Predstavite kućnog ljubimca

zove se dona ,sto pitas da je mozda ne znas?:shock::D
joj kakva je pufnica slatka
lepa
negovana

g018.gif

jeste bas je bila slatka, tad je spavala u krevetu mom mirisala je na lenor;) sve dok nije postalo malo mesta za mene , da je htela mogla je mene da izbaci u njenu korpu,ali je dobrica pa je odlucila ipak da ona predje;)postavicu sliku sad kad je starija, trenutno je nemam u kompjuteru ali cim je prebacim, postavicu je ovde da je vidite;)

Imam 9 pasa ali cu predstaviti jednog,glavu psece porodice u nasem dvoristu.
Hajdi,Crni Ruski Terijer,1. Februara je napunila 4 godine.Ima cerku Kiss koja ima 14 meseci kao drugi Ruski Terijer kod nas.
Pored njih dve imam i 6 Fox Terijera,3 odrasla i 3 steneta kao i jednog Patuljastog Snaucera koji je najstariji,ima 14 godina.
Evo je Hajdi u potrazi za vevericom
09062006005-1.jpg

moj jež nije albino nego beo , tamni su mu vrhovi bodlji..A manji je mnogo od običnog ježa, ima neki čovek u Zemunu ježiće a i veverice, neke čudne miševe, lasice i ...Ja Atilu čuvam u terarijumu, jede granule za mačke i stavljam mu piljevinu ...Pozz

@wisnja, ne seta ti se po stanu? Mislim na jezica, ne na ponija.. :lol:

ja sam cula da umeju da budu dosta cisti, u smislu da uvek piske/kake na mestu koje odredis i da se stoga mogu pustati da se setaju? :?:
Doduse, ta prica je bila za domace, a i nikada nisam uzivo videla jezica kao kucnog ljubimca ...

A poni je bas sladak! Jel ga jase neko? Pretpostavljam da si ti prerasla ;)

Jež šeta kada smo kod kuće, a kad je sam onda je u terarijumu , mada i nije nešto čist... A poni je ždrebe sad će godinu dana u martu moja kobilica je oždrebila , još malo će biti kod mene pa traži nove vlasnike :(. Inače nikada nisam jahala ponije kada sam počela da jašem već sam ih prerasla a to je davno bilo...

Back