Predstavite kućnog ljubimca

Ма, не љути се нико овде! Него је бесмислено да "mivakac" постави питање захтевајући објашњење које изискује и време и труд и на крају се не осврне на тај исти одговор. Али, добро, није баш уззалуд, остаје осталима да знају како да стављају слике.
Поздрав свима!

Evo,ja imam Felixa,najludi macak zapadne Europe!
felix-1.jpg

miva_kac:
ljudi kako se stavlja slika?
ajde nek mi neko objasni.

Moras imati servera koji ce slici dati adresu,ono URL,Img...
Najbolji je Photobucket.
Ubaci Photobucket na Googlu,tamo se prijavis,sve besplatno.
Zatim slike sa svog kompa prebacujes na svoj album kod Photobucketa.Slike dobiju 3 adrese,Img,URL..
Za ovaj forum ti je potrebno kopirati adresu IMG,ali u cijelosti.Znaci stisnuti misom dok IMG ne poplavi,zatim ga prevuci dok cijela adresa ne bude kopirana.
Tada jednostavno ubacis kopiranu adresu ovdje i pojavi se slika!

@roka
Reci mi koja je to vrsta zmije? Zar nisu te sarene otrovne? I cime je hranis?
Al kad sam videla onog pauka..... :shock: :shock: shokovi. Nista licno ali paukove ne podnosim pogotovo te dlakave....
Moj macor ima iste sare kao tvoj samo varijanta crno sivo.
Evo slike

Vidim da ovde ima ljubitelja zivotinja. :)

Zelim da upoznate jednog ciku. Iz sale zovemo ga "Cika Tosa" zove se Tobby i star je oko osam godina.Za mene moj Tosa je najlepsi pas na svetu!

Uzet je u Decembru 1998 sa ulice,posto su ga udarila kola.Kada smo ga uzeli,imao je oko godinu dana.

Nikada se nije pario a vec je u poznim godinama.Trazimo devojku ali bezuspesno.
Veterinar nezna koja je rasa,ali to je nebitno. Zdrav je i dobar ali i vragolast. :)

Prilozi

• Tobby.jpg
    Tobby.jpg
    61 KB · Pregleda: 18
  • Tobby2.jpg
    Tobby2.jpg
    22,7 KB · Pregleda: 17
Vise pada nama nego njemu. :)

Malo je nervozan ali je zaista dobrica i pametnica.
Za kucence sa ulice,brzo se navikao na nov dom.Veoma je aktivan,sto odgovara mojoj sestri i meni.

Drago mi je da postoji ovakva tema na krstarici ! :-D

Evo jos jedne,sa kupanja ! :)

Prilozi

• DSCN1558.jpg
    DSCN1558.jpg
    41,8 KB · Pregleda: 20
Ljudi malo obavestenje svi zainteresovani neka gledaju sutra od 7h sati ujutru Jutarnji program na RTS 1
bicemo ja i moja tetka u emisiji tu ce biti i ona moja tri zamozna maceta koja vec uveliko poklanjam i jedno kuce posto nemogu vise da ih ponesem... nadam se da ce pustiti i slike svih pasa pa gledaj te da vidite i da vam predstavim sve moje mezimce
puno pozdrava

Back