Predstavite kućnog ljubimca

Ovo je moja Dzo (:

Prilozi

• lol3.jpg
    lol3.jpg
    16,2 KB · Pregleda: 8
Jao ljudi koliko je lepo imati ovih 9 loptica, širih no dužih!!!!
Pa ja ne znam koje ću pre da pomazim. Na svu sreću, tu su deca i muž pa ih svi mazimo, mada sam ja definitivno postala objekat koji donosi klopu (pošto ih Dona i dalje doju, ali smo poceli i sav kuvanom hranom koju oni trse) pa se odmah okupljaju oko nogu i tepsijice iz kojih jedu. Svima koji ocekuu prinove samo da kazem da je ovaj osećaj neopisiv...
PS Da li možda među vama na forumu ima nekog zainteresovanog za štence malinoa, pošto mi se čini da svi vi obožavate životinje, pa bi bila potpuno mirna kada bi ovi mališani završili u takvim porodicama?

Nadam se da sam uspela da postavim fotografiju.Inace,ovo je Max,belgijski ovcar-groenendal.Ima 2 godine i toliko toga zna,da ocekujemo da ce uskoro progovoriti.Pozdrav svima,moze da nam se javi i neka devojka za Maxa!!! :-D
javascript:viewImage('2005543687356675443')
Image hosted by allyoucanupload.com

samuraijack:
Jel mekano mekano mekano mekano mekano.......
Mazila sam preksinoć jedno takvo štene i bilo je tako mekano mekano mekano mekano mekano.......
jeeeste,stvarno je mekano kao od plisa..... :razz:
trachara ...... :roll:
pa morali smo,zato sta je podigla jadno uvo skroz gore kao prase,a drugo je opet stajalo prebaceno preko glave.....bas bezveze.....mislim da je ovako bolje,ali sad mi izgleda malo strogo,i malo celavo..... :roll:

Back