Председниковање Александра Вучића

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

STROGO POV Transkripti saslušanja i presretnutih razgovora Veljka Belivuka​

13/04/2021
Među 3000 stranica spisa u predmetu KTI 4-21 nema nijednog direktnog dokaza krivičnih dela, koja se stavljaju na teret Veljku Belivuku. Većina pritvorenih pripadnika Belivukove kriminalne grupe negirala je navode iz krivične prijave i odbila da odgovara na pitanja tužilaca, a Ministarstvo unutrašnjih poslova je Tužilaštvu za organizovani kriminal dostavilo presretnute razgovore u kojima nema gotovo ništa bitno za ovaj slučaj.

Samo u presretnutim razgovorima Marka Andrića iznete su posredne, ali kakve-takve, informacije o ubistvu Milana Ljepoje. Ostali tajno snimljeni razgovori, bar oni koji su do sada obuhvaćeni istragom, potpuno su beskorisni. U predmetu KTI 4-21 nalaze se dva transkripta presretnutih razgovora Veljka Belivuka s njegovom suprugom Bojanom. U njima se ne pominju nikakve kriminalne aktivnosti.

U prvom razgovoru, od 15. septembra 2020. godine, bračni par Belivuk je raspravljao o nabavci opreme za kuću.

VELJKO BELIVUK: Ej, ženo, evo doneo mi ovde Spale ove prekidače i te gluposti, pa sad gledam – dosta su mi lepi, nema neki preveliki izbor, sviđa mi se iskreno da ti kažem i ja bih ove uzeo!

BOJANA BELIVUK: Dobro, srce moje, dobro. Jel to oni što sam ja izabrala ili neki drugi?

VELJKO BELIVUK: Nemam pojma, cijalind nešto.

BOJANA BELIVUK: To sam ja izabrala…

VELJKO BELIVUK: Poprilično su lepi, moj drugar ih ima kući, kaže da je zadovoljan, i šta je dobro – sve je iz komponenti i ne daj Bože da nešto slomimo, da nešto sjebemo, ne menja se cela, nego posebno taj deo.

BOJANA BELIVUK: Tačno tako je, na primer oni ramovi okolo…

VELJKO BELIVUK: Jeste, ima neki stakleni, ima imitacija drveta, ima imitacija aluminijuma, brušeno… Baš lepo izgleda.

BOJANA BELIVUK: Znam, to sam ja izabrala baš zato što je tako, srećo!

VELJKO BELIVUK: Svaka čast, neki aling konel nešto…

BOJANA BELIVUK: Da, da, da, to sam ja izabrala.

VELJKO BELIVUK: Ništa, ja ću da mu kažem da ove uzimamo. E sad, što se tiče boja i toga, to ćemo na licu mesta kad budemo pravili.

BOJANA BELIVUK: Tačno, kad budemo sredili boju zidova i tako dalje.

VELJKO BELIVUK: To, to, to… Eto, samo to da ti javim.

BOJANA BELIVUK: Volim te najviše!

VELJKO BELIVUK: I ja tebe! Nema šta, ove uzimamo!

Veljko i Bojana Belivuk su, četiri dana kasnije, razgovarali na istu temu, samo ne o nabavci prekidača, nego roletni.

VELJKO BELIVUK: Halo! Što se ne javljaš?

BOJANA BELIVUK: Pa, išla sam kerovima da kupim hranu, pa sam vukla džak i nisam mogla da se javim.

VELJKO BELIVUK: Dobro. Evo me u Alumilu. Sve sam se dogovorio s njima. NA F700 ne ide roletna. Ne može fabrički da se pravi. Mora F560 da se stavi da bi išla roletna.

BOJANA BELIVUK: A, kako se tebi dopada F560?

VELJKO BELIVUK: Pa, okej je. Ne mogu da grešim dušu. Jedino što se ne slažem s tobom su izbori boje koje si izabrala. Ti si, ljubavi, izabrala totalno crnu. Baš, baš crnu sa nekim šljokicama, a ja bih samo nijansu svetliju.

BOJANA BELIVUK: Dobro, srce, kako god ti kažeš.

VELJKO BELIVUK: Eto čisti ti pričam. Evo sad gledam, upoređujem.

BOJANA BELIVUK: A taj F560 profil.

VELJKO BELIVUK: Taj 560 profil je za manje staklene površine. Dole mora F700 zbog visine samog prozora, tj. onoga otvora. E sad šta je forma?

