gigule
Poznat
- Poruka
- 7.261
se oporavila?
eee Nelly spremaj kolače dolazim! šala šala...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

SPREMIĆE !!! Da se i ti malo OPORAVIŠ od SVEKRVE !!!gigule:![]()
se oporavila?
eee Nelly spremaj kolače dolazim! šala šala...
! )pa računam da deo procesa opravka bude i gnjavaža tvog kučeta...šmrc jadna Juca ali nekom je život majka a nekom svekrva šala šalakrvolok:SPREMIĆE !!! Da se i ti malo OPORAVIŠ od SVEKRVE !!!gigule:![]()
se oporavila?
eee Nelly spremaj kolače dolazim! šala šala...![]()
( šala, šala ...! )
Zato što je Juca, NAJBLAŽE rečeno veeeeeeliki EKSCENTRIK !!!gigule:pa računam da deo procesa opravka bude i gnjavaža tvog kučeta...šmrc jadna Juca ali nekom je život majka a nekom svekrva šala šalakrvolok:SPREMIĆE !!! Da se i ti malo OPORAVIŠ od SVEKRVE !!!gigule:![]()
se oporavila?
eee Nelly spremaj kolače dolazim! šala šala...![]()
( šala, šala ...! )
SINDI
da si videla kako mi se obradovala kad me je videla onomad...pitam se zašto???
šala šala

Tetka, a znaš koje je rase, mis' : poslali mi odgovor iz Kinološkog saveza Juge, i kažu : pravi VENDEJSKI BASET GRIFON !!! Kad je pročitala, tako se uobrazila ( imala kompleks, veterinar joj bio rekao, doduše uvijeno, da je DŽUKELA ! ), da ZAHTEVA samo ostatke jela francuske kuhinje, a UJEDA prolaznike tek od Srednje Stručne Spreme, pa naviše !!!Nestasna Ameba:Samo se vi salite sas Jucu, al' ta njuska je postala hit u mojoj kuci otkako sam skinula njenu prvu sliku. Pocecu da distribuiram tu sliku i vidu postera po gradu, da zaradim malo.
Sala, sala :wink:
e a kako se ponaša prema apsolventima?krvolok:Tetka, a znaš koje je rase, mis' : poslali mi odgovor iz Kinološkog saveza Juge, i kažu : pravi VENDEJSKI BASET GRIFON !!! Kad je pročitala, tako se uobrazila ( imala kompleks, veterinar joj bio rekao, doduše uvijeno, da je DŽUKELA ! ), da ZAHTEVA samo ostatke jela francuske kuhinje, a UJEDA prolaznike tek od Srednje Stručne Spreme, pa naviše !!!Nestasna Ameba:Samo se vi salite sas Jucu, al' ta njuska je postala hit u mojoj kuci otkako sam skinula njenu prvu sliku. Pocecu da distribuiram tu sliku i vidu postera po gradu, da zaradim malo.
Sala, sala :wink:![]()
Ipak je ona dama s pedigreom, a nas nema kuce za sta da ujede
Ono kao ima se moze se, ladna ladovina, uzivancija
krvolok:*misutka*:krvolok:E ovo je pravi kućni ljubimac, lak za održavanje a beskrajno dobar !!! Inače, zove se Juca i kultna je pojava u ovom mom malom dosadnom gradu !!!
-----------------------------------------------------
Ovako nešto slično, malo i čupavo me ujelo pre neki dan,![]()
E, ako te je OVAKO NEŠTO ujelo, mora da je ili imalo dabeo razlog ili životinjskim instinktom sluti nešto čega ti i nisi svestan-a, a bližnji izbegavaju da ti kažu, onako DIREKTNO ...![]()
Danas me napade jedan haski...još mi se tresu kolena. Izgleda da je ovaj krvoločni u pravu
moram da priznam, mada nerado
Aaaaa, sada se ŠLIHTAŠ, da te ne prozivam kod Paole - kučkarke, a ???gigule:... joj ova tema je baš slatka...
ops: