Predstavite kućnog ljubimca

ne pominji to! rasplakacu se ...

imaju vec svi vlasnike, samo jedan malisa ostaje...
ne znam kako cu to preziveti.

(28. ce imati mesec dana...na toj su jos mali...sad su veci ...i deblji ..i grizu. i laju! strasno laju, mnogo su hrabri :D )

Narode, kako birate stene koje ce te ostaviti.
Od ovih mojih 9 jedno se izdvaja lepotom, jedno je samo naucilo da ode izvan garaze i da kaki na cemu sam mu beskrajno zahvalna, ono i prvo dotrci i voli da se mazi, jedno se uvek najvise buni, nekada jedno deluje agresivno, kroz par trenutaka drugo i sve se to vrti u krug i ja stvarno ne znam kako da odaberem psa za mene kada su mi svi slatki..

donamileva:
Narode, kako birate stene koje ce te ostaviti.
Od ovih mojih 9 jedno se izdvaja lepotom, jedno je samo naucilo da ode izvan garaze i da kaki na cemu sam mu beskrajno zahvalna, ono i prvo dotrci i voli da se mazi, jedno se uvek najvise buni, nekada jedno deluje agresivno, kroz par trenutaka drugo i sve se to vrti u krug i ja stvarno ne znam kako da odaberem psa za mene kada su mi svi slatki..
e, znas sta mi je neko rekao...da sklonim majku, a njih sve...npr. unesem u kucu i rasporedim... i da pustim majku da vidim kome ce prvom da pridje.

a ja kazem da ce da prvo da pridje onom koji joj je najblizi, na koga prvog naleti :D :p

samo da se pohvalim da sam uzeo stene nemackog boxera opet. neki znaju da sam imao malog zutog i sta sam sve prosao sa njim ali sad sam opet srecan jer je jedno slatko malo stvorenje doslo u moju kucu! Zove se Vito i potpuno je tigrast. Jos uvek nemam njegove slike ali ga ima na sajtu odgajivacnice Zogobox u okviru dela za stence. Tamo se zove Quantum, sin od megana, za neke koji su upuceni u svet boxera! :)
Sve u svemu mali je lud kao struja samo jurca, gricka, igra se... Hiperaktivan je skroz sto ja i volim, ali polaku ga smirujem da mi ne bi napravio haos po kuci! Toliko za sad. cim uradim fotke postavicu!

Bas mi je drago da si uzeo kuconija :D :D Obavezno stavi slike kad budes mogao. Inace Tedi i ja smo dobili malog boxera za komsiju, ima 5,5 meseci, tigrast je sa belinama. Neverovatno je kako je mu je mekano krzno, a skroz je blesav, i mnogo je sladak. :D Istina, Tedisa nije bas bio odusevljen njime kad ga je prvi put video, ali sad su ok.

Back