PREDSTAVLJANJE (za one koji žele), DOBRODOŠLICE...

Irena11
b088.gif

Zdravo slatke zenice. Sada sam se registrovala u ovo divno društvo. Mnogo sam procitala Vaših priloga. Super ste. Zovu me Nataša a momentalno živim u inostranstvu, ali često dolazim kući. Pečem NAŠE torte, jer tako dobre torte i kolači se ne peku nigde na svetu. NAdam se, da ćemo se lepo družiti. :zskace:
Sretne praznike svima i sve najbolje u Novoj 2011 godini.

Već neko vreme čituckam i divim se vašim fotkicama, a nikako da se uključim.
Inače, da se predstavim- mama sam jednom malom dečaku a slobodno vreme provodim u kuhinji :) Ne radim u struci- završila sam ekonomiju a sve nešto idem u pravcu keteringa... Za sada pravim torte i kolače a planiram uskoro i sa slanim zalogajčićima da se bavim...zato sam se i prijavila ovde jer je sa vama sve lakše!

Ja sam evo ovde nova i nikako mi nije jasno kako da se predstavim :rumenko:,zanimaju me torte ,dekoracija torti i ukrasi :think:,kako sad da se ja uclanim u te grupe :dontunderstand:....bas :rumenko:.......inace ja sam Visnja iz ecke i torte i dekoracija me strasno zanimaju,ne bavim se time profesionalno ,mada bi volela nego pravim torte i ukrase samo za moje najblize...i eto...toliko za pocetak :bye:

E pa lepo da si stigla:)
Sad lepo da ona tvoja slatka dela pokazes...:):heart:

Back