CicaBg
Zainteresovan član
- Poruka
- 202
Ovo su Cica , Decko i Ceda - tj.pseci deo ekipe i Soca i Nikola tj.maciji 2 od 4 clana macijeg dela.Svi zajedno zive sa svoja dva coveka (samnom i mamom).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
L.krofnica:Kako si resio pitanje da je njegov ujed smrtno otrovan?![]()
Znam ljude koji drze pitone, ali otrovne zmije.. Bas me zanima!
I jesi li imao neki kontakt sa njime, u smislu da li te je prepoznavao, ili je voleo da se mazi? I sta je bilo na kraju ako se sme znati?
pozz
p.s. ili nas zafrkavas, s obzirom na poreklo slike
Ovo kuce je nesto najdrazesnije sto sam videla na citavom Forumu!smeh:A ovo je jedna prava opaka zver!
![]()
![]()

CicaBg:A ovo su jos Panta i Lole
milicam:Ovo kuce je nesto najdrazesnije sto sam videla na citavom Forumu!
Pogledaj joj okice... i ta faca! da je moja bila bi najrazmazenija kuca na svetu!
decko ili devojcica?
I dobaci jos koju slikicu te tvoje opake zveri!![]()
Daaaaaaaa... Hvala Mili.Mili:Ево, ја ћу да ти кажем да је девојчица и још јој нису дали име (колико знам!), а да је дражесна - јесте, слажем се са тим!

milentisha:Pozdrav svim ljubiteljima životinja!
Primetila sam da na forumu postoji jedna tema, koja je otišla već u zaborav, gde su ljudi predstavljali svoje ljubimce, ali samo nekom kratkom pričicom. Volela bih da na ovom mestu napišete nešto o svom ljubimcu, ostavite njegovu sliku (koja ne bi trebalo da bude veća od 400x400 pixela da je moderatori ne bi izbrisali) i da nas povremeno obaveštavate šta se sa njim dešava, naravno uz nove slike.![]()
pmica:pa sto ovako? moze li neko da mi kaze kako da mi slika lepo izadje ko i vama.....pliz
tanana...:morash verovatno da sredish rezoluciju ako je slika velika za to ti treba program a postupak je...ukucash poruku u napredno pa odesh do dna i kliknesh na srediti priloge i sama trazish posle sliku na hardu...ali morash da smanjish rezoluciju...I mene su pre neki dan naucili...![]()
A evo ga i moj mali Aston