PREDSTAVLJANJE (za one koji žele), DOBRODOŠLICE...

Dobrodosla Lelice 84
g020.gif
k020.gif

Ej!!! svima! dobro nam dosle.. .nemojte mislite da ako vam niko ne odgovori da ste neprimecene.. ima nas koje hvata mrza.. evo mackice tebi cu odmah da kazem da sam primetila ovo tvoje mace sa maramom i da znam da imas rodbinu iz Popinaca a i ti nisi daleko... Samo prosto ima ljudi koji vise vole da cute nego da pricaju.. ko bi reko?? :)))

Skuckah ja po koju poruku, ali nisu jos sve objavljene, pa tek onda videh temu za predstavljanje. Znaci ovde sam macamacic, ali inace sam samo maca, iz Beceja sam, vec neko vreme se odlucujem da krenem u svet izrade torti da bih zaradila koji dinar, jer ljudi kazu da mi to lezi. Takodje pravim i ketering, ali i u tome sam pocetnik. Dosta sam od vas naucila i hvala vam na tome, a spremna sam da ucim jos i takodje i neko svoje iskustvo podelim sa vama.
I tako dok cekam da mi se poruke odobre od strane poderatora odoh da citam neke teme.

Hello every body I am very happy to be here and I am fascinated with your pictures and your recipes. My name is Besa I am from Kosovo - Pristina. I am writting in English cause I am not very good in serbian. If anyone of you minds please tell me and I will try to write in serbian.

Niko ti nece zaneriti ako lose govoris srpski.Ovo je srpski forum i nema smisla prema ostalima da se sa tobom komunicira na drugom jeziku,bez obzira sto mnogi govore engleski.Pozdrav,dobrodosla,slobodno kucaj srpski,koliko znas,naucices..

Back