Predstavite kućnog ljubimca

Nadya:
Ovo je Aleks i on ima 10 i po godina...
Jako je bolestan i moracemo da ga uspavamo... ima acis i neki tumor... i ....... moramo da se ne bi mucio, jer je neizlecivo....
Ima i rodjenu sestru sa kojom zivi kod nas.... i ne znam kako ce ona sad sama....
:sad:

nemoj biti u bedaku ja imam 18pasa i 4macke najstarija moja kuca ima 14 godina po njemu se i zove azil koji imam u Vrcinu. Ogi je uzet sa ulice iz bloka, dosao je kad je moja Maza, koja je takodje napusten pas i koja je sada takodje kod mene u azilu, imala teranje.....on je rase Nemacki prepelicar jako lepa vrsta, ali Ogica ne vidi na jedno oko jer ima vesok pritisak tj. nesto kao slepilo. ima tumor na levoj nogici a do pre 3 meseca je pao sa terase posto nije video gde staje i povredio desnu sapu sad je ok donekle ne hramlje na desnu nogu ali opet leva ga mnogo zeza star je ne vidi jedva se krece tako da i planiramo da ga uspavamo ako mu krene na gore.... Jer razmisli malo koliko god ti puno puno volela svog psa on ipak pati i trpi bolove, ako ga bas toliko volis onda ces mu pomoci na najbolji moguci nacin.... ali najbitnije je da u zadnjem trenutku budes tu kraj njega.... i upravo mi suze oci nesmem da kazem da placem ali znam samo kako ce meni tesko biti kada dodje taj trenutak za Ogija......

Probacu da stavim sliku moje Ree kad je imala mesec dana...

Prilozi

• REA za net.jpg
    REA za net.jpg
    32,2 KB · Pregleda: 53

Back