Predstavite kućnog ljubimca

Moje neće ni da čuju za ogrlice, hteo onu protiv buva da im nakačim,
al' nema 'leba, 'oće samo frontline. :)

Što gvozden ima brke, k'o marko kraljević.
Meni izgleda da je preo na slici, jedna šapa mu normalna dok drugom zari kandže u stolicu.
Moje se tako ponašaju kad' 'mese' naizmenično zarivaju kandže obe prednje šape u neku
meku stvar. :) A i onako poluzatvorene oči, žmiri, opet.. kao da prede.

Baš nešto i ne voli ogrlice. Moja ćera ga oblači u bebeće stvari što on ne voli (naročiti ne podnosi čarapice), kada ga stavi u kolica za lutke odvoza se malo pa pobegne. najviše strpljenja ima (a i kamerom je ovekovečeno) kada je on pacijent a sin i ćerka zubari. Tada jadan zine, istrpi cevčicu (koja glumi zujalicu) uguran tufet (komanda zagrizi i drži čvrsto) ali ne voli stavlljanje plombe. U početku sam se plašila da ga mnogo tie meltrretiraju, ali on trči kod njih i dakje ko lud iu kad čuje sina koji govori sestro pripremiute pacijenta (št je znak za nju da Gvozi veže portiklu ) on ne beži osim kad mu se baš spava i tada ga ostave na miru.
Inače G.krcka 17 život po redu, preživeo je težak ugriz noge (osteosinteza rađena) vožnju biciklom, rolerima, na skejtu i sankama(nije uvek oduševkjen, pa kad neće pute ga na miru).Pisaću još o njemu, ali sada nemam vremena.
P.S.Jadni Dona i Baja sada nastavljaju tradiciju odlaska kod zubara Ane, a i bogami dnevne hiigijene u vidu pranja zuba-to naivne zavara da je reč io izuzetno pitiomim kucama, pa probaju da neovlašćeno ulaze u dvorište (sami da otklmjučavaju kapiju) pa se ne provedu sjajno

Baš nešto i ne voli ogrlice. Moja ćera ga oblači u bebeće stvari što on ne voli (naročiti ne podnosi čarapice), kada ga stavi u kolica za lutke odvoza se malo pa pobegne. najviše strpljenja ima (a i kamerom je ovekovečeno) kada je on pacijent a sin i ćerka zubari. Tada jadan zine, istrpi cevčicu (koja glumi zujalicu) uguran tufet (komanda zagrizi i drži čvrsto) ali ne voli stavlljanje plombe. U početku sam se plašila da ga mnogo tie meltrretiraju, ali on trči kod njih i dakje ko lud iu kad čuje sina koji govori sestro pripremiute pacijenta (št je znak za nju da Gvozi veže portiklu ) on ne beži osim kad mu se baš spava i tada ga ostave na miru.
Inače G.krcka 17 život po redu, preživeo je težak ugriz noge (osteosinteza rađena) vožnju biciklom, rolerima, na skejtu i sankama(nije uvek oduševkjen, pa kad neće pute ga na miru).Pisaću još o njemu, ali sada nemam vremena.
P.S.Jadni Dona i Baja sada nastavljaju tradiciju odlaska kod zubara Ane, a i bogami dnevne hiigijene u vidu pranja zuba-to naivne zavara da je reč io izuzetno pitiomim kucama, pa probaju da neovlašćeno ulaze u dvorište (sami da otklmjučavaju kapiju) pa se ne provedu sjajno

:lol::lol::lol:Koda vas je uvek veselo.

evo i nas da se predstavimo to je ria srednja pudla stara godinu dana jako je pametna i zivahna kad mi nismo tu a ona je sama jaako je tuzna i cvili ovako izgleda sada

Prilozi

• IMG_3073 (Small).JPG
    IMG_3073 (Small).JPG
    52,8 KB · Pregleda: 6
  • IMG_3059 (WinCE) (WinCE) (Small).JPG
    IMG_3059 (WinCE) (WinCE) (Small).JPG
    39,9 KB · Pregleda: 7
  • IMG_3068 (Small).JPG
    IMG_3068 (Small).JPG
    18,8 KB · Pregleda: 6
prosto zavidim svims vama kojima macka ima svoju stolicu ili svoj kutak, jer je Gvozdenovo apsolutno sve.
Takođe, kad vidim pse i mace na istoj fotki, dodje mi da vrištim jer to kod nas ne postoji-kod nas je uvek organizacija ko će kad i gde da bude, pošto tu nema ljubavi. Nažalost.

prosto zavidim svims vama kojima macka ima svoju stolicu ili svoj kutak, jer je Gvozdenovo apsolutno sve.
Takođe, kad vidim pse i mace na istoj fotki, dodje mi da vrištim jer to kod nas ne postoji-kod nas je uvek organizacija ko će kad i gde da bude, pošto tu nema ljubavi. Nažalost.

Pa ovcari su takvi. Samo ne kapiram kako to da oni ne mogu da se sprijatelje sa mackama a retriveri (ne mislim samo na labove i zlatne) koji su lovni psi mogu.

Pogodite ko je danas kod mene ceo dan! Tako cu da ga ocetkam da ga nece prepoznati! Samo ce Milica znati da je to Gigi posto su njoj svi psi Gigi. Stvarno bih volela da postoji neka sansa da ga preuzmem u potpunosti, nedostaje mi po ceo dan i osecam neverovatnu grizu savesti. Bar kad bi hteo da piski u dvoristu i kad ne bi hteo da spava na krevetu, onda bi bio podlozan pregovorima. Nisam ni sanjala da cu pozeleti da se preselim u selo, i to zbog matore dzukele!

Back