tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
jao vidi gvozdna kako je dobar
i sape su mu bele....masna mu je odlicna..ja sam vidjala po pet shopovima ogrlice za macke,ali ne znam da li da stvaljam gashi,tj kako macke na to reaguju:?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i sape su mu bele....
A i onako poluzatvorene oči, žmiri, opet.. kao da prede.Baš nešto i ne voli ogrlice. Moja ćera ga oblači u bebeće stvari što on ne voli (naročiti ne podnosi čarapice), kada ga stavi u kolica za lutke odvoza se malo pa pobegne. najviše strpljenja ima (a i kamerom je ovekovečeno) kada je on pacijent a sin i ćerka zubari. Tada jadan zine, istrpi cevčicu (koja glumi zujalicu) uguran tufet (komanda zagrizi i drži čvrsto) ali ne voli stavlljanje plombe. U početku sam se plašila da ga mnogo tie meltrretiraju, ali on trči kod njih i dakje ko lud iu kad čuje sina koji govori sestro pripremiute pacijenta (št je znak za nju da Gvozi veže portiklu ) on ne beži osim kad mu se baš spava i tada ga ostave na miru.
Inače G.krcka 17 život po redu, preživeo je težak ugriz noge (osteosinteza rađena) vožnju biciklom, rolerima, na skejtu i sankama(nije uvek oduševkjen, pa kad neće pute ga na miru).Pisaću još o njemu, ali sada nemam vremena.
P.S.Jadni Dona i Baja sada nastavljaju tradiciju odlaska kod zubara Ane, a i bogami dnevne hiigijene u vidu pranja zuba-to naivne zavara da je reč io izuzetno pitiomim kucama, pa probaju da neovlašćeno ulaze u dvorište (sami da otklmjučavaju kapiju) pa se ne provedu sjajno

Koda vas je uvek veselo.
jer moze neko da mi kaze kako da postavim sliku
evo i nas da se predstavimo to je ria srednja pudla stara godinu dana jako je pametna i zivahna kad mi nismo tu a ona je sama jaako je tuzna i cvili ovako izgleda sada
prosto zavidim svims vama kojima macka ima svoju stolicu ili svoj kutak, jer je Gvozdenovo apsolutno sve.
Takođe, kad vidim pse i mace na istoj fotki, dodje mi da vrištim jer to kod nas ne postoji-kod nas je uvek organizacija ko će kad i gde da bude, pošto tu nema ljubavi. Nažalost.
ajoj kako ti je slatka ova maca..........jer musko ili zensko i koliko ima godina???

jel za moju macu pitash?
mislim... poslednje su njegove slike okachene
:grin:
maca je on - maksim
i ima 7 meseci
opet gasha,koji ima ogroman stomak
[/URL][/IMG]![]()