Frederick_
Elita
- Poruka
- 16.482
Studenti nemaju vodju - to je ono sto vas, botove, najvise boliOdakle ta želja za studiranjem,odjednom?Ovde je bio jedan od vođa blokadera.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Studenti nemaju vodju - to je ono sto vas, botove, najvise boliOdakle ta želja za studiranjem,odjednom?Ovde je bio jedan od vođa blokadera.
I ćera Vučićeva se školuje tamo. Postaće špijun?Bravo sto ce biti spijuni drzave koja je vekovni neprijatelj i okupator Srbije ?
Svi će radikali uskoro kud koji mili moji. 18 falkon studenata za inostranstvo ostali u zabelu.Odakle ta želja za studiranjem,odjednom?Ovde je bio jedan od vođa blokadera.
Svi će radikali uskoro kud koji mili moji. 18 falkon studenata za inostranstvo ostali u zabelu.
Promašio si temu.Svi će radikali uskoro kud koji mili moji. 18 falkon studenata za inostranstvo ostali u zabelu.
ne vatas ti mene ni u cemu NATO bote
Vatam ja tebe u svakodnevnim pokusajima manipulacije, lazima i borbi da Srbe kao narod zadrzis u statusu robova zapada dok nas zapad satire i unistava
Ne trazi Rusija da kopa litijum u Srbiji i unisti nam vazduh vodu i zemlju vec zapadne kompanije slugo zapadna!
Predstavnici studenata idu u Berlin
Pojedini učesnici studentskih protesta dobili su stipendije Nemačke vlade
![]()
Stojaković odlazi u Nemačku na praksu u okviru programa stipendije nemačke privrede za zemlje Zapadnog Balkana "Zoran Đinđić."
Anka Konrad je tim povodom organizovala prijem u rezidenciji nemačke ambasade, gde je okupila studente i podelila im nagrade.
Stojaković se i sam pohvalio ovim dostignućem na društvenim mrežama, gde je naveo da ide na praksu u Berlin.
https://www.alo.rs/vesti/politika/1...igin=24&ayu_widget=32&ayu_post=17485188241562
To su dva mlada srpska orla sa zastave.Cije su zaokruzene glave?
To su braca Stojakovici.Cije su zaokruzene glave?
Lagano samo.Prvo da stane ovo bezumlje,pa tužilaštvo,pa sud,da vidimo ko su blokaderi,ko ih finansira i podržava,zašto su kršili zakone ove države,pa lepo da se klupko odmota.Pa onda na robiju,pa kad izađu neka nastave sa studiranjem.
A vidi Altere,i jeste malo čudna priča,ovde je jedan od vođa blokadera i blokira fakultete,a ide u švabiju i tamo će da studira.Ili će da okuša sreću sa švapskim policajcima pa da pokuša sa blokadama i tamo?To su braca Stojakovici.
J3dan od njih je povod za ovu temu i Tikomir ga optuzuje da je spijun.
kvazimonarhista ne postoji.Pa mnogi slobisti su neki kvazimonarhisti.
Ne boli ih, nego ih zbunjuje.Studenti nemaju vodju - to je ono sto vas, botove, najvise boli![]()
Pa što ne vidite umesto što ovde trabunjate gluposti i nebuloze? A onda ćemo mi da proverimo sve vučićeve kumove i fiktivne firme koje su radili na renoviranju srušene železničke stanice u novom saduLagano samo.Prvo da stane ovo bezumlje,pa tužilaštvo,pa sud,da vidimo ko su blokaderi,ko ih finansira i podržava,zašto su kršili zakone ove države,pa lepo da se klupko odmota.Pa onda na robiju,pa kad izađu neka nastave sa studiranjem.
Stanicu renovirali Kinezi, sto ne privedes njih, licemeru?A onda ćemo mi da proverimo sve vučićeve kumove i fiktivne firme koje su radili na renoviranju srušene železničke stanice u novom sadu![]()
Strpi se malo,država je na kraju priče,ona vedri i oblači,ona se pita.A ne neki što neće da uče.Pa što ne vidite umesto što ovde trabunjate gluposti i nebuloze? A onda ćemo mi da proverimo sve vučićeve kumove i fiktivne firme koje su radili na renoviranju srušene železničke stanice u novom sadu![]()
A klupko oko nadstrešnice ništa?Lagano samo.Prvo da stane ovo bezumlje,pa tužilaštvo,pa sud,da vidimo ko su blokaderi,ko ih finansira i podržava,zašto su kršili zakone ove države,pa lepo da se klupko odmota.Pa onda na robiju,pa kad izađu neka nastave sa studiranjem.