Председниковање Александра Вучића

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svaki video Mamica je suvo zlato...
Ali u ovom videu vidis koji je to lakrdijas.
Najsmijesniji mi je onaj dio kada bivseg ministra Zeljka Jovanovica divljacki izvrijedja na nacionalnoj osnovi, a onda ono - jer Srbi su moji prijatelji!

Ne bi vjerovao koliko je njegovih izjava u Hrvatskoj uslo u svakodnevnu upotrebu, recimo "proklet bio na Bozic", "ti si jedan mucki provokator", "neces razbojnice", "mucko djubre", "prestani lagati ovaj napaceni narod", to ljudi u svakodnevnom govoru redovito koriste.

:rtfm: to ce sutra botovi pricati za Vucica..
Primer:

Vucic je bio sposoban i pre SNS-a.
Cmarak
U danasnjoj Republici Srbiji, svi imaju pravo da se zale, svi imaju pravo biti nevini, od silovatelja, palikuce, razbojnika ubojice iz koristoljublja, svi su nevini, dok im se ne dokaze krivnja.
Osim gospodina predsjednika Aleksandra Vucica, njemu je apriori oduzeto pravo da se brani.
On je automatski kriv za sve, nista ga se ne pita.
Ima da suti i bude kriv ako sutra bude poledica na cesti.

Koliko je samo mrznje i zuti prosuto kada su ga monasi pozvali na Athos, pa je kraj Hilandara ubrao par divljih naranci za djecu, komentari su se nizali kao da je oskrvnuo Svetu Grobnicu u Jeruzalemu, a covjek djeci ubrao voce.

Mogu da mislim sta ste pisali po temi, ali je za ovu temu vazno jedino da li ce vucic skloniti mafiju iz drzavnih sluzbi ili nece. Ako ne skloni mafiju u pravosudju, vojsci, policiji i drzavnoj bezbednosti, dzabe je krecio, sve sto je uradio propasce za par godina, a dugovi ce rasti.
Na izbore bolje i da ne izlazi jer srbi nece izaci u broju koji moze da se racuna u narodnu volju.
Srecom po njega pa ima glupu nefunkcionalnu opoziciju koja ne moze da se spremi za izbore ni svecom da ih molis... pa ima vremena za obracun s mafijom...

Вужића држе они око Вужића

Кон се ИСМЕВА са свима .. на питање 'зашто неко не каже вужућу да носи маску '

vucici-faks.jpg

Mogu da mislim sta ste pisali po temi, ali je za ovu temu vazno jedino da li ce vucic skloniti mafiju iz drzavnih sluzbi ili nece. Ako ne skloni mafiju u pravosudju, vojsci, policiji i drzavnoj bezbednosti, dzabe je krecio, sve sto je uradio propasce za par godina, a dugovi ce rasti.
Na izbore bolje i da ne izlazi jer srbi nece izaci u broju koji moze da se racuna u narodnu volju.
Srecom po njega pa ima glupu nefunkcionalnu opoziciju koja ne moze da se spremi za izbore ni svecom da ih molis... pa ima vremena za obracun s mafijom...
Samo polako, ni Rim nije preko noci nastao.
Prvo Velja Nevolja, pa onda i ostale nevolje.
Gospodinu predsjedniku treba dati vremena i sve ce doci na svoje.

Samo polako, ni Rim nije preko noci nastao.
Prvo Velja Nevolja, pa onda i ostale nevolje.
Gospodinu predsjedniku treba dati vremena i sve ce doci na svoje.
ma kakav velja to se ne racuna u krimosa...krimosi sede u visokom vecu sudija, ministarstvima, tuzilastvima, policiji i vojsci...tu nema ni jednog za manje od 10 godina zatvora

:rtfm: to ce sutra botovi pricati za Vucica..
Primer:

Vucic je bio sposoban i pre SNS-a.
Cmarak
Botovi ko botovi, preletece kao sto su ovi iz DS-a presli u SNS, iz SRS-a u SNS itd...

Oni vole da ubede sebe i druge da se to nije desilo i da je to sto rade sasvim normalno, ali samo u njihovim glavama.

Za mene ce uvek biti govna i ja im to mogu reci u lice kao i obicno. Ne zavisim ni od koga i mogu samo da frkcu dok im se smejem u facu.

Isto kao i ovde.

Botovi ko botovi, preletece kao sto su ovi iz DS-a presli u SNS, iz SRS-a u SNS itd...

Oni vole da ubede sebe i druge da se to nije desilo i da je to sto rade sasvim normalno, ali samo u njihovim glavama.

Za mene ce uvek biti govna i ja im to mogu reci u lice kao i obicno. Ne zavisim ni od koga i mogu samo da frkcu dok im se smejem u facu.

Isto kao i ovde.

Подржимо ботовање !

И ботови су фриленсери !

Vucic je kriv:

- za poboljsanje zivotnog standarda;
- hapsenja kriminalaca kojem se ne nazire kraj;
- dovlacenje investitora u korist Republike Srbije;
- izgradnju infrastrukture i autoputeva;
- suficit u drzavnom proracunu;
- uspostavljanje dobrosusjedskih odnosa;
- polako ali sigurno dovodjenje Srbije na celo lidera regiona;
- transparentne i demokrstske izbore na kojima su ga debelom vecinom odabrali drzavljani Republike Srbije;
- stalozenost unatoc neutemeljenim napadima na njega;
- poklanjanje eura stanovnistvu;
- brigu o zdravlju penzosa omogucujuci im stalnu opskrbu vitaminima;

Slobodno nastavimo niz.

Vucic je kriv:

- za poboljsanje zivotnog standarda;
- hapsenja kriminalaca kojem se ne nazire kraj;
- dovlacenje investitora u korist Republike Srbije;
- izgradnju infrastrukture i autoputeva;
- suficit u drzavnom proracunu;
- uspostavljanje dobrosusjedskih odnosa;
- polako ali sigurno dovodjenje Srbije na celo lidera regiona;
- transparentne i demokrstske izbore na kojima su ga debelom vecinom odabrali drzavljani Republike Srbije;
- stalozenost unatoc neutemeljenim napadima na njega;
- poklanjanje eura stanovnistvu;
- brigu o zdravlju penzosa omogucujuci im stalnu opskrbu vitaminima;

Slobodno nastavimo niz.

koj autizam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back