Predstavite kućnog ljubimca

cica opet

Prilozi

• Photo-0040.jpg
    Photo-0040.jpg
    65 KB · Pregleda: 4
L.krofnica:
Kako si resio pitanje da je njegov ujed smrtno otrovan? :roll:
Znam ljude koji drze pitone, ali otrovne zmije.. Bas me zanima!
I jesi li imao neki kontakt sa njime, u smislu da li te je prepoznavao, ili je voleo da se mazi :D ? I sta je bilo na kraju ako se sme znati?
pozz

p.s. ili nas zafrkavas, s obzirom na poreklo slike

Нисам знао да је отрован, ништа ми није рекао. Да сам знао одавно би га бацио кокошкама....
Ја сам озбиљан , слика наравно није тог поскока којег сам држао , али сам стварно имао поскока који је био дужине око 30 цм. Једино што нисам знао у почетку је то да и тако мали може да има веома велику дозу отрова. А кад би се њиме зезао обично би га бацио у једно велико корито пуном воде и посматрао његову реакцију. Јер ова врста змије не може да уједе ако је у води, јели тако или се и ту варам...? :wink:

milicam:
Ovo kuce je nesto najdrazesnije sto sam videla na citavom Forumu!
Pogledaj joj okice... i ta faca! da je moja bila bi najrazmazenija kuca na svetu!
decko ili devojcica?
I dobaci jos koju slikicu te tvoje opake zveri! :lol:

Ево, ја ћу да ти кажем да је девојчица и још јој нису дали име (колико знам!), а да је дражесна - јесте, слажем се са тим!

Mili:
Ево, ја ћу да ти кажем да је девојчица и још јој нису дали име (колико знам!), а да је дражесна - јесте, слажем се са тим!
Daaaaaaaa... Hvala Mili.
Bilo je dosta imena u igri (Tina, Maza, Dina, Milica...) ali smo u međuvremenu imali goste Italijane oduševljene kucom, te su pitali kog je pola. Kad im je rečeno "Dona" - meni se to dopalo, Aleksa bio tu da potvrdi, te je kuca dobila ime "Dona". Istina, nije neka dama, pre je prava napast i gricko (sad je u onoj fazi kada grize sve što joj dođe pod nos!), ali je mnogo slatka te joj je dozvoljeno više nego što bi trebalo :roll: .

Po nazivu rase stravicna, ali sve u svemu to je moj mali andjeo i nadam se da dok se ne vratim kuci nece pojesti nekog! Ali moram da ju selim iz stane, jer moja stara ne moze vise da izadje sa njom na kraj! Slomljeno mi je srce, poslacu je u pansion za pse, pa neka kosta koliko kosta!!!! Moja crnobijela pit bull terijerka Kim!

milentisha:
Pozdrav svim ljubiteljima životinja!

Primetila sam da na forumu postoji jedna tema, koja je otišla već u zaborav, gde su ljudi predstavljali svoje ljubimce, ali samo nekom kratkom pričicom. Volela bih da na ovom mestu napišete nešto o svom ljubimcu, ostavite njegovu sliku (koja ne bi trebalo da bude veća od 400x400 pixela da je moderatori ne bi izbrisali) i da nas povremeno obaveštavate šta se sa njim dešava, naravno uz nove slike. :D

kako se mogu da umetnu slike

Идеш на овај сајт: http://www.imageshack.us/

Кликнеш на Browse, изабереш слику са свог харда, затим ок и кликнеш на Host it, сачекаш да учита, и онда селектујеш цео линк који изађе у оквиру поред Thumbnail for forums (1), копираш га и пејстујеш овде, у пост.

pmica:
pa sto ovako? moze li neko da mi kaze kako da mi slika lepo izadje ko i vama.....pliz

morash verovatno da sredish rezoluciju ako je slika velika za to ti treba program a postupak je...ukucash poruku u napredno pa odesh do dna i kliknesh na srediti priloge i sama trazish posle sliku na hardu...ali morash da smanjish rezoluciju...I mene su pre neki dan naucili... :D

A evo ga i moj mali Aston

Prilozi

• 7.jpg
    7.jpg
    19,5 KB · Pregleda: 6
tanana...:
morash verovatno da sredish rezoluciju ako je slika velika za to ti treba program a postupak je...ukucash poruku u napredno pa odesh do dna i kliknesh na srediti priloge i sama trazish posle sliku na hardu...ali morash da smanjish rezoluciju...I mene su pre neki dan naucili... :D

A evo ga i moj mali Aston

Ne mora nista da sredjuje posto ona kaci preko imageshack-a a ne preko krstarice;samo sto joj nisu rekli koji link treba da kopira. Dobro ako je slika bas ogromna smanji je malo ako hoce ;)

Evo i tvog teleta.

Back