naca_maca
Zainteresovan član
- Poruka
- 175
Bas je cakana. Obozavam ih dok su male! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesu li to one sa slepljenom njuskom? one su bas ruzne. bar se meni ne svidjaju.![]()
Bas je lepa Aska.Jel ona mesanac sar peja i jos necega?
Molim nove clanove da pre postavljanja,sliku smanje na pristojnu velicinu.
da vidite sta smo moj suprug i ja nasli i ocuvali. Naime, nasli smo tri mala steneta tek rodjena dan-dva. jos im zatvorene oci i usi, puze i cijucu. Iz drustva za zastitu zivotinja ih nece kazu da ih ostavimo pored kontejnera. i tako mi odlozimo put na more, od nistatin kapi napravimo cucle i hranimo ih impamilom. Dva nisu mogla bez majke uginula su a jedno je jos uvek sa nama. Sada ima godinu i osam meseci. Ali ispostavilo se da je ona lovacki ker- trobojni gonic i cak stavise mesana je sa pticarem sto lovci jos vise cene. Sada nas svi jure pitaju gde smo je uzeli, jel je prodajemo, imamo li stence, vec prave spiskove za njene stence. Svi se otimaju.
Evo slika kad je bila malecna i sa godinu i 5 meseci
![]()
Ja imam puuno zivotinja
macku(MRVA),2 bullmastiffa(Bah i STEFI),2 mesanca(AVI I VILI)2 kornjace,2 morska praseta(Bili i Vendi)papagaja Kokija i gavrana Gashu!!!poslacu vam slike
Ja imam puuno zivotinja
macku(MRVA),2 bullmastiffa(Bah i STEFI),2 mesanca(AVI I VILI)2 kornjace,2 morska praseta(Bili i Vendi)papagaja Kokija i gavrana Gashu!!!poslacu vam slike