BOJANA BELIVUK: A šta ćemo za roletnu?

VELJKO BELIVUK: Roletnu nemamo. Znači, šta on može. Može kad završimo kuću da dođe da pogleda, da pokuša da uradi sa spoljne strane neke kanalice. Pa nije kao one žaluzine da zatvaramo onako kao roletna da klizi po njima iz tri dela. To je nešto što bi moglo da se napravi, jedino, i ne postoji druga opcija.

BOJANA BELIVUK: Ti si definitivno to poručio?

VELJKO BELIVUK: Pa ovo je definitivno što treba. Samo sam rekao nikako stepsol stakla i ne znam još neku sitnicu sam… Ne mogu sad da se setim šta. Za dečju terasu idu dve roletne zato što je 3,5 metra i tačno na sredini gde im se prelama svejedno ona vrata, tu će ići ona za roletnu, ona srednja.

BOJANA BELIVUK: Kako ti kažeš.

VELJKO BELIVUK: Nije kako kažem. Gledam kako je realno. U salonu sam, gledam već sat vremena. Šta šuška to, pričam sa tobom, ti nešto šuškaš?

BOJANA BELIVUK: Ništa.

VELJKO BELIVUK: Dobro. Ajd, zdravo.

https://predragpopovic.wordpress.co...nja-i-presretnutih-razgovora-veljka-belivuka/

1-knjige-narudzebnica-1.png

Treba li ista dodati ovom postu? Jos jedan jadnik....placen i preplacen.
Mrzitelj i placenik za gomile lazi....sta takvim jadnicima treba raditi?
Oni su sami sebi nacrtali zivot bez ikakvog morala....oni sami gacaju u blatu koje stvaraju...

Ko je pregazio jadnu devojku
A da
Đilas i Šolak i slobodno šetaju gradom

Daj svoje viđenje događaja

pitanje ti je odlicno.....osim sto nisi objasnio istinu koja je vrlo dostupna....da je devojka na svoje crveno skocila pod dzip dok su drugi ljudi stajali na semaforu....
Na cemu si ????
Neznate vise sta ce te .Steze vam se istina ok vrata za sve dosadasnje izrecene lazi pa gubite razum !
Sad kazi da je mali retard stao i ukazao joj prvu pomoc ?????

EKSKLUZIVNO Kako je došlo do priznanja krivice za Savamalu​

POLITIKA Autor:Nataša Latković14. apr. 202109:49 > 11:37

Tan2015-8-12_133819200_2-725x483.jpg
Savamala Foto: Nemanja Jovanović
Policajac Goran Stamenković, jedini osuđeni u slučaju nelegalnog rušenja objekata u Savamali, prošle godine je saslušan zbog gradnje nelegalnоg objekta na Zvezdari. Kako saznaje portal Nova.rs, on je tada u Tužilaštvu rekao da mu je obećana legalizacija ako prizna krivicu u slučaju “Savamala” i naveo imena ljudi od kojih je dobio obećanja. Prema našim informacijama, ovaj iskaz Stamenkovića prosleđen je Odeljenju za korupciju pri Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.
Ime policajca koji je jedini osuđen u slučaju rušenja u Savamali, jer nije reagovao na prijave građana, aktuelizovala je potpredsednica SSP Marinika Tepić, koja je u emisiji “Utisak nedelje” rekla da ga je Nikola Selaković, sadašnji ministar spoljnih poslova, a tada ministar pravde, terao da prizna krivicu, a da će mu on zauzvrat pomoći da legalizuje svoju nelegalno sagrađeni objekat.
https://nova.rs/vesti/politika/ekskluzivno-kako-je-doslo-do-priznanja-krivice-za-savamalu/

Terzićev sin pomoćnik direktora Zvezde!​

Crvena zvezda od 1. aprila ima dvojicu Terzića na visokim funkcijama u klubu: generalnog direktora Zvezdana i njegovog sina Kostadina, koji je novi pomoćnik poslovnog direktora Marka Petrovića, potvrđeno je Direktno.rs iz kluba.

