Nadya:Ovo je Aleks i on ima 10 i po godina...
Jako je bolestan i moracemo da ga uspavamo... ima acis i neki tumor... i ....... moramo da se ne bi mucio, jer je neizlecivo....
Ima i rodjenu sestru sa kojom zivi kod nas.... i ne znam kako ce ona sad sama....
:sad:
nemoj biti u bedaku ja imam 18pasa i 4macke najstarija moja kuca ima 14 godina po njemu se i zove azil koji imam u Vrcinu. Ogi je uzet sa ulice iz bloka, dosao je kad je moja Maza, koja je takodje napusten pas i koja je sada takodje kod mene u azilu, imala teranje.....on je rase Nemacki prepelicar jako lepa vrsta, ali Ogica ne vidi na jedno oko jer ima vesok pritisak tj. nesto kao slepilo. ima tumor na levoj nogici a do pre 3 meseca je pao sa terase posto nije video gde staje i povredio desnu sapu sad je ok donekle ne hramlje na desnu nogu ali opet leva ga mnogo zeza star je ne vidi jedva se krece tako da i planiramo da ga uspavamo ako mu krene na gore.... Jer razmisli malo koliko god ti puno puno volela svog psa on ipak pati i trpi bolove, ako ga bas toliko volis onda ces mu pomoci na najbolji moguci nacin.... ali najbitnije je da u zadnjem trenutku budes tu kraj njega.... i upravo mi suze oci nesmem da kazem da placem ali znam samo kako ce meni tesko biti kada dodje taj trenutak za Ogija......

daj je smanji .