Predstavite kućnog ljubimca

mushu13:
Da na svim oglasima po netu ima gomila onih koja trazi retrivere na poklon a imaju savrsene uslove za drzanje(bar tako kazu)
Podledajte na www.beocity.com www.inter.co.yu

Pozdrav!!!
Nije problem njoj naći novog vlasnika...
Problem je kako je dati nekome kada je ona odabrala nas? Kako izneveriti njeno poverenje? I svakako da su retriveri na vrhu liste mojih omiljenih pasa... i volim pse kao i moj dragi... oboje smo ih imali i obojima nam nedostaju. :-( Problem je što u ovom trenutku zaista nemamo uslove za kucu. :-(
Krofnica je savršena kuca... ako se vlasnik ne pojavi, izgleda da ćemo morati da joj stvaramo uslove ;).

Смехић, само судбина је одрадила своје ... тако медена куца је ушла у ваше животе, поклонила вам љубав и поверење ... било би дивно да успете да створите услове за њу! И овако си наклоњена златним ретриверима. Навијам са вас и Крофницу!

Mackic:
Sve samo nemojte je ostavljati na ulici u nekoj karton-kucici :-(
To nam, naravno, nije bilo ni na kraj pameti!
Nakon tri dana, vlasnik se, konačno pojavio.
Jeste tako najbolje, jeste kuca otišla svojoj pravoj kući, ali osim što mi je (sebično) žao što više nije naša (uz sve objektivne probleme koji bi nastali), ali s obzirom da čovek tri dana nije došao po nju, da se ne sećam da je rekao i "hvala", nisam sigurna da "Krofnica" (inače se zove Lara) ima tretman koji zaslužuje :( .
Bilo bi lepo da nisam u pravu...

pudlala:
trebalo je da je prefarbate i zadrzite.
:lol:
Hvala na podršci, ali...
Ne zaboravite da je kuca odrasla tamo, da je on vaspitao, da je mezimac njegove porodice... Imala sam pse i znali su da se gube (ili da ih neko mrdne :evil: ) pa znam šta sam preživljavala dok ih ne pronađem. Zato me je i iznenadilo što čovek nije delovao srećno (i presrećno) kada je pronašao kucu.:confused: Ali, zato se kuca vidno obradovala i jedva dočekala da pođe sa njim. Dakle, makoliko da nam je žao (ne prestajemo da je spominjemo - baš nam nedostaje), ipak je ovo prava stvar i najbolje rešenje za sve.

Evo red je i ja da predstavim moje ljubimce, iz mog avatara ste mogli da vidite da imam 2 boxera. Chico je dosao prvi kod nas pre 3 godine i u tom periodu je bio nasa maza.

Onda smo posle nepunih dana odlucili da Chico dobije drugara da ni bi bio sam jel smo imali malo manje vremena za njega, nemojte da mislite da je Chico bio zapostavljen i dalje se sa Chicom setalo svaki dan i igralo. Drugar je bio ustvari zenka boxera, Luna.

naravno Chico je bio odusevljen sto je napokon dosao neko ko ce biti sa njim stalno i kao sto mozete da vidite odlicno su se uklopili.

Chico i Luna su jos vise porasli pogotovo Luna pa je onda dosao i red da imaju i oni male bebe, u januaru 2006 Luna je ostenila 8 prelepih malisana, od toga 2 potpuno bela boxera. Kao sto vidite mene to nije potreslo sto nisu u standardu jel nisam ni uzimao kucice zbog takvih stvari.

Na slici je 6 malisana jel su 2 vec nasli nove vlasnike i na zalost uspeo sam da izgubim kontak sa vlasnicima jel sam u tom trenutku bio toliko potresen sto moje male srecice odlaze da sam zaboravio da uzmem podatke novih vlasnika.
Ovo je Bucky, prelepi muzjak koji je nasao nove vlasnike i koji se dobro staraju o njemu, inace Bucky je bio moj miljenik i planirao sam da ga ostavim ali nije bilo moguce.
Nije bilo moguce jel niko nije bio zainteresovan za belu zenku, pa sam onda odlucio da Bucky ide, a da Dulce ostane kod nas .

Pre nekoliko dana bila je i Rajna kod nas u poseti, Dulcetova sestra koja je otisla kod nasih dobrih prijatelja.

Porodica na okupu.

Evo jos jedne slike ponosnog tate, moj prvi pas kojeg sam sam izabrao, imao sam mnogo pasa pre toga ali uvek su roditelji imali neka cudna pravila, a Chico je moj prvenac, Chico me je naucio kako se pas vaspitava i koliko velika ljubav moze da bude izmedju coveka i psa i koliko pas voli nesebicno..

Eto to je kratka prica o mojim boxerima, kao i svakom vlasniku oni su najbolji i najpametniji psi na svetu.

Stencima nisu kupirani ni usi ni rep, a Chico i Luna su kupljeni sa kupiranim repom, da sam se ja pitao ne bi im se kupirao ni rep. Inace nikada nisam video psa kao Chica, on jednostavno ne zna da se bije i nema agresivnosti, zato ljude obozava kao i druge zivotinje. Luna je drugacija ona je vise povucenija i prvo procenjuje situaciju pa onda reaguje, tj. ide da se igra ili da se brani ako zatreba.

Ovo su naša dva kućna ljubimca,mačka Cica i pekinezerka Maza koje se divno slažu...dok ne dođu deca,a onda nastane pravi haos i jurnjava po kući.

Prilozi

• Image(316)-1.jpg
    Image(316)-1.jpg
    17,4 KB · Pregleda: 10
  • Image(253).jpg
    Image(253).jpg
    15 KB · Pregleda: 11
  • Image(277).jpg
    Image(277).jpg
    18,4 KB · Pregleda: 11
  • Image(307).jpg
    Image(307).jpg