T
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U temi Labrador Retriver ima ih koliko hoces!jacques:daj sliku tvog..da vidimo kakav je![]()
Ako si, jacques, mislio na mog psa. :?Dana2503:U temi Labrador Retriver ima ih koliko hoces!![]()
e, znas sta mi je neko rekao...da sklonim majku, a njih sve...npr. unesem u kucu i rasporedim... i da pustim majku da vidim kome ce prvom da pridje.donamileva:Narode, kako birate stene koje ce te ostaviti.
Od ovih mojih 9 jedno se izdvaja lepotom, jedno je samo naucilo da ode izvan garaze i da kaki na cemu sam mu beskrajno zahvalna, ono i prvo dotrci i voli da se mazi, jedno se uvek najvise buni, nekada jedno deluje agresivno, kroz par trenutaka drugo i sve se to vrti u krug i ja stvarno ne znam kako da odaberem psa za mene kada su mi svi slatki..
gluposttrachara:e, znas sta mi je neko rekao...da sklonim majku, a njih sve...npr. unesem u kucu i rasporedim... i da pustim majku da vidim kome ce prvom da pridje.
a ja kazem da ce da prvo da pridje onom koji joj je najblizi, na koga prvog naleti![]()
![]()