Predstavnici studenata idu u Berlin

Svi će radikali uskoro kud koji mili moji. 18 falkon studenata za inostranstvo ostali u zabelu.
1748643270083.jpeg
:lol:

Predstavnici studenata idu u Berlin​

Pojedini učesnici studentskih protesta dobili su stipendije Nemačke vlade

1047680_5_f.webp

Stojaković odlazi u Nemačku na praksu u okviru programa stipendije nemačke privrede za zemlje Zapadnog Balkana "Zoran Đinđić."

Anka Konrad je tim povodom organizovala prijem u rezidenciji nemačke ambasade, gde je okupila studente i podelila im nagrade.

Stojaković se i sam pohvalio ovim dostignućem na društvenim mrežama, gde je naveo da ide na praksu u Berlin.

https://www.alo.rs/vesti/politika/1...igin=24&ayu_widget=32&ayu_post=17485188241562
1000013994.jpg

Стипендија одблокирала студента: Лазар Стојаковић одлази у Немачку​

677z381_Screenshot_8.png

(Фото / Принтскрин )
Један од вођа блокадера, Лазар Стојаковић, одлази у Немачку на шестомесечну праксу, након што је шест месеци блокирао студирање у Србији. Добио је стипендију немачке привреде, а саборце ће подржавати на даљину.

- Част ми је да објавим да сам стипендиста Програма немачке привреде „Зоран Ђинђић“.

Наредних шест месеци провешћу у Берлину, на пракси у компанији Deutsche Bahn у области управљања пројектима.

Поента овог програма и јесте у томе да стекнемо драгоцено знање и искуство у Немачкој које ћемо вратити у Србију, за добробит наше земље. Али, одлазак не значи одустајање од наше студентске борбе—наставићу да помажем колико год могу и увек ћу се борити за исправне вредности, нагласио је Стојаковић у објави на Икс мрежи.

Screenshot_7.png

Dok studenti koje ON BLOKIRA - gube godinu on je nece izgubiti. Dobice i pare a tamo ce ko zna sta BND da ga uci.

Nekada davno Fakultet organizacionih nauka, bicu blag, su upisivali studenti skromnih ..... ajd' mogucnosti u prevodu nisu bili sposobni za drugi.
Malo sam guglao, kako se to jelte kaze, sada primenjuju nove digitalne tehnologije i informacione sisteme u svrhu uspesnog menadzerisanja, kako to gordo zvuci, kao da "neupucni" u njihove tajne nisu sposobni koristiti racunar.
Nakon "usavrsavanja" bi onima koji nesto znaju da rade trebao voditi posao, ne bih spominjao davni opis jednog satiricara.
Za mene kao coveka koji je to vise puta doziveo ovo "podseca" na izdaju.
Sam akter povoda za temu neodoljivo lici na blazu verziju nepomenika kada se prvi put pojavio u javnom zivotu i parlamentu u opskurnom odelu, da bas onakvom u kakvom pristojnu omladinu roditelji ne da nisu pustali van kuce vec su je bacali, sat je prica za sebe, za neupucene ako neko u XXI-om veku ima potrebu za njime posto je postao modni detalj ne nosi kopiju umesto sebi dostunog originala.

Studenti nemaju vodju - to je ono sto vas, botove, najvise boli :D
Ne boli ih, nego ih zbunjuje.
U njihovoj percepciji postojanja mora da bude neki "vođa", pastir koji upućuje svoje ovce a one ga prate, neki kult ličnosti kojem se klanjaju. kralj, Tito, Sloba, ovaj šizoje, Putin,neki Šešeljoid...samo neka ima. Onda po njima i ona druga strana mora da ima "lidera", pa im nije jasno što ljude boli **** za Đilasa, Šorlaka,neke apsurdne pojave tipa anonimusa Gruhonjića,Mile ili sad što pokušavaju rektora da stave na čelo.... a ako ne ide, onda makar CIA.

Zato što koncept slobodnog čoveka i pojedinca ne postoji u njihovoj stvarnosti, uvek mora neko krdo, čopor,stado,klub,stranka, nacija...i kada nema oni su "malo zbunjeni" pa pokušavaju sebi da racionalizuju izmišljajući "vođe" koje će da mrze i gde će usmeriti svoj otrov.

Lagano samo.Prvo da stane ovo bezumlje,pa tužilaštvo,pa sud,da vidimo ko su blokaderi,ko ih finansira i podržava,zašto su kršili zakone ove države,pa lepo da se klupko odmota.Pa onda na robiju,pa kad izađu neka nastave sa studiranjem.
Pa što ne vidite umesto što ovde trabunjate gluposti i nebuloze? A onda ćemo mi da proverimo sve vučićeve kumove i fiktivne firme koje su radili na renoviranju srušene železničke stanice u novom sadu :)

Back