Kostadin i Zvezdan Terzić FOTO: Starsport
Kostadin i Zvezdan Terzić FOTO: Starsport
Kostadin Trezić je nedavno završio master studije u organizaciji UEFA, postao je "Venju direktor" na UEFA utakmicama od naredne sezone, a do 1. aprila bio je zaposlen u FS Srbije.
Dve godine je radio u Fudbalskom savezu Srbije kao menadžer za razvojne projekte sa UEFA, posebno zadužen za implementaciju VAR-a i bio je neko vreme pomoćnik generalnog sekratara.
Kad mu ugovor u FSS nije bio produžen, Crvena zvezda ga je zaposlila kao jednog od pomoćnika poslovnog direktora Marka Petrovića. U Ljutice Bogdana su za Direktno.rs potvrdili informaciju da je Kostadin zaposlen od 1. aprila i da je "klub nastavio sa trendom dovođenja mladih i obrazovnih kadrova u klub".
Kako će otac i sin sarađivati u FK Crvena zvezda pokazaće vreme.
PtmrM6LJ

Kažu da nastavljaju praksu dovođenja mladih i obrazovanih. Gde je bio konkurs? Koliko su najboljih studenata zaposlili? Po čemu je poznat osim po sek*sulnoj vezi sa Cecinom ćerkom.

:uja:
Vucicu jel Rakic tvoj covek od poverenja
Sta nam, to Rakic radi iza ledja ???? Sve za pare :bljuc::per::mafijas:
Косово је Србија.....али само онда кад се треба да се србује у СРБ или ЦГ зарад политичких бодова....а у лажној држави се полаже заклетва лажне државе! Ево га вајни лидер Срба са КиМ! Пииии каква сплачина!!!!

Na cemu si ????
Neznate vise sta ce te .Steze vam se istina ok vrata za sve dosadasnje izrecene lazi pa gubite razum !
Sad kazi da je mali retard stao i ukazao joj prvu pomoc ?????
ne, ja kazem da je laz da je mali prosao na crveno....vidjeno na snimcima, ali vi jadnici od mrznje ili kolicine para za sedenje u rupi, ne znate gde udarate...cak vise i ne izlazite iz rupe nego vam sednvice i pitice donose u rupu...

ne, ja kazem da je laz da je mali prosao na crveno....vidjeno na snimcima, ali vi jadnici od mrznje ili kolicine para za sedenje u rupi, ne znate gde udarate...cak vise i ne izlazite iz rupe nego vam sednvice i pitice donose u rupu...
Ti si ogorcen vidi se po tebi ! :mazipsa: :hahaha:ili morasd zaraditi sndvic za danas :think:
Niko ne spori da je mala prosla na crveno !
Diskutabilna je njegova brzina i sto nije stao da joj ukaze pomoc ili zove hitnu pomoc vec je pobegao sa mesta nesrece , sto je krivicno delo ! I bez obzira na semafor ti kao vozac si duzan da pratis sitaciju na putu i trotoaru . Po toj logici imas pravo da ubijes svakoga ko omaskom krene na crveno :fdlan:
A ovo da se bacila pod tockove bas treba da si smrad da napises tako !

Ti si ogorcen vidi se po tebi ! :mazipsa: :hahaha:
Niko ne spori da je nala prosla na crveno !
Diskutabilna je njegova brzina i sto nije stao da joj ukaze pomoc ili zove hitnu pomoc vec je pobegao sa mesta nesrece , sto je krivicno delo !
A ovo da se bacila pod tockove bas treba da si smrad da napises tako !
ti si bolestan cim razmisljas o meni a ne o postovima....jer nisi ni primetio jadnice da sam bas osporio laz da je decko prosao na crveno....polucoveku iz mulja...

ti si bolestan cim razmisljas o meni a ne o postovima....jer nisi ni primetio jadnice da sam bas osporio laz da je decko prosao na crveno....polucoveku iz mulja...
Poceo si da se vadis ???
Rekao si da se mala bacila pod tockove
P.S: Ti nisi vredan razmisljanja , suvise si jeftin i pri dnu hijerrahije Željkovih botova !
Meni takve zao !
pitanje ti je odlicno.....osim sto nisi objasnio istinu koja je vrlo dostupna....da je devojka na svoje crveno skocila pod dzip dok su drugi ljudi stajali na semaforu....

ne nego je normalno prelazila na pescakom?
smrade crveno na pesackom ne na semaforu za vozace....aj napisi to ako smes od svojih jadnih botova...
Zasto vi botovske dzukele kad vas covek pritera uza zid istinom pocnete sa lajanjem i pljuvanjem
Ista ste govna kao vucicevic i željko
Pa toliko je providno vase ordiniranje po mrezama cim se donosui presuda ili se pise o tome
Mogli bi bar da biraju malo pametnije !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back