Predstavite kućnog ljubimca

pleeeeeeez
2003769820801936708_fs.jpg

ili http://aycu14.webshots.com/image/43893/2003769820801936708_rs.jpg

zeeeeev
2003703753275000272_fs.jpg

ili
http://aycu30.webshots.com/image/42989/2003703753275000272_rs.jpg
:-P

pa nije lud, nego je zapravo car svih životinja.
Tako na mene skaču miji psi, ali daleko da se posle kao ništa nije desilo, jer ponekad mogu i da me obore, a o tragovima šapa da ne pričam.
Kada sedim, Baja ume i da se zaleti, da me lizne po licu ili gricne, naročito voli uvo, i da nastavi da se ponaša kao da se ništa nije desilo.

Ma, znam,jao...ja sam to rekla u pozitivnom kontekstu...hiper je i super je!

Cao svima, ajde please uputstvo kako sliku da posaljem, mnogo su vam slatki ljubimci kad otkrijem kako poslacu i ja slike, moj labrador je na reklami za Dobro jutro mozda ga je neko video , a imam još dosta kuca , dve mačkice , konje, belog jeza... mali zoovrt

Posto ovde ima jako lepih zivotinjica moram i ja da stavim svoju budalicu.... Ovo je Dona (rot) ima 5 godina i lav je u horoskopu,voli da se mazi,obozava duge setnje i macke... Pored nje imam i Fensija (staford) on ima godinu dana i Simu (pita) od 6 meseci...kao i dva macora (Pera i Djole) od godinu dana... Za sada imam samo Donine slike tako da evo jedne a ostale cim prebacim....

Prilozi

• DSC00016.JPG
    DSC00016.JPG
    31,6 KB · Pregleda: 3
Cao svima, ajde please uputstvo kako sliku da posaljem, mnogo su vam slatki ljubimci kad otkrijem kako poslacu i ja slike, moj labrador je na reklami za Dobro jutro mozda ga je neko video , a imam još dosta kuca , dve mačkice , konje, belog jeza... mali zoovrt

imas na temi "pravila i objasnjenja kako postaviti sliku"....tu ti je sve objasnjeno....;)
p.s.bas dosta zivotinja imas....to je lepo:);):).... jedva cekam da ih vidim....:);):)
p.p.s. dobro dosla.....:);):)

poslacu vam sliku ježa kada kuci dodjem , hvala na dobrodošlici na forumu "jahanje" nisu tako de ljubazni . Alf je srednja pudla ali ga nikada nisam šišala a 18. marta će godinu dana , sad se slikao za neke bilborde reklamiraće neki keks... Kod kuće mi je jako losa konekcija pa jako dugo kači slike. Pozz svima

e pa da i ja predstavim ne svog ljubimca nego clana svoje male porodice, on je jedan mali slatki shi tzu, to mi je btw prvi sin :D, probacu da stavim neke slicice( cim ih smanjim ) pa da svi vidite kako je drazestan :wink:, mozda i mi snimimo neku reklamu posle ovoga :) ,

Back