prostis?
ne mjesaj gofnarije sa necim velikim poput ljubavlju. covjek je obican kur.var i prodana dusa. agent sluzbe.
10 godina dok je u braku ? sto se razveo nije , ispo covjek pa priznao svoju desetogodisnju ''ljubav'' i stao iza nje ? jel to prevara, izdaja ? da sta je. sklonost lazima varanju...
takav je i politicar. prodana dusa.
pored svoje ljubavi sa kojom sam stvorio i porodicu, imam jos jednu
onu koja tebe navodi da kakis ovde o meni...
to je rep srpska![]()
san mi je odlican don't vori...
ps
tema je mirovala dok si bila na vikendu... cim se vratis evo nama tema o islamistima...
Kako ste metiljavi.
Klinac i to Muhamed, sa 19 godina jedini stisnuo da zaustavi ženetinu koja je bola ljude.
Sramota za ljute Fašiste.
Pogledajte prilog 1733737
Kad dođe vrijeme Božića u Njemačkoj, onda će ti isti izdati proglas da bi bilo mudro da se za Božić gradovi ne ukrašavaju, da to ne bi iritiralo njihove sugrađane muslimanske vjeroispovijesti.Frakcija Zelene stranke u berlinskom Predstavničkom domu zahtijeva da glavne ulice i trgovi u glavnom gradu budu svečano osvijetljeni tokom islamskog mjeseca posta Ramazana.
Prošle sedmice, Zeleni su podnijeli prijedlog kojim se poziva na početak 2026. godine - ramazansko paljenje "analogno božićnom paljenju". Razlog koji se navodi je taj što, u apsolutnim brojkama, većina muslimana u Njemačkoj živi u Berlinu. Islam pripada Berlinu i mnogi Berlinčani ga praktikuju. Rasvjeta ima za cilj izraziti "prihvatanje i zahvalnost" i ojačati osjećaj pripadnosti među muslimanskim Berlincima.
Zabava također direktno predlaže lokacije: Kurfürstendamm, veličanstveni bulevar Unter den Linden, Friedrichstraße i Potsdamer Platz. Važno im je da se „prirodna vidljivost muslimanskog života“ ne ograniči na „mjesta u kojima dominiraju migranti“, već da „pronađe mjesta u širem društvu“.
Na nekim mjestima već je bilo nešto rasvjete, na primjer kod gradske vijećnice u Tiergartenu. Na početku mjeseca posta, neonskim slovima je ispisao natpis "Ramadan Kareem" (Blagoslovljeni Ramazan). Slična svjetla već postoje u drugim gradovima. Uključeno: Köln, München i Frankfurt na Majni.
Potonji grad je već bio ukrašen polumjesecima, zvijezdama i lampionima 2023. godine. Grad je platio 50.000 eura za kupovinu i 15.000 eura za njegovu instalaciju.
Ali će zato njegova deca da bodu ljude kad porastu. Useravate se od sreće što je Arapin zaustavio, glavna vest dana da oni nisu tako loši a to što njegovi sunarodnici 99% tapšu kad se ljudi gaze kamionima za Božić, to nema veze.@FDDD jesi vidijo kako si metiljav
Gluposti.Kad dođe vrijeme Božića u Njemačkoj, onda će ti isti izdati proglas da bi bilo mudro da se za Božić gradovi ne ukrašavaju, da to ne bi iritiralo njihove sugrađane muslimanske vjeroispovijesti.![]()
Ako me se Evropljani sete za dan bezbednosti, seteJa sam pokazao koliko sam "metiljav" kad sam tvoje drugare zauvek upokojio na granici '99.
Ali će zato njegova deca da bodu ljude kad porastu. Useravate se od sreće što je Arapin zaustavio, glavna vest dana da oni nisu tako loši a to što njegovi sunarodnici 99% tapšu kad se ljudi gaze kamionima za Božić, to nema veze.
Ja sam pokazao koliko sam "metiljav" kad sam tvoje drugare zauvek upokojio na granici '99.
Imaš čudne glasove u glavi, a?Nesto mi govori da i Ne bi.
koji sima?To više nisu turci! Kako ne shvatate.
Ako je Simin deda otišao u Njemačku na arbajt, pa se rodio Simin tatko Đura, pa Đura napravio Simo, Simo više nije Srbin, već je nijemac.
To više nisu turci! Kako ne shvatate.
Ako je Simin deda otišao u Njemačku na arbajt, pa se rodio Simin tatko Đura, pa Đura napravio Simo, Simo više nije Srbin, već je nijemac.
Vjeruj da mogu. Ako se druge generacije asimiliraju, treće su Nijemci.Isto ko da kažeš dok je bila Jugoslavija da su to sve samo Jugosloveni i to je to. E pa nije to to već su se ljudi i tad dijelili po etničkim osnovama.
Jugoslavija je imala jos jači argument: govorilo se istim jezikom i genetika je gotovo ista.
Zapadna Evropa ni to nema, zato Crnac, Indijac, Arap ili Turčin ne mogu biti Nemci ili Englezi, pa ni Balkanac ne može.
Vjeruj da mogu. Ako se druge generacije asimiliraju, treće su Nijemci.
Pogledaj šta se dešavalo na Kosovu, nonsens u istoriji da se zakonom zabrani povratak proteranih Srba u svoje kuće u svojoj zemlji.
Sećaš se one majke koja je vodila decu u školu sa puškom na ledjima. U svojoj rodjenoj zemlji. Znam ljude koji su početkom osamdesetih morali da se odsele sa Kosova, pretili su da će pobiti decu. I niko nije reagovao, na kraju su pobegli.
Šta misliš, da se jednom neće ponoviti isti scenario ?
Ajde libtardu ne lupetaj. Sve i da su prodali a neki su i morali pod pritiskom da prodaju, ne daje pravo da napraviš svoju državu. Da li su dozvolili Srbima da naprave državu u delu Hrvatske gde su činili i 99%?Немали број Срба је продавало земљу на Косову за милионске своте у еврима.
Имали слика о томе ?
Немали број Срба саКосова је добијало предност и смицани су са места на којима су други искусно радили
да би буразери били убуџени....
Срби саКосова су били 'бељи' од Срба изСрбије ... или су само пљунули шиптарску лову за положај ?
Ajde skoči u Dunav rashladi se maloПритиском ? Неки ? Иди бре бегај ....Маса их долазила са милион ..два милиона марака и нема шта нису купили .....
Узгред.
Фин ти тај Арно у аватару ... Има један боооољи 'аријевац' .. исти аутор
Нос му није повукао кожу па су му очи онако 'европски' отворене.... и не чкиље ....
![]()
A verovatno je lepši od tebeФин ти тај Арно у аватару ... Има један боооољи 'аријевац' .. исти аутор
![]()