Predstavnici studenata idu u Berlin

Pojasni mi o cemu da se izjasni?

IMG_0251.jpeg

Mislio sam prvenstveno na clanove foruma koji se predstavljaju kao slobodni samostalni ljudi, a svi su okupljeni u odredene klanove unutar kojih podrzavaju jedni druge.
Shvatam da je normalno podrzati istomisljenika u odredenoj raspravi, ali oni prelaze te okvire, prikljucuju se odredenoj grupi optuzujuci druge da su deo neke druge i da se tu osecaju sigurnim zanemarujuci svoje postupke koji su identicni.

Mislio sam prvenstveno na clanove foruma koji se predstavljaju kao slobodni samostalni ljudi, a svi su okupljeni u odredene klanove unutar kojih podrzavaju jedni druge.
Shvatam da je normalno podrzati istomisljenika u odredenoj raspravi, ali oni prelaze te okvire, prikljucuju se odredenoj grupi optuzujuci druge da su deo neke druge i da se tu osecaju sigurnim zanemarujuci svoje postupke koji su identicni.

Imamo mi ovde vrlo upuceni “kadar” bas Iz te sfere. Znam sta pises.
A znas I sta pisem ja.

A vidi Altere,i jeste malo čudna priča,ovde je jedan od vođa blokadera i blokira fakultete,a ide u švabiju i tamo će da studira.Ili će da okuša sreću sa švapskim policajcima pa da pokuša sa blokadama i tamo?

Није он вођа блокадера.

Једном се појавио у Утиску недеље. Већ 6 месеци, сваки пут се у тој емисији нађу по 2 или 3 студената, дакле, до сада је прошло 100 студената кроз ту емисију, а он је само један од тих 100.

Поред тога, једном је самоиницијативно дао изјаву за медије, па је осуђен од стране пленума и скренута му је пажња да то више не ради.

Дакле, није никакав вођа студената.

Није ти чудно да Милица иде у Швабију, али ти је чудно да Лазар иде у Швабију.

Није он вођа блокадера.

Једном се појавио у Утиску недеље. Већ 6 месеци, сваки пут се у тој емисији нађу по 2 или 3 студената, дакле, до сада је прошло 100 студената кроз ту емисију, а он је само један од тих 100.

Поред тога, једном је самоиницијативно дао изјаву за медије, па је осуђен од стране пленума и скренута му је пажња да то више не ради.

Дакле, није никакав вођа студената.

Није ти чудно да Милица иде у Швабију, али ти је чудно да Лазар иде у Швабију.
Čuj,meni je čudno da ti što blokiraju naše,nemaju problem da studiraju na stranim fakultetima.To je meni čudno.

Naravno kada narod srbije finansira razmaženu decu diktatora.

Pogledajte prilog 1735644
Nemam ja ništa protiv da Vučičeva ćerka studira i u Berlinu i na Kembridžu, ako je sposobna, vredna...

Nego mi volimo da u svemu vidimo neeeešto... Što uglavnom ne postoji

Pa tako ovaj momak što je dobio stipendiju...

Zar smo toliko otišli u aut da ne možemo da pomislimo da je lik zaslužio svojim delom i trudom

Kao što sam nedavno čuo ironične komentare u jednoj kafani na račun taksista koji su išli po studente u NS
"Jes dobrovoljno išli i besplatno ih vozili, ajde bre..."

Niko da veruje u čoveka u čoveku

Пола године трче по форуму, етикетирају, вређају и прете. Да имају мозга сабрали би али урнисала их транзиција.
Dace Bog da iz svega ovoga proizadje neka nova i prava patriotska opozicija, inace smo ga "ugasili" kao narod, kao privreda, i na svaki drugi nacin.

Ovo je sve jedno te isto i diktirano sa zapada.

